- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 34
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
Cok dikkatli olun iyice taniyin bakin 2 ay yetiyor meselaYa vallaha bu işler zor işler kısacası.
Allah herkesin gönlüne göre versin.
Bakalım biz o yollara girince neler yaşayacaz.
Ayy birazda miskin tembel o geri çekilene kadar ben 3 aylık ellerinizden operBebek bezi mama çok pahalı yavrum geri çekilme kullanırdı bu
Ben 6 yıldır aynı kişiyle birlikteyim.Cok dikkatli olun iyice taniyin bakin 2 ay yetiyor mesela
Korkma anlaşilıyor ama en başindan anlatma gozlemle biliyosundur belgesellerden kendi doğalinda gozlemlemek en sağliklisi:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.
Peki Rosa bunu yer mi? Hayır! Linç yiyebilirim ama yazacağım. Evlendiğimde şu anki konforumu sağlayamazsam boşanırım. Şimdiki giydiğimden, sürdüğümden, yediğimden geri kalmak istemem. Buna maydanoz olamaz. Hele hele kendi maaşıyla ailesini besleyip benimkiyle de evi geçindirmeyi hayal falan ederse... Böyle bir tiple bilmeden evlenirsem diye ödüm kopuyor.
DeliiAy bana hediye ne getirdi biliyo musunuz hacdan gelen inciler varya güyya rahmetli annesi demişki eşine ver. Kaldim oylec3 bisey diyemedm. Cok sağolun bu arada
Kiz 6 yıl cok uzun hiç benlik değilBen 6 yıldır aynı kişiyle birlikteyim.
Ama evlilik çok farklı bir şey.
Zaten ne oluyosa bu düğün,dernek,ev kurma sırasında oluyor.
Orayı atlatırsak gerisi kolay diye düşünüyorum
Hiç renk verme diyorsun.Korkma anlaşilıyor ama en başindan anlatma gozlemle biliyosundur belgesellerden kendi doğalinda gozlemlemek en sağliklisi
Yok yok koltukta yemek masasinda defolu olanları ucuza alabiliyormuş alanlara saygi duyuyorum ama bana uymadiCimri diye birakman cok mantikli. Ama esyalar spot deyince ne algiladin cok merak ettim. Ben beyaz esyalarimi spot magazadan almistim hepsi sifir paketli garantiliydi
IdolümsünHiç renk verme diyorsun.
Böyle anlatıyorum ama hayatımda çok sayılı insandan minik hediyeler kabul ettim. Asla pahalı şeyler almadım kimseden. Hala da almam. Ama lokmacı mevzusu, kolye mevzusu gibi şeylerde tahammülüm olmaz. Çat diye bırakırım valla. Terk etmekte dünya markasıyım, iyi olduğum nadir konulardandır.
Valla karşındaki uyanık öğretmen kız alayım hem evde hem işte çalışmaya bol vakti olsun, ben de eve gelende ense yapayım, onun maaş kartını alayım 300 TL harçlık vereyim, kendi paramı aileme yağdırayım, kendi üstüme ev araba alayım kafasında mini çakal olursa sen de tabi ki kendi standartlarının altına düşmek istemeyeceksin. Paşalarınki can, seninki tezek torbası mı? Allah Allah.:) Biz öğretmenleri niye görücü usulüdür, arkadaş tanıştırmasıdır vs. sıkıştırıyorlar sanıyorsunuz? Olabildiğince az maliyetle evlenip çift maaşa geçip, maaşların ikisinin de çalıştırma haklarını üstlerine alabilmek için.
Peki Rosa bunu yer mi? Hayır! Linç yiyebilirim ama yazacağım. Evlendiğimde şu anki konforumu sağlayamazsam boşanırım. Şimdiki giydiğimden, sürdüğümden, yediğimden geri kalmak istemem. Buna maydanoz olamaz. Hele hele kendi maaşıyla ailesini besleyip benimkiyle de evi geçindirmeyi hayal falan ederse... Böyle bir tiple bilmeden evlenirsem diye ödüm kopuyor.
Amin cok sagolun Allah hepimizi iyi niyetli insanlarla karşilastirsinIns.. karşınıza daha iyileri cikar.. Refet Köroğlu ndan betermis
Spot magazada oyle seyler satildigini bilmiyodum. Bizim burda adamlar pesin satar piyasadan ucuz satar mantik pesin ve ucuz almaktir defolu 2. El vs gormedik daha neler duycaZYok yok koltukta yemek masasinda defolu olanları ucuza alabiliyormuş alanlara saygi duyuyorum ama bana uymadi
Valla bende bundan duydum ilk olarak gozlerim kaşlarıma kadar açıldıSpot magazada oyle seyler satildigini bilmiyodum. Bizim burda adamlar pesin satar piyasadan ucuz satar mantik pesin ve ucuz almaktir defolu 2. El vs gormedik daha neler duycaZ
E evlenince napacan o zaman sıkıldım ben bundan diyip kocayı mı değişecen?Kiz 6 yıl cok uzun hiç benlik değilsiz bence olmuşsunuz insallah tabi
Ayy Katip... Neler gördüm neler. Çoğu böyle kadınlarla evli bu heriflerin he. Kadının maaşını çatır çatır işletiyor herif. Yemeği, çocuk bakımı, ev temizliği de kadının üstünde. Bu paşaların da hepsi evlendiğine pişman. Ve hepsi de deli gibi aranıyor. Hallerine bakmadan daha güzelinin, gencinin, bekarının peşindeler. İnstagram'daki mutlu aile pozlarına aldanmamak lazım.Valla karşındaki uyanık öğretmen kız alayım hem evde hem işte çalışmaya bol vakti olsun, ben de eve gelende ense yapayım, onun maaş kartını alayım 300 TL harçlık vereyim, kendi paramı aileme yağdırayım, kendi üstüme ev araba alayım kafasında mini çakal olursa sen de tabi ki kendi standartlarının altına düşmek istemeyeceksin. Paşalarınki can, seninki tezek torbası mı? Allah Allah.
Öffff nereye kendine kıyıyor, bırak Allasen, canı senden kıymetlidir bunların.En masrafsız şekilde halleder ilaç olmaz pahalı kurşun da bi para tabi en ucuzu yine ip fln galibabu arada yanlis anlaşlmasın basite almiyorum abartili duygusuz bi cümle ondan guluyorum
Bosver iyi yapmissin. Varyemezler kadar gereksiz tavurli insan gormedim.Valla bende bundan duydum ilk olarak gozlerim kaşlarıma kadar açıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?