- 25 Kasım 2021
- 105
- 7
- 13
- Konu Sahibi Nazlikiz1907
Şunu eklemeyi unuttum ortak bi yatırım var onun borcuyla kirayı topladık yarı yarıya ödüyoruz en son durum böyle. Ama bi fazla ödiyim demez gönül rahatlığıyla
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Peki ne kadarlik evlisiniz , en başından beridir bu sekilde evler ayri miydi ?Şunu eklemeyi unuttum ortak bi yatırım var onun borcuyla kirayı topladık yarı yarıya ödüyoruz en son durum böyle. Ama bi fazla ödiyim demez gönül rahatlığıyla
Yuhh ya böyle erkek olmaz olsun arkadaşıyla gitmiyor ki eşiyle senden parayı kısan bi insan sana harcamak istemiyorAtıyorum bi tatile gidilecek şu oteli de sen ver gibi
Sen kira veriyorsun o vermiyor neden eşit ödeme şartı oluyor ki ?Şunu eklemeyi unuttum ortak bi yatırım var onun borcuyla kirayı topladık yarı yarıya ödüyoruz en son durum böyle. Ama bi fazla ödiyim demez gönül rahatlığıyla
DeğildiYuhh ya böyle erkek olmaz olsun arkadaşıyla gitmiyor ki eşiyle senden parayı kısan bi insan sana harcamak istemiyor
Nişanlılık döneminde de mi böyleydi
Ne değişmiş olabilir o zmn bu şekilde olduDeğildi
tailer 10 bin gider annesine 100 liralık eşya alır. annesinede tatail parası kadarmı para veriyor veriyor. tatilee gidilecekse bende katkıda bulunmak isterim .Atıyorum bi tatile gidilecek şu oteli de sen ver gibi
Yuhh ya böyle erkek olmaz olsun arkadaşıyla gitmiyor ki eşiyle senden parayı kısan bi insan sana harcamak istemiyor
Nişanlılık döneminde de mi böyleydi
Bu bildiğin ev arkadaşı, eş olamamış ki sana nerde evlilik? Ne yapayım halimi, ihtiyacımı sormayan adamı.Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi
Evet, alman hesabı şeklinde herkes kendi harcamaları ortak bişi varsa yarı yarıyaBu bildiğin ev arkadaşı, eş olamamış ki sana nerde evlilik? Ne yapayım halimi, ihtiyacımı sormayan adamı.
Sizce ne yapılmalı?Ne yapmalı peki
Bence normal değil. İnsan gerçekten bekliyor onemsenmeyi.Öncelikle merhaba diyerek konuya hızlıca giriyorum. Eşimle ikimiz de çalışıyoruz.İkimizin de maaşları hemen hemen aynı. Şu an görev dolayısıyla ayrı şehirlerdeyiz. Ben burda evimin kirasını faturalarını kendim ödüyorum, kendi özel ihtiyaçlarımızi kendim karşılıyorum, eşim bi ihtiyacın var mı bugüne kadar hiç sormadı. Ortak bi masraf olduğu zaman asla kendisi tek başına halletmez her zaman benden bi katkı bekler. ailesine karşı öyle değil. Gayet eli açık ve cömert. Ama bana karşı bunu ben alıyorsam şunu da sen al der her zaman bana da bişiler yükler. Sizce bu normal mi? Bir erkeğin eşine sürekli maddi sorumluluklar yüklemesi