Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

offf okuya okuya ben kendim skildim vallaa yaa

Eeeee aramaması daha iyi ya..
Kafanı dinle hiç olmazsa..
Bik bik bik bir de onu mu çekecen şimdi?
Git bir duş al,çık balkona,kahve,sigara neyim iç..
Azıcık oksijen al..
Belki de o da seni kendine uygun bulmadı,cimri bir kızla daha mutlu olacağını düşündü ki mantıklı olan da bu zaten..

belkide öyle... tembelmisim, cok eli acikmisim, gözü yükseklerdeymisim..
COK PISMAN OLUCAK merak etmeyin siz......
birazdan misafirlige gidecez zaten....

benden baska kimse cekmez onu. zor bulur baska gelin...

1-2 saat sonra gelirim kizlar

benim teyzemin kocasıda kocasının aileside sülaleside cimri bizim memlekette ün salmış bu huyları teyzem anlatırda varlık içinde yokluk çektiğini ağlayarak dinlerdik bizde cimri insanla geçim zor bunu az çok tahmin ediyorum sözlünde cimriyse budaha zor işte seni anlamaz ne istesen aşırıya kaçtığını düşünür ki şimdi bile bu imALARA bulunmuş karar senin inşallah senin için en doru olan kararı verirsin

gecmis olsun canim atiyormusun nisani.....nisanlilikda gercek yüzuler hemen belli olmuyor daha ilimli oluyor insan biribirine karsi ,ama seninki böyleyse simdi evlendikden sonra gercek yüzünü gösterirse bilemem nasil gecim edecekdin.bunlari sana demenin baska yolunuda bulabilirdi ,direk böyle laflar denilmezki sen gözü yükseklerdesin felan cok sacma,cok sinirli biri herhalde... benim esim cok sinirli yani kavgatartisma aninda cok sinirli ve sinirli bir insanla basetmek cok zor....hele hele 5 dakka sonra öfkesi gecenler dahada kötü nasil davrancani bilemiyorsun.icinde ümit varsa hala ya pesinden git yada o ümitide sök at-

:2: :gitme: mafoldumben evet cok sinirli....... öyle igneleyici laflar söylerki, kac kere oldu bu.... kac kere aileler bir araya geldi bu böle devam etmez diye...
icimde ümit yok korku var gibi..... ilerisi icin, cimriligi icin... ben bir buluza bir kazaga 19 veya 29 euro cok normal buluyorum ki o cok pahali buluyor....
sanirim en cok maddi konuda anlasamicaz.......
ben suclu oldum baksana

insallah canimm

bu ailelerin halledeceği bişey değilki canım senin sözlünle halletmen gerekiyor bence. bence sözlünün halletmesi gerekiyor seni annesiyle muhattap etmemesi gerekiyor ne demek beni karıştırmayın olmaz öyle şey niye o karışmicak senmi kötü olacaksın. sen istediğin şeyleri söyleyemiceksin kayınvlidene ama sözlüne söylesen o sen nasıl istiyosan onu yapar yapabiliyosa yapamıyosada sana izah etsin canım şu nedenle olmaz diye ne kayınvalidenle muhattap oluyosun.

gerek kalmadi canim, suclu ben oldum.... bitti gibi birsey... beni sucladi gözün yükseklerde dedi,. beni tutmadi annesini tuttu, annesi ne yapip edip kendisini hakli cikardi, yaptigi ayibi örttü yani

ben ciktim kizlar gelicem 1-2 saate kadar, bakarim neler yazdiniz..

19 euro almanya avusturyada en uygun fiyatlar.burda pazar yok yada cok nadir ,genelde büyük magazalar var ,h&m almanyadada var ve orda en ucuzu 20 euro ve biseye benzemiyor .... igneleyici laflar sonra basina kalkan laflar olur ,simdi igneler ilerde direk yüzüne vurur ----nisanlilik tanimak icin en iyi zaman.

simdi nisani aticak korkusyula dikkat ediyordur tavirlarini yani bu dikkat etmek denirse,ilerde vlendimi nasilsa ha deyince bosicak hali yok diye dahada rahat davranabilir

okuduğum kadarıyla bu iş bitmemiş. msj beklediğine göre.....sizi biraz suçlu buldum çünkü anne ve babanız neden msn i okuyor. sen unutursun nişanlınla olanları ama onlar unutmaz....biraz geri planda kalsaydın aileler karar verseydi yapılacaklara hoş değil bi genç kızın kayınvalide ile tartışması ya da nişanlına isteğini iletip bekle sonucunu .... üstelik paraları varsa bile sana harcamak zorunda değiller sana normal bi harcama gibi gelen onlara fuzuli gelebilir. herkes aynı yönde düşünecek diye bişey yok ki...yani nişanlın senin köprün olacaktı sen kimseyle yüz göz olmayacaktın. işler karışınca babanı da atmışsın bu kördüğümün içine....bence zamana bırak ya toparlanır ya da inceldiği yerden kopar biraz sessiz kal bekle ......

onlara fuzuli gelen şey buna normal geliytorsa zaten zıtlardır hiç olmaz ...

nişanlısı onu deigl annesini tutmuş

ayrıca para onun degilmiş nişanlısının sigorta parasıymış

böyle herşeyi ben yanıtladım ama mesajı okudugumda çok sinrim bozuldu

geçmiş olsun arkadaşım,şanslısınki evlenmeden gördün yüzünü hayırlı buymuş.adam hem kel hem fodul durumu olmuş olay artık cimrilikten çıktı güvensizliğe geldi şunu anlamadım neyine güvenmiyormuş,neyinden şüphe ediyormuş.

evet canim güvensizlik oldu ´simdi.... beni tutmadii (
bilsem ah bi bilsemm neyimden süphe duyuyormus acabaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…