• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cimri eş

Nazlikiz1907

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2021
105
7
13
Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi

Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Siz de ondan katkı bekleyin belki de ailesine para veriyor. Ailesine öyle değil derken onun ailesi artık sizsiniz bunu sanırım oturtamadnz evlilgnzde öncelik maddiyattan çok bunu aşmak olsun bence.

Bence değil. Ben yanımda arkamda bana dayanandan ziyade benden ya min beklentide olan/olmayan bir eş isterim. Yani maaşı uygunsa kiramı ödemeyi teklif etmeli/ödemeli. Evet hayat zor tek maaşla geçim zorlaştı belki ama sorumluluğun büyük bir kısmını sırtlamalı, sormalı benim kendi beklentim bu olur.

Siz de ondan katkı bekleyin belki de ailesine para veriyor. Ailesine öyle değil derken onun ailesi artık sizsiniz bunu sanırım oturtamadnz evlilgnzde öncelik maddiyattan çok bunu aşmak olsun bence.
Evet öyle gibi. Önceliği ben değilmişim gibi bi durum var. Herkes kendi ihtiyacını görüyor. Bunu nasıl aşabilirim bilemiyorum,

Sizi sevmiyor...net

Bence normal değil 😒

Evet öyle gibi. Önceliği ben değilmişim gibi bi durum var. Herkes kendi ihtiyacını görüyor. Bunu nasıl aşabilirim bilemiyorum,
İnşallah evler birleşince iyi olur dua edin. Her evlilikte kişiler farklı ama siz esininizin davranışına göre davranın olumsuz değil biraz taktikle

Nasıl bi taktik uygulayabilirim peki

Bu adam da, bu evlilik de normal mi sizce:?:KK51:Şurda okudugum en tuhaf konulardan biri.

Taktik vb boş bence, adam gibi konuşun ne kafada anlayın. Yani gercekten anlayamadım, ayrı yaşıyorsunuz, siz kira veriyorsunuz masraf ediyorsunuz adam bir kez nasılsın bile demiyor:110:Adamın sizi umursadığı yok ya da cimri. Bana sorarsaniz para istemeyin diye olu taklidi yapiyor.

Ayrica ihtiyaciniz olmadigini nerden biliyor, belki bu ay ozel hastaneye gitmeniz gerekti, belki ev tamiratina cok para gitti ...Karsidaki adam ne haldesiniz bir kez acip sormuyor, boyle sey mi olur?

Her iki durumda da neden sizinle evlenmiş sorun. Bu şekilde devam etmek istemiyorum, ben iş ortaklığı yapmıyorum, adam gibi ailene sahip çıkmayacaksan, aile erkeği olmayacaksan uzatmanın manası yok boşanalım diyeceksiniz.

Nasıl bi taktik uygulayabilirim peki

Taktikle cimri olduğunu anlamak isterseniz telefon edin, lavabo patladı ustaya çok para verdim de para isteyin. Ya da dişim çok ağrıyor, özel kliniğe gidicem diyerek para isteyin. Ölü taklidi yapıyorsa cimridir, o adamdan bir halt olmaz.

Ya tamam bir erkeğe her şeyi yüklemek bu zamanda doğru değil özellikle de devlet memuruysa ama bu şekilde davranması da doğru değil aksine neye ihtiyacın var diye sorması gerek o sormasa diye dua ediyor herhalde :D Başa çıkması biraz zor çünkü babamdan biliyorum bize bu konuda kan kusturan biri :D misal bir malzeme alınacak ev için o malzemenin ucuzuna kaçıyor sözde gıdım gıdım getirtiyor en başta fazladan getirtse artanı geri gönderse hiçbir sorun olmayacak fakat ayrı ayrı yetmediği için az az getirttiği için daha pahalıya mal oldu farkında değil. Asla kaliteye bakmaz ucuzuna bakar :D Anneme dedim tövbe böyle eşle ne ömür geçer ne evlilik o da sen zenginini bul diyor :D

Back
X