- 10 Ağustos 2009
- 26.197
- 18.339
- 823
- Konu Sahibi Leylayaman16
-
cimrilikte ayrı bir zalimlik kadınlar için çekmemişsin akıllı kadınsın evvallah canımVallahi 2 ay bile yetti
Perde abarti oldu ya 10 bin flndirSize şoyle cevap vereyim sadece yaptiracagim perdeler 20bin halilar 10 bin yatak odası da 20bin olsa yani hesaba girersek. Ama asıl mesele anlatamadiğim nokta en başindan bu şartları kabul edip gorucu usülünden böyle cunku sonrasinda yapamam demek hoş degil duruş meselesi yani maddiyat degil aslinda karakter
Sadece onlar değil evin idameside eşit olmalı. Kadınların üzerine yıkılan temizlik, çocuk bakımı, yemek olaylarınada gıcık oluyorum. Yazıt mı bunlar? Senle herşeyi paylaşmamı istiyosun ama evin idamesinde yoksun. Sadece benim mi evim, sadece benim mi çocuğum, sadece benimmi karnım aç.. yani para konularında eşitlik istiyorda uyanık erkekler, aynı şey manevi paylaşımlarda olmuyor malesef :))) KONU SAHİBİ; genel olarak haklısın arkadaşım :)kolye annenin çıkmadı ya onu da yalan söylemiş bu adam.konudaki adam dışında genel olarak evliliği ilişkileri değerlendirirsek her yazdığınıza imzamı atarım.erkeğe herşeyi aldırırsan değerin bilinir yok tüm evi erkek düzmeli vs ler 20 30 yıl öncesinde kaldı.o zamanlar da kadınların hakları yok denecek kadar azdı.evden çıkmaya da ailelerine gitmeye bile izin alıyorlardı.madem eşitlik diyoruz gezme çalışma özgürlük istiyoruz o zaman masraf geçim işleri de eşit olmalı
neyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.Size şoyle cevap vereyim sadece yaptiracagim perdeler 20bin halilar 10 bin yatak odası da 20bin olsa yani hesaba girersek. Ama asıl mesele anlatamadiğim nokta en başindan bu şartları kabul edip gorucu usülünden böyle cunku sonrasinda yapamam demek hoş degil duruş meselesi yani maddiyat degil aslinda karakter
He ya sorma bide dizilerden rol çalıyor yalan söylerkenaa ciddi mii kolye sıradan değersiz anneyle ilgisi olmayan bir şey ama yalan söylemiş sana ha.o zaman bu adamdan iyi kurtulmuşsun derim sana.ben de hiç görmedim kayınvalidemi ondan kalan inciyi verdi eşim ama bir sürü de takı taktı .senin ki bildiğin çakalll
Tamam sizde onunla aynı ölçüde masraf edecekmişsiniz sorun yok ama ben genel olarak bahsediyorum yani sadece sizin olayın özelinde değil.Size şoyle cevap vereyim sadece yaptiracagim perdeler 20bin halilar 10 bin yatak odası da 20bin olsa yani hesaba girersek. Ama asıl mesele anlatamadiğim nokta en başindan bu şartları kabul edip gorucu usülünden böyle cunku sonrasinda yapamam demek hoş degil duruş meselesi yani maddiyat degil aslinda karakter
Kiz yok yok gaza geldim abarttim arkadas yukleninceneyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.
anne yaşıyor olmasın tövbe tövbeHe ya sorma bide dizilerden rol çalıyor yalan söylerken
Ben anladım sizi ama sizde beni anlamişsnzdir umarım hani amaç herseyde bedavaya getirmek kolye orneginde oldugu gibiTamam sizde onunla aynı ölçüde masraf edecekmişsiniz sorun yok ama ben genel olarak bahsediyorum yani sadece sizin olayın özelinde değil.
Dediğim gibi ben masrafları paylaşmaktan yanayım bu olaylarda.
