Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Korkma anlaşilıyor ama en başindan anlatma gozlemle biliyosundur belgesellerden kendi doğalinda gozlemlemek en sağliklisi

eskiden insanlar parasızlıktan evlenme sıkıntısı çekiyordu şimdiki olaylar cimrilikten çekiyor düğün olmasın,nişan olmasın ,
gelinlik olmasın ay o zaman sende olma defol git sonra ölünce cenazene niye kimse gelmiyor diye sorgulama cimri adam

Cimri diye birakman cok mantikli. Ama esyalar spot deyince ne algiladin cok merak ettim. Ben beyaz esyalarimi spot magazadan almistim hepsi sifir paketli garantiliydi

Korkma anlaşilıyor ama en başindan anlatma gozlemle biliyosundur belgesellerden kendi doğalinda gozlemlemek en sağliklisi
Hiç renk verme diyorsun.
Böyle anlatıyorum ama hayatımda çok sayılı insandan minik hediyeler kabul ettim. Asla pahalı şeyler almadım kimseden. Hala da almam. Ama lokmacı mevzusu, kolye mevzusu gibi şeylerde tahammülüm olmaz. Çat diye bırakırım valla. Terk etmekte dünya markasıyım, iyi olduğum nadir konulardandır.

Idolümsün

Valla karşındaki uyanık öğretmen kız alayım hem evde hem işte çalışmaya bol vakti olsun, ben de eve gelende ense yapayım, onun maaş kartını alayım 300 TL harçlık vereyim, kendi paramı aileme yağdırayım, kendi üstüme ev araba alayım kafasında mini çakal olursa sen de tabi ki kendi standartlarının altına düşmek istemeyeceksin. Paşalarınki can, seninki tezek torbası mı? Allah Allah.

Yok yok koltukta yemek masasinda defolu olanları ucuza alabiliyormuş alanlara saygi duyuyorum ama bana uymadi
Spot magazada oyle seyler satildigini bilmiyodum. Bizim burda adamlar pesin satar piyasadan ucuz satar mantik pesin ve ucuz almaktir defolu 2. El vs gormedik daha neler duycaZ

Kiz 6 yıl cok uzun hiç benlik değil siz bence olmuşsunuz insallah tabi
E evlenince napacan o zaman sıkıldım ben bundan diyip kocayı mı değişecen?
İşte öğrenciyken tanışınca böyle uzun oluyor,öğrenci halimizle evlenemezdik çünkü
Ama ben pişman değilim okula başladığım ilk yıldan sevgili yaptığım için hala çok seviyorum onu,o da pişman gibi durmuyor
Hatta birbirimizin huylarını öğrenmek için,büyümek,olgunlaşmak için,birbirimize alışmak için baya zamanımız oldu.
Eskiden deli gibi kavga ederdik ama son 1,2 senedir baya bir oturdu ilişkimiz.
Nede olsa artık o 18 yaşındaki çocuklar değiliz artık

Ayy Katip... Neler gördüm neler. Çoğu böyle kadınlarla evli bu heriflerin he. Kadının maaşını çatır çatır işletiyor herif. Yemeği, çocuk bakımı, ev temizliği de kadının üstünde. Bu paşaların da hepsi evlendiğine pişman. Ve hepsi de deli gibi aranıyor. Hallerine bakmadan daha güzelinin, gencinin, bekarının peşindeler. İnstagram'daki mutlu aile pozlarına aldanmamak lazım.

En masrafsız şekilde halleder ilaç olmaz pahalı kurşun da bi para tabi en ucuzu yine ip fln galiba bu arada yanlis anlaşlmasın basite almiyorum abartili duygusuz bi cümle ondan guluyorum
Öffff nereye kendine kıyıyor, bırak Allasen, canı senden kıymetlidir bunların.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…