Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

bence boyle hemen bitirmezmissin gibi geliyor. eger kararli degilsen hic blof yapmis gibi olma. yok adam edene kadar kararliyim diyorsan da sonuna kadar git. bakalim seni birakacak mi? geri adim aticak mi?

valla ben 10 20 yilimi onu düzeltecem diye veremem.... annesinin doldurusuna gelen insan benimicin erkek degil......

bizlerde genc kiz öyle herseye karismaz....buyukler halleder herseyi ne olacakki alti ustu bir fotograf bunlar ivir zivir maddiyat cokda önemli degil önemli olan anlasabilmek...sen kayinvalidenle direk muhatap oluyorsun bu yanlis canim bence...babana söyle onlar halletsin simdiden problemlere karisirsaniz cok yipranirsiniz evlilige gucunuz kalmaz

kilon yüzünden kücümsüyormu seni? daha evlenmeden? bu en güzel günlerinizde? arkana bile bakma

duzelirsiniz merak etme sen biraz dobra olmaktan kacin bu dönem sabirli ol sakin ol nisanlini uzerinden sogutursan biter simdi ilk adimlar herkeside dinleme ne o öyle simdiden ezilm bas kaldir bu seyler hemen olmaz illaki zaman alir böyle dusununce evlilik 1 ay surmez

ayy canım cok üzüldüm
en son akşam bakmıştım bu başlığa şimdi ise ayrılmaktan
bahsediyorsunuz
annesinin lafıyla hareket eden bi erkekle bi ömür geçmez
hakkında hayırlısı olsun

valla ben 10 20 yilimi onu düzeltecem diye veremem.... annesinin doldurusuna gelen insan benimicin erkek degil......

canim sen bu olgunlukta ve kararliliktaysan seni ancak desteklerim. hatta takdir ederim. ama bence ofkeyle kalkmaktan uzak dur sen yine de. insanoglu, sinirimiz gecince yine sevgi agir basiyor. :sm_confused:

Sanki benim kaynanami anlattin.. Benimkide cok cimri.. Ben ne alsam esinmi verdi parasini diyo he desem laf solucek.. Dugunumde bana eski altinlarini takti benim babamlar bisey istemedi altin felan siz nasil istiyosaniz oyle yapin dedi (benim babam insanlari zorlamayi sevmez belki durumlari yoktur diye) bana hava atiyodu iste butun salon gorucek sukadar altin takicam bizimkilerin yaninda diyo tabi.. taki toreninde shock olduk resmen:S kadin bana eski altinlarini takmazmi 10 tane bilezik 1 de set. Altininda degilim ama durumlarida okadar iyiki cok varliklilar.. Set de kullanilmis eski.. Bizimkiler gercekten kopurduler.. Bide esim evin tek cocugu.. Gelinligimde bile kendi istedigi olsunn istedi ben kendi istedigimi sectim surat asti. daha cok seyler oldu:S 3 aylik evliyim ve kaynanami hic sevmiyorum.. Ama allah esimden razi olsun o mukemmel birisi hiiiiiic annesine cekmemis...

negüzel canim... ERKEK güclü olsunki evlilik de güclü olsun demi
erkan beni sucladi sucsuz oldugum halde...
benim isteklerime saygi duyulmiyorki geri cekileyim aileler halletsin...
annemi bile dinlemiyor kadin

ayy canım cok üzüldüm
en son akşam bakmıştım bu başlığa şimdi ise ayrılmaktan
bahsediyorsunuz
annesinin lafıyla hareket eden bi erkekle bi ömür geçmez
hakkında hayırlısı olsun

aynen canim, ben onu böyle tahmin etmezdim

msn den ciktigimdan beri bir sms dahi atmadi

ablacim siz beni anlamiyorsunuz mafoldumben
ben muhatap olmasam nolcak? annem de ayni seyi derdi ona, PAHALi diyecektii... bizim zorumuza giden buuu! para konusu... hersey pahali gelmeye basladi biz izinden geleli...
anlamadik gitti, ayippp yaa, nasil konusuldugunu bilmiyor kadin. baksana ne demis ogluna, kapi basinda konusmusum, kal gidiyoruz demisim göya, bide elini öpmemisim. sen bana böle yaparsan benden nasil birsey bekliyorsun ben anlamadim yaa...
kadin kendisi fotograf delisi. birakta kendim seceyim yaa
benim icin önemli böyle seyler canim,

erkan hakkinda hep soru isareti vardi kafamda..... kimi tuttu belli degildi...
davranislari, beni defalarca kirmasi... abuk subuk konusmasi...
birikti hepsi...

halen mesaj atmadi, bu mu cabalamak?

negüzel canim... ERKEK güclü olsunki evlilik de güclü olsun demi
erkan beni sucladi sucsuz oldugum halde...
benim isteklerime saygi duyulmiyorki geri cekileyim aileler halletsin...
annemi bile dinlemiyor kadin

Erkegin rolu cok buyuk canim benim.. Esim beni ezdirmiyor allaha sukur.. Annem olmadigi icin beni kaynanam ezmeye calisiyor. Ve her seyde eminim baska kiz olsaydi herseyini 4 4luk yapardi beni istemedi de zaten ama benim artik umrumda degil.. Boyle devam ederse kendi oglunu kaybedicek.. Sen bencede birak ailele halletsin. Bende oyle yaptim bizimkiler bisey istemedi yaparlar zannetiler ama kadin bana eski altinindan takti kullandigi dusun yani.. Ama asim bana yenisini aldi geziyoruz istedigimi aliyorum ve cok mutluyum elhamdullilah. Sen hic uzulme insallah duzelir hersey gonlunce olur(K)

negüzel canim...
keske sadece asilesi cimri olsaydi....... inan HIC TAKMAZDIM,, askim bana alir nasil olsa derdim.... ama kendiside cimrii............. nereye kadar giderki bu......

halen mesaj atmadi, bu mu cabalamak?

Mesaj atsa ne olacak?
Adam özür dilese barışacak mısın?
Ayyy kayınvalidelerin baş düşmanıyımdır tamam da bazen gelinleri de anlamıyorum..
Tamam karşı taraf cimri,görgüsüz... Bunu farkettin,ailen de arkanda bu işi bitirdin di mi?
Eeee daha neyini didikliyorsun?
Adam geri dönse razı mısın sana gelmek için hesapladığı benzin parası muhabbetlerini duymaya?

öyle demek istemedimki, yani hani sevgisi demek istiyorum, hani seviyordu yazmadi halen sms demek istiyorum... bunu kast ettim ben
didiklemiyorum.....
carsiya gitmeye bile arabayla izin vermez eminim, benzin yakiyo diye.... kendiside YÜRÜR 20 dk carsiya.... park ederken para bile vermez, bedava yerlere gider yürür

kötükedihüso

böyle dedigimdede TEMBELSIN der bana hep........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…