Ay bayildim anlatma tarzina yaaaavallahi ilginçsin. kırk düşünsem bana verilen yüzüğün sahteliğini kontrol etmek aklıma gelmezdi. sahte yüzük ise (altın veya taşı pırlanta değil anladım ) adam sana değer vermiyor mu demek oluyor? mesela cok ünlü bazı markaların çelikten yüzükleri setleri var altın parasına ????
değil onu benim eşim zamanında bana evlenme teklifini mail ile yapmıştı. bende kabul etmişsin. ne yapayım adam beni sevmiyoır kâğıt bile kullanmadı elektronik ortamda yaptı yazzıklar olsuunnn sana diyip tokat mı atsaydım. hayır ogun nasıl mutlu olduğumu tarif bile edemem.midemdeki kelebek sayısı 1000000 di sanki.
birde ben asla güllüü,kemanlı, dizini yere koyup aşığım sana evlen benle diyen film-dizi erkeği asla istemedim. allaha şükür eşimde böyle bir adam değil.
tarhana içmek isterse tarhana içer sana ne yawsen ne yediğine bakıp üzüleceğine anın keyfini çıkartsaydın..
ve cocugun cimri olduğunu sana uymadığını düşünüyorsan teklifini geri çevirebilirsin. hiç üzülme. yol başındayken bir şeyleri yapmak her zaman cok iyidir.
Sen benim burda içimi döktüğümü okumamışsın darkım belliDolma kiz dolma
Bak biz evlenecekken adam oyle evlilik teklifi falan yapmadi, git begendigin bir yuzugu al kendine dedi gidip kendisi bile almadi. Ulan evlilik yuzugu bu okuz diyesim geldi de demedimgene kibarmisim alacagim tarz yuzugu de biliyor hani ince duz altin alyanslar vardir ya eski usul anne alyansi aha onlardan yani, gidip alsa nolur dimi, yok almadi ben gittim aldim kendime aksamina parasini verdi 200 lira miydi neydi iste iki yil once
Ha kotu koca midir hayir degil
Ama boyle iste
O yuzden dolma dolmahepsi ayni mokun laciverti, yirminci kocayi bosayayim yirmi birinciyi alayim gene okuz gene okuz
Ben yaşadım böyle bi ilişki. Yüzüksüz teklif etti. Ayak üstü yolda yürürken dedi ki evlencek misin benle evlenir misin. Evlenirim dedim ben de. Buymuş evlilik teklifi.
Bana hediye almışlığı yoktur. Bir buçuk sene sürdü. 4000₺ yakın geliri vardı.
Hediye almamak için ayrılırdı kavga çıkarırdı aklına gelebilecek tüm özel günlerden önce.
Bi keresinde ben bilinçli olduğunu anlamayıp barıştm gönül aldım. Bana evden hediye getirmişti. Söyledi evde vardı diye.
Kendine benim yanımda 200₺lik falan kıyafetler alırdı. Ben de öğrenciyim tabi cepte 20₺. Para avcısı olarak görüyo desem, acıktım bile diyemezdim hesap ödetmiyo ben otlakçı durumuna düşerim diye. Israr ediyodu öyle diyodum ben de acıktım diye.
Bi insan yemek yemeye bile utanan birine neden "aman para yedirmiym" diye düşünür ki.
Neden cebinde 20₺ olan öğrenci kızın yanında kendine üst baş alır? Karaktersiz ya bak gene sinirlendim şimdi.
Görgüsüz insanla hayat çok zor. Benim maddi durumu hiç olmayan, ağır şartlarda çalıştığı halde kıza altın kolye parası denkleştiren arkadaşlarım da var tanıyorum böyle insanları.
Aşk meşk bilmem. Bi insan seviyosa gerekirse para denkleştirip gene alıyo sevindircek bi hediye.
Sizi geçiştiren parmağınıza bi teneke yüzük takan adamlarla işiniz olmasın. Bana kesin öyle biri düşer o yüzden "işim olmaz" demiyorum gördüğünüz gibi. Bende baht yok ama siz kendinizi kaçın kurtarın.
Ben de cok severim oyle alyansiSen benim burda içimi döktüğümü okumamışsın darkım bellibu ne ki. Ay bu arada em sevdiğim alyans o:)))
Yoksa cimri değildir yabi sorsaydın evde yok muymuş agahahahaBen de cok severim oyle alyansi
Amaaaan aldigim pirlantalar bana yeter diyorum ben de iste, kendim kazandim aldim daha bekarken tek tasi uc tasi bilmem kac tasi,kupesi vs
Var hepsi
Almasin bir daha (zaten alamaz acaba omrunde kuyumcu onunden gecmis midir bilmiyorum ben kuyumcu fobisi olduguna inaniyorum herhalde ondan alamadi bana alyansi habahaha )
Yaşaması kötüydü anlatması öyle güzel olsa nolurOkudum kiz okudum
Oyle guzel anlatmissin ki
Aman ya geçmez bu adamla ömür ben olsam buz gibide soğurum bu lafa .Ama şikayet edince bana dedi ki sen de biraz elini cebine atyahu sen 6 bin aylık alıyorsun denir mi böyle şeyler sanırım beni sevmiyor
Yaa bir film vardi toros canavari diye hatirlar misin? Adam karakola gitmekten korkuyordu da en sonunda mecbur gidince tutuklandiYoksa cimri değildir yabi sorsaydın evde yok muymuş agahahahaben de sevmem kuyumcuları bu arada enişte haklı
Benim annemin var oyle gelen luzumsuz hediyeleri biriktirip sonra elaleme goturme huyuYaşaması kötüydü anlatması öyle güzel olsa nolursen su gibi kız gezdir yanında, "evde vardı" de. Kimin eskisi kim bilir. Bence ablası falan aldı da beğenmedi mi anlamadım çünkü bu başkasına da almaz kanımca
Ne güzel yazmışsınız. Pırlanta olsa ne olmasa ne ? Taşa göre mi değerimi ölçeceğim ben? Gerçekten bana da saçma geliyor. Maaşım 8 10bin olsaydı böyle bana önemsiz gelen şeylere bende para harcamazdım. Şu anda bile öyle. Orijinal takıntım yok çünkü gereksiz buluyorum. Sadece ayakkabıda dikkat etmeye çalışıyorum kalitesine o kadar. Erkekler bu durumu aşmış durumda ama biz kadınlar ne yazıkki aşmak istemiyoruz.Belki de tektaş yüzük kadar gereksiz bir şeye para vermek istememiştir. Ama sizden çekindiği için söyleyememiştir.
Belki de adam kapitalizmin oyunlarına gelmiyor.
İsterse 10.000 tl kazansın. İnsanlara yardım edebileceği ya da evinin eşyasını alacağı parayı saçma sapan bir taşa vermek istemiyor belki?
Bende burger tarzi bir mekanda altin bir tektasla evlenme teklifi aldim da gidip orjinal mi sahte mi diye teyit ettirmek aklimin ucundan bile gecmedi.
Mutluluktan burnumun ucunu gormuyordum.
Safliktan herhalde :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?