- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Arkadasim nikahlanmamisin bir altin yuzukle teklif almissin icinde soru isaretleri varsa mutlu olacagina inanmiuorsan reddedersin altin yuzugunude iade edrsin yol yakinken donersin olur biterBence evlenmek problem değil doğru kişiyle olmasi onemli
Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Hakkinda hayirlisi olsun kararlarin pisman etmesin ama bu ara merkur geriliyor baslangic sonuc yapma derimipeqbojuqu doğru diyosun içine sinmiyorsa hiç evlenmicen
yuh ya sahte yuzukde alinirmi hic alma daha iyi yol yakinken ver yolu gitsin.hersey para degil tabikide ama imkani varken yapmiyorsa seni layik gormuyordur.ne insanlar var az para kazaniyor ama bir tek gul olsun aliyor gonlunu aliyor.cimri ile gecinmek zor olurMerhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Adama yazık...Merhaba kızlar 6 aylık ilişkim var aynı yerde yaşıyoruz haftada 2 ya da 3 kere görüşüyoruz sorun şu beni bir kere düzgün bir mekana götürmeyi hiç romantik jestler yapmadı en son doğum günümde yüzükle evlenme teklif etti sürpriz olmadan yani yaşadığımız yerde güzel bi yer vardı oraya gitmek istedim o gün orda verdiği yüzüğü ne bi hazırlık ne gül yaprakları onu geçtim bütün gece dirdir etti oranın yemekleri kötü niye oraya gittik diye zaten tarhana içti mekandakiler bile şaşırdı.. hep burgera ya da ocakbasina filan götürdü bu güne kadar. .neyse yüzüğü aldıktan sonra içime kurt düştü orjinal mi diye gittim sordum Kuyumcuya sahteymis200 liralık yüzük dayanamadım kızlar dedim niye bana bunları layık görüyorsun ikimizde çalışıyoruz daha iyisini hakketmez miydim?o yüzük orjinal kaç taksitle aldım onu ben altın olmasi orjinal oluyormuş çok kırıldım ve bunaldim ne yapacağımı bilmiyorum. ..
Erkekler düzdür ve benim kocam da dahil olmak uzere butun tektas yuzukleri ayni zannediyor olabilir sizin ki de, butcesine gore birsey almistir, hani hediye gelmeyince onemli olan dusunmesi diyorsunuz ya bu hediye bagimlisi bayanlar! Nerede kaldi maneviyati hediyenin, ayrica belli ki adam et yemeyi seviyor veyahut romantizmden bi haber oldugu icin sizi erkek arkadaslari ile gittigi yerlere goturuyor, hazir bir yerlere oturmusken karnimizin doyabilecegi bir yer olsun diye dusunebilir, siz cuzdani ile araba anahtarini hava olsun diye masaya civileyen, yanindaki bayana caka olsun diye eksiler de olsa dahi bahsis dagitan erkeklerden istiyorsunuz, cimri erkek cekilmez evet ama ben cimri degil duz mantik bir adam oldugunu dusunuyorum sevgilinizin, sirf sizin maddi beklentileriniz karsilansin diye hediyelerle goz boyayip arkadan her isi ceviren erkek daha degerli olur sizin gozunuzde!
6 bin aylık mı alıyoAma şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
konuyu okurken aynı şeyi düşünüyordumbu görüşmelerin kaçının hesbını siz ödediniz??
Dolma kiz dolmaDoluyum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?