cimri erkek

Ay bayildim anlatma tarzina yaaaa
Allah mutlu etsin canim

6 bin üzeri maaşı varsa ve hep pahalı giyinen biriyse 200 liralık yüzük komik bence. Bide taksit yaptırdım demiş hadi canım yalana bak :) Ne çirkin şu para muhabbetleri hiç sevmiyorum.. 6 aylık ilişkide evlilik teklif etmesi ilginç madem seviyorsun niyetin ciddi be adam kızdan niye paranı sakınıyorsun anlamadım hiç..

Sen benim burda içimi döktüğümü okumamışsın darkım belli bu ne ki. Ay bu arada em sevdiğim alyans o:)))

darkmore kaptan şurdan bi acıklı hikaye alır mısın

Sen benim burda içimi döktüğümü okumamışsın darkım belli bu ne ki. Ay bu arada em sevdiğim alyans o:)))
Ben de cok severim oyle alyansi
Amaaaan aldigim pirlantalar bana yeter diyorum ben de iste, kendim kazandim aldim daha bekarken tek tasi uc tasi bilmem kac tasi,kupesi vs
Var hepsi
Almasin bir daha (zaten alamaz acaba omrunde kuyumcu onunden gecmis midir bilmiyorum ben kuyumcu fobisi olduguna inaniyorum herhalde ondan alamadi bana alyansi habahaha )

Yoksa cimri değildir yabi sorsaydın evde yok muymuş agahahaha ben de sevmem kuyumcuları bu arada enişte haklı

Ama şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Aman ya geçmez bu adamla ömür ben olsam buz gibide soğurum bu lafa .
Erkeğin gözü asla kadının cüzdanında olmamalı.

Normal şartlarda alsın ne olacak derdim ama ben hićbir kadının sırf meraktan kuyumcuya gidip yüzük fiyatı öğreneceğini sanmıyorum durup dururken, birşeyler olmuş olması gerek.
Size böyle küçük hesaplar peşindeyim mesaji verdiyse,bunu hissettiyseniz muhtemelen öyledir. Sizin durumunuzun iyi olduğunu bildiģi ićin sallıyorda olabilir kendince,oda kazanıyor vs diye yada bencildir ve cimridir.
Bilemiyorum hiçbir zaman hediyelere maddi anlam yüklemedim şahsen ama yüklememi gerektirecek bir durumda yaşamadım belki ondandır. Size hissettirdiğini düşünüyorum.

Yoksa cimri değildir yabi sorsaydın evde yok muymuş agahahaha ben de sevmem kuyumcuları bu arada enişte haklı
Yaa bir film vardi toros canavari diye hatirlar misin? Adam karakola gitmekten korkuyordu da en sonunda mecbur gidince tutuklandi bizimki de o hesap
Evden hediye getirebilecek olsa valla benimki de getirirdi ama evi yoktu kalmis sokaklarda anasiyla sorun yasayinca

Benim annemin var oyle gelen luzumsuz hediyeleri biriktirip sonra elaleme goturme huyu

Eşim askerden döndükten sonra evlilik teklifi etti.
Hem de benim is çıkışım, bi yerde kahve içerken ve yüzüksüz.
Tamamen formalite olmasına ve 'mutluluktan ağlama' eylemini saçma bulmama rağmen ağlamıştım.

Sonra bi yüzük sipariş etmiş, 280 lira.
Yüzüğü almaya kuyumcuya ben gittim, o müsait değildi o aralar.
Sonra hazır gitmişken alyans bakayım dedim, 1 saat elin adamıyla alyans denedik beraber.
İlk alyans denememi elin adamıyla yaptım, o da hepsini denedi maşşallah kovmadan.

İşte sonra o 280 liralık yüzüğü kaybettim.
Pırlanta olaydı kocam fururdu beni.

Çok abartmamak lazım.

Yüzük fiyatını gidip sormak aklıma gelmezdi sanırım . Kiii yapmadım düşünmesi yeter. Ben evlilik teklifini çok hoş şekilde almıştım. O konuda haklısın dümdüz şekilde teklif edilmez. Durumu yoksa slayt yapar ama yapar yani bi Jest... insan yada çok güzel bi ön konuşma . Ne o öyle heycsnsiz dümdüz yüzük vermiş.
İlk okuduğum da belki bilmiyordur dediğiniz yerlere gitme alışkanlık yok diye düşünürken sonrasında banada cimri gibi geldi.
Cimri heyecansiz erkekte hiç cekilmezki yahu.

Ne güzel yazmışsınız. Pırlanta olsa ne olmasa ne ? Taşa göre mi değerimi ölçeceğim ben? Gerçekten bana da saçma geliyor. Maaşım 8 10bin olsaydı böyle bana önemsiz gelen şeylere bende para harcamazdım. Şu anda bile öyle. Orijinal takıntım yok çünkü gereksiz buluyorum. Sadece ayakkabıda dikkat etmeye çalışıyorum kalitesine o kadar. Erkekler bu durumu aşmış durumda ama biz kadınlar ne yazıkki aşmak istemiyoruz.

Reactions: K_G
Cimri değil de rahat adam benim eski sevgili de böyleydi 2 sene boyunca 4 kere işe girip çıktı nereye gitsek aşkım kartını verirmisin kendi gitti kart borçları bana kaldı gözüm o kadar körmüş ki ne var hayat müşterek dedim hiç gocunmadım yeter ki birlikte olalım diye diye en sonun da üstüne birde terkedildim şimdi biriyle görüşüyorum buluşalım deyince cepten konum atıyorum geliyor alıyor hiç de hesap ödemiyorum eskiden olsa herkesten önce kartımı çıkartır elimde beklerdim garsonu şimdi gayet rahat oturuyorum valla umrum da değil

Bende burger tarzi bir mekanda altin bir tektasla evlenme teklifi aldim da gidip orjinal mi sahte mi diye teyit ettirmek aklimin ucundan bile gecmedi.
Mutluluktan burnumun ucunu gormuyordum.
Safliktan herhalde :/

Sadliktan değil bence sen adamı seviyormussun. Konu sahibinin cekinceleri var sanırım

Kusura bakma o cimri ama
Sende pek paragöz gibisin
Sittin sene düşünsem aklıma yüzüğü kuyumcuya sormak gelmez
Sahte deyince çakma bişey sandım altınmış işte
Herkes pırlanta alamayabilir
Çiçek böcek değil senin derdin bence herşeyin lüksüne düşkünsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…