Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

annesi tarafindan ikinci kez doldurulup SUCLANAN BENIM
KIRILAN BENIM

bu sadece soru isareti verdi bana

annesinin lafina gidip de beni kiran bir kisi beni seviyor olamazzzzzzzz

sever, hatta çok da sever. ama ne yazık ki anneler ogullarını kıskanır, gelinleri kıskanır, hele kocası da ölmüşse daha çok kıskanır...

annesi kötü şekilde doldurmuşsa bu annesinin suçu, nişanlınız ona inandı diye biliyorum kendinizi kötü hissediyorsunuz fakat o onun kaç yıllık annesi. bir de bu açıdan bakın. suçlusunuz demiyorum, kırıldıgınızı anlıyorum ama bir şekilde orta yol bulunamaz mı, o kadar mı parçalandı ?

evet parcalandi
korktum
ve güvenim sarsildi
anlayabiliormusunuz beni? eyvahedigeldismile
kafamda hep soru isaretleri var
ve böyle ben nisanlanamam
o salona girip o alkislari alamam

sadece bu degil, cimriligi herseyi

evet parcalandi
korktum
ve güvenim sarsildi
anlayabiliormusunuz beni? eyvahedigeldismile
kafamda hep soru isaretleri var
ve böyle ben nisanlanamam
o salona girip o alkislari alamam

sadece bu degil, cimriligi herseyi

anlıyorum. peki aileniz ne diyor bu konu hakkında?

anlıyorum. peki aileniz ne diyor bu konu hakkında?

onlarinda migdesi bulandi artik
hickimsenin icinde iyi bir his yok artik.

teyzemlerle konustuk anlattik
hepsi killandi
bunun sonu yok basiniz cok agrir dediler. bizde bunun farkindayiz

sonuna kadar arkamda babam.... hasta oldu adam ya :gitme:

halbukı nişan telası dugun telası en guzel gecmesı gereken gunlerdır buyukler neden herseye mudahale edıp genclerı üzer hıc anlamam.her işde bı hayır vardır aylin bunları evlenmeden önce görmen bence daha hayırlı olmus sımdıden senı boyle uzen bır kayınvalıde ıcın ılerısı ne kadar parlak olabılır ki. ama ben burda en buyuk suçu sözlünde buldum aılesıne karsı senı mudafa edememıs.bence kapat artık bu sayfayı senın kıymetını bılmeyen senı uzen ınsanlara sende deger verme.

evet canim. suc sözlümde........

aminn herseyin hayirlisi

canım benim hikayemi okudun mu bilmiyorum biz 3 buçuk sene beraberdik geçtiğimiz haziranda düğün olacaktı düğüne iki gün kala ayrıldık aramızda nikahda var resmi nikah yani nikahı yaptıktan bir hafta sonra düğün olacaktı düşün 4 günlük niahlıyken biz kayınvalide sebebiyle tartıştık ve ayrıldık... evi yerleştirdik çeyizim geri geldi gelinliğim asıldığı yerden indirildi geri gönderildi düğün salonunun iptaline kendim gittim, gitmek zorundaydım çünkü travmayı atlatmak zorundayım...
bakma şimdi sünnet düğününe bie gidesim gelmiyor :)
şuan olayın üzerinden 2 buçuk ay gibi bir zaman geçti geçiyor.. hatırlarsan sana insanlar fevri davranabiliyor ve kızgınlık anında istenmeyen şeyler yaşayabiliyoruz diye birşeyler yazmıştım...
inan o tartışma esnasından sonraki zamanlarda bir damla gözyaşı gökmedim çünkü çok sinirliydim haketmedim biliyorum halada haketmiyorum ama seviyor musun desen seviyorum...
dün görüştük ailemin haberi yok bak eşimle gizli saklı görüştüm yani komik aslında biri bana anlatsa hadi ordan derdim:) oturduk bir yere bakışırken kalktık ayağa sarılıverdik birdenbire olmuyor diyor, olmuyor gerçektende ama ne yapacağız nasıl yapacağız bilmiyoruz...
ben hayata hep pozitif bakan bir insan oldum fedakarlıksa insan sevdiği için yapmalı.. sevdiğinin anası babası için değil diyorum... arada cümlelerin sonuna gülücük konduruyorum anla sen acı ama gerçek yaşananlar her zaman gülmeyi başarabilmelisin.. ne olursa olsun gülmeyi sakın ihmal etme... biraz tiye almak lazım aslında bak üç günlük dünya için insan kendinide üzmemeli...
nasıl bir hayat yaşamak istiyorsan umarım onu yaşarsın canım...

gercekten cok üzüldüm senin adina yaa
senin durumun dahada kötüymüs...
ben pisman olacagimdan yana degilim, kararliyim canim
cok da sinirli degilim. gecti sinirim. kararliyim saglikli düsündüm

KAYINPEDERI ARICAZ CAGIRMICAZ ÖYLE KARAR VERDIK

ne şekilde görüşülecek peki kayınpederle telefonda mı ?
bence sağlıklı değil telefonla halletmeye çalışmayın çağırın gelsinler evinize, daha iyi olur...
hani orta yolun bulunması amacıyla değil eğer biteceksede en güzeli bu diye düşünüyorum tabi siz daha iyi bilirsiniz..

cagirmicaz cünkü erkan BABAMI AYAGINIZA CAGIRTMISSINIZ dedi
artik bu laf ondan mi anasindan mi cikiyor bilmiyoruz
o yüzden cagirmicaz

telefonda söylicez, kendileri gelmek istiolarsa gelirler. orasina karismiyoruz

babam aramaya basladiginda erkana sms aticam, bittigine dair, hersey icin tsk ederim. felan filan. kendine iyi bak felan yazcam

benimkide aynı hatta yazdıklarını okuyunca aaa bu benim kaynanatör dedim:tomato:
allahtan benim de alilem ve eşim hep yanımda ve o kadına asla muhtaç olmuyoruz
hamile olduğumu söylediğimde ne dedi tahmin edin
BÜTÇENİZ YETER Mİ ÇOCUK YAPMAYAsempatiksalakcinni

ay inanmiyorummm eyvahedigeldismile

herşey için teşekkür ederim kendine iyi bak falan demişsin ya onlar onu anlayamıyor söylediğin şeyi farklı yorumlayacaktır ettiğin lafın altından bi sürü şey arıyolar... onun için diyorum direk anlayabileceği basit kelimeler kullan... ve kendini suçlu hissetsin.. bunu haketmedik herşey daha güzel olabilirdi değer verdiğini hissettirebilseydin diye başlayan cümleler kur derim ...

bir dakika kopyaliyim... daha göndermedim

Yazmak istedigim SMS erkana....

Slm... Suskunluguna bana olan sevgini, cabani cok iyi göstermis oldun.
Ben cok düsündüm erkan. Istemiyorum artik. Aileni arayip haber veriyoruz.
Beni cok sevdigini arkamda oldugunu zannetmistim ama cok yanilmisim.
Defalarca kirilaktan ne umudum nede sevgim kaldi.
Ne düsman olak isterim nede baska birsey.
Msn de yazdigin seyleri kaldiramadim.
Bana ait olan herseyi yok et. Kiymetimi bilemedin.
Istiosan cvp ver, istemiyorsanda kendine cok cok iyi bakmani dilerim.
Umarim zayif, seni daha iyi anlayan, daha iyi yemek pirisen,
gözü yükseklerde olmayan, sana süphe vermeyen birini bulursun.
Seni sevmistim... ama degerimi hic bilmedin, annenin lafina bakarak beni kaybettin,
Iyi günler icinde, kötü günler icinde tsk ederim,
Kin tutmam, ama kirik kalp ebedi kalacak. KEndine iyi bak.....

mafoldumben ben bunlari hak etmedim yaa
Gelecek hayatta basari ve mutluluk dilerim. Kendine iyi bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…