Cimri diye vazgectim dogru yaptın diyin nolur ...

Perde abarti oldu ya 10 bin flndir

Sadece onlar değil evin idameside eşit olmalı. Kadınların üzerine yıkılan temizlik, çocuk bakımı, yemek olaylarınada gıcık oluyorum. Yazıt mı bunlar? Senle herşeyi paylaşmamı istiyosun ama evin idamesinde yoksun. Sadece benim mi evim, sadece benim mi çocuğum, sadece benimmi karnım aç.. yani para konularında eşitlik istiyorda uyanık erkekler, aynı şey manevi paylaşımlarda olmuyor malesef :))) KONU SAHİBİ; genel olarak haklısın arkadaşım :)

neyy perdeler 20 bin mii?altı üstü camları kapatmaya yarayan bir işlevi var.

He ya sorma bide dizilerden rol çalıyor yalan söylerken

Tamam sizde onunla aynı ölçüde masraf edecekmişsiniz sorun yok ama ben genel olarak bahsediyorum yani sadece sizin olayın özelinde değil.
Dediğim gibi ben masrafları paylaşmaktan yanayım bu olaylarda.

Tamam sizde onunla aynı ölçüde masraf edecekmişsiniz sorun yok ama ben genel olarak bahsediyorum yani sadece sizin olayın özelinde değil.
Dediğim gibi ben masrafları paylaşmaktan yanayım bu olaylarda.
Ben anladım sizi ama sizde beni anlamişsnzdir umarım hani amaç herseyde bedavaya getirmek kolye orneginde oldugu gibi

O kadar da değil ki, adam böyle başlayalım evlenince kafelere gitmeyiz boşa para vermeye gerek yok demiş üzerine. Çay parası bile gözüne geliyor. Gittikleri yer de kesin belediyenin dedeler takılsın diye açtığı parklardandır
Ben çok psikoloji kitabı okudum kendi trvmalarımı çözebiliyorum şaka bir yana düşünmedim değil, gideri psikoloğa ama eşim o konuda biraz tutucu, sorunları kendimizin çözebileceğine inanıyor. Strese bağlı ürtiker geçirdim, doktor selectra dayadı. İçmeyeyim diye dokuz takla attı adam. Ama ben içtim arkadaşlar sağ olsun çok destek oldu, ilaç konusunda.

Eşim de aynı senin eşin gibiydi. Evlenirken hiç birikimi yoktu. "bu kadar çalışmışsın ne yaptın parayı" diye sordum "yediiiiim" dedi ama şimdi hesabını iyi bilen bir adam sağ olsun.

Ay ne guzel dengeyi bulmuşsunuz be zaten cok mantikli buluyorum yorumlarini zemheri sen anladın beni

Ben anladım sizi ama sizde beni anlamişsnzdir umarım hani amaç herseyde bedavaya getirmek kolye orneginde oldugu gibi
Ya ben anladım adamda sıkınrı var zaten.
Ama daha önceki mesajlarda da yazdım size.
Hatta ben bıraksamda ailem bırakmaz bu adetleri falan dediniz.
Devir eski devir değil işte bende onu anlatmaya çalışıyorum.
Bazı insanlar cimrilikten değil gerçekten ekonomik nedenlerden dolayı yapamıyor yani.
Napsın adam yok işte yok.Yaratsın mı?
Yoksa bence herkes ister ya yeni kurduğu evine her şeyin en güzelini,en iyisini,en şıkır şıkırını almayı.
Herkes böyle cimri değil sonuçta

Hayır ya tutumluyuzzz
Ben tek kendi Parama değil herkesin parasına cimriyim yaa. Gereksiz para harcamaya karşıyım
Bu bahsi geçen manit (Euro kazaniyor) havaalanında para harcar da kaziklanir korkuma mahallemin sarkutericisinden 10ar liradan yarım ekmek arası kahvaltılık doldurmuştum, çeşit çeşit peynir,ızgara zeytin ,acuka sos falan filan Fırat karikatürü gibi bir yere çömüp yemiştik
Dün Bir arkadaşım benden rica etti 'uzaktan sevgilim gelecek, sen bilirsin otel bakalım' diye. İlk girdigimiz yer 750/gecelik dedi. Kız da çok beğendi hemen anlasiyo. Dur dedim, netten bakalım. İnternette öyle sayfalar oluyor ki ucuza bulabiliriz (1400 liralık odayı 220 liraya almışligim var daha Aralık ayında). Kız 'yok' dedi, 'otel dolmadan tutalım'.
Aslında arkadaşımın bile değil , arkadaşımın hiç tanışmadığım sevgilisinin cebinden çıkacak para, bana ne . Ama uyuz oldum, 'bunun uygununu buluruz,bekle hele' diye az daha kızla kavga edecektim.
Yengenc Hanım, şimdi hayallerimi yıktınız ama. Oldu mu böyle? Cimriyim diyene kadar ideal üyemdiniz buralarda. Cıks cıks.
Aaaa ben pintiligiyle tanınmış bir üyeyim R -Rosa- , tanismadik mi

Oha ayı çüş ayı. Ay zaten bunlarla sevişilmez, seni şişme bebek niyetine kullanır, umurlarında olmaz sen memnun musun değil misin.

Genele vurunca haklisiniz

Ay sağolasin seni de takipteyim bu arada hatta loveun avukatı konusunda fln konuşuyoduk sen hatirlamiyosundur da vallahi napayım ben hani iyi de tahammul ettim niye ettim orasi ayrı mevzuda nasip vardır bi hayır
Tabi ki hatırlıyorum. Anneme ilaç bile tavsiye etmiştin. Adını görünce baktım konuya zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…