Cimri, görgüsüz kayınvalidesi olan var mı?

su an onlarin aldigi verdigi herseyi posete koyduk
ay nasil zoruma gitti aglamamak icin kendimi zor tuttum yaa

kayinpederi aradik
1 saat sonra evdeymis
aricak bizi

söz yüzügümü cok severek takmistim.....
son kez baktim ve kutusuna koydum............. :sinifsinif:

yolladim smsi............

yok aradik babasini. adam haklisiniz diyo

aylinnn
gerçekten olaylar buraya kadar mı geldi ya bbunlar aşılacak sorunlar sen eşinle evleniyorsun
nişanlında böleseyse bişiy diyemiycme ama pişman olacak bir şey yapma

herşeyin hayırlısı olsun

aylinnn
gerçekten olaylar buraya kadar mı geldi ya bbunlar aşılacak sorunlar sen eşinle evleniyorsun
nişanlında böleseyse bişiy diyemiycme ama pişman olacak bir şey yapma

herşeyin hayırlısı olsun

benim arkamda olmadiki ablaa
15. sayfadan itibaren okudunmuu

Canım çok üzüldüm yaşadıklarına..
Hayatında 1 kere olacak birşeyi maddi durumları iyi olmasına rağmen istediğin, arzu ettiğin şