cimri erkek

Bence evlenmek problem değil doğru kişiyle olmasi onemli
Arkadasim nikahlanmamisin bir altin yuzukle teklif almissin icinde soru isaretleri varsa mutlu olacagina inanmiuorsan reddedersin altin yuzugunude iade edrsin yol yakinken donersin olur biter

maddi durumu yerinde ve cimrilik yapıyorsa erkenden kaçmanda fayda var.
erkek dediğin şartlarını zorlar sevdiğini mutlu eder hediye de alır iyi mekana da götürür.

Siz bu Adama direk mantık evliliği gözüyle bakıyorsunuz , sevgi saygı yok , öküz falan diye bahsediyosunuz , yanlış anlamayın kesinlikle sizi yermek için söylemiyorum ama gecen sene ki ilişkimde bende aynı şeyleri yaşadım , her şeyine sabrediyodum alttan alıyodum , o da pek cimriydi 8 ay sürdü ilişkimiz kendiliğinden sana da şunu aldım dediğini görmedim , evlilik teklifi bile almadım , 14 şubatta abuk sabuk bi yere götürdü ve ben eşya falan almaya başlamak istiyorum diye konuya girdi , niye diye sordum eee evlencez ya Dedi , o gün anladım bu Adam sadece evlenmek istiyo karşısındaki kim olursa olsun, ben ayrıldım ve bir sene geçti tek bir gün Bile pişman olmadım

Ya hiç dan dun etmeye gerek yok. Adam cimri değil, hesapçı. Bu daha kötü.
Geliri iyi bayağı konu sahibinin dediğine göre. Bu haldeyken gidip de 200 liraya yüzük alıp bir de orijinal diye böbürlenmesi yalancı olduğunu gösterir. Herkes konu sahibine yüklenmiş, kuyumcuya niye gösterdin diye de adam da bayağı kandırmış şimdi.
Tamam tek taş şart değil ama bir işi yapıyorsan onu düzgün yap bari. Ya da hiç kalkışma, milleti kandırmaya gerek yok.
Hanginiz imitasyon tek taş ister acaba, orijinali yerine? Haberiniz olmayacak ama.
Düzenbazlığın lüzumu yok, evlilik teklif edecek yaşa geldiysen, sağlam temellere oturtacaksın işi. Öyle yalana dolana, kırk taklaya gerek yok. Bir iş nasıl başlarsa öyle devam eder arkadaş.
Bu adamla evlenirsen konu sahibi, bu hesapçılığı yalancılığı ile devam edersin, ona göre.

Romantik beklentilerin için bir şey diyemem ama, ciddi cimri yada ucuzcu gibi gerçekten..
Sahte yüzükle evlenmemi teklif edilir ya
En azından altın alyans falan alsaydı tek taşı geç, hani anlayışına verilir olay..
Öyle adamla ömür geçmez, arkana bile bakmadan kaç..
Özetle,
Ayrıl bence

yuh ya sahte yuzukde alinirmi hic alma daha iyi yol yakinken ver yolu gitsin.hersey para degil tabikide ama imkani varken yapmiyorsa seni layik gormuyordur.ne insanlar var az para kazaniyor ama bir tek gul olsun aliyor gonlunu aliyor.cimri ile gecinmek zor olur

Adama yazık...

Erkekler düzdür ve benim kocam da dahil olmak uzere butun tektas yuzukleri ayni zannediyor olabilir sizin ki de, butcesine gore birsey almistir, hani hediye gelmeyince onemli olan dusunmesi diyorsunuz ya bu hediye bagimlisi bayanlar! Nerede kaldi maneviyati hediyenin, ayrica belli ki adam et yemeyi seviyor veyahut romantizmden bi haber oldugu icin sizi erkek arkadaslari ile gittigi yerlere goturuyor, hazir bir yerlere oturmusken karnimizin doyabilecegi bir yer olsun diye dusunebilir, siz cuzdani ile araba anahtarini hava olsun diye masaya civileyen, yanindaki bayana caka olsun diye eksiler de olsa dahi bahsis dagitan erkeklerden istiyorsunuz, cimri erkek cekilmez evet ama ben cimri degil duz mantik bir adam oldugunu dusunuyorum sevgilinizin, sirf sizin maddi beklentileriniz karsilansin diye hediyelerle goz boyayip arkadan her isi ceviren erkek daha degerli olur sizin gozunuzde!

Adam odun sanırm maddi durumu iyiyse tavri kötü yok kötüyse senin tavrın kötü..

evlilik teklifim, evin koltugunda dunya kuyum sektorunde cok degerli bir markanin alyansi ile, sadece hakkimdaki hisler yuzume soylenerek yapildi.

simdi bu teklifli yapan adam ile evliyim, o uyuyor. ben de bu satirlari yaziyorum size F fafama

muhim olan neyin yapildigi yahut yapilmadigi degildir. muhim olan beraber ne cumleler kuruldugu, beraber neler hissedildigidir.

bir yuzugun degerini sorgulatan iliski, zaten bir iliski degildir. flort evresi keyifli olabilir ama evlilik sorumlulugu altinda ezilir.

yasiniz kac bilemiyorum ama, daha eli acik degil de daha yolu acik biri evlilik dusunmenizi oneririm.

Dolma kiz dolma
Bak biz evlenecekken adam oyle evlilik teklifi falan yapmadi, git begendigin bir yuzugu al kendine dedi gidip kendisi bile almadi. Ulan evlilik yuzugu bu okuz diyesim geldi de demedim gene kibarmisim alacagim tarz yuzugu de biliyor hani ince duz altin alyanslar vardir ya eski usul anne alyansi aha onlardan yani, gidip alsa nolur dimi, yok almadi ben gittim aldim kendime aksamina parasini verdi 200 lira miydi neydi iste iki yil once
Ha kotu koca midir hayir degil
Ama boyle iste
O yuzden dolma dolmahepsi ayni mokun laciverti, yirminci kocayi bosayayim yirmi birinciyi alayim gene okuz gene okuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…