O kadar da değil ki, adam böyle başlayalım evlenince kafelere gitmeyiz boşa para vermeye gerek yok demiş üzerine. Çay parası bile gözüne geliyor. Gittikleri yer de kesin belediyenin dedeler takılsın diye açtığı parklardandırLokma kuyruğuna girmek değilde ikinci buluşmadan lokma kuyruğuna girmek sıkıntı zaten. Bedava verilen hiçbir üründen yararlanmayın yoksa cimrisiniz diye bi çıkarım olamaz ama ikinci buluşmadan da yapmazsın ya
Ben çok psikoloji kitabı okudum kendi trvmalarımı çözebiliyorumYa evet hepsi çocukluktan kalma şeyler.. Aslında iyi bir terapi şart ama kim verecek o kadar parayı =)) ben psikoloğa o kadar para versem daha çok bozulur psikolojim =) evlilikte denge çok önemli işte. benim eşim de 5 kuruş para tutamazdı o da sayemde biraz tasarruflu oldu.
Rahmetli olmuş yani oyle dediydianne yaşıyor olmasın tövbe tövbe
Ay ne guzel dengeyi bulmuşsunuzO kadar da değil ki, adam böyle başlayalım evlenince kafelere gitmeyiz boşa para vermeye gerek yok demiş üzerine. Çay parası bile gözüne geliyor. Gittikleri yer de kesin belediyenin dedeler takılsın diye açtığı parklardandır
Ben çok psikoloji kitabı okudum kendi trvmalarımı çözebiliyorumşaka bir yana düşünmedim değil, gideri psikoloğa ama eşim o konuda biraz tutucu, sorunları kendimizin çözebileceğine inanıyor. Strese bağlı ürtiker geçirdim, doktor selectra dayadı. İçmeyeyim diye dokuz takla attı adam. Ama ben içtim arkadaşlar sağ olsun çok destek oldu, ilaç konusunda.
Eşim de aynı senin eşin gibiydi. Evlenirken hiç birikimi yoktu. "bu kadar çalışmışsın ne yaptın parayı" diye sordum "yediiiiim" dediama şimdi hesabını iyi bilen bir adam sağ olsun.
Ya ben anladım adamda sıkınrı var zaten.Ben anladım sizi ama sizde beni anlamişsnzdir umarım hani amaç herseyde bedavaya getirmek kolye orneginde oldugu gibi
Ben tek kendi Parama değil herkesin parasına cimriyim yaa. Gereksiz para harcamaya karşıyımHayır ya tutumluyuzzz
Aaaa ben pintiligiyle tanınmış bir üyeyim R -Rosa- , tanismadik miYengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks.
Oha ayı çüş ayı.Götürdüğü yer de yeşilli kahve zinciri, sanırsın beni Michelin yıldızlı restoranlardan birine götürdü.İlk buluşmadan sonra olmazsa kahve parası boşa gidiyormuş. Fikriyat aynen bu. Bir de bunlarla evlenip baba falan yapıyorlar. Ondan sonra da kocam ailesine yağdırıyor, ben kaşımı aldırmaya kuaföre bile gidemiyorum diye konular açılıyor.
Genele vurunca haklisinizYa ben anladım adamda sıkınrı var zaten.
Ama daha önceki mesajlarda da yazdım size.
Hatta ben bıraksamda ailem bırakmaz bu adetleri falan dediniz.
Devir eski devir değil işte bende onu anlatmaya çalışıyorum.
Bazı insanlar cimrilikten değil gerçekten ekonomik nedenlerden dolayı yapamıyor yani.
Napsın adam yok işte yok.Yaratsın mı?
Yoksa bence herkes ister ya yeni kurduğu evine her şeyin en güzelini,en iyisini,en şıkır şıkırını almayı.
Herkes böyle cimri değil sonuçta
Tabi ki hatırlıyorum. Anneme ilaç bile tavsiye etmiştin. Adını görünce baktım konuya zatenAy sağolasin seni de takipteyim bu arada hatta loveun avukatı konusunda fln konuşuyoduk sen hatirlamiyosundur davallahi napayım ben hani iyi de tahammul ettim niye ettim orasi ayrı mevzuda nasip vardır bi hayır
Kiz konunun bide o kısmı var vallaha korunma pahali diye korunmazda patir patır doğururuzOha ayı çüş ayı.Ay zaten bunlarla sevişilmez, seni şişme bebek niyetine kullanır, umurlarında olmaz sen memnun musun değil misin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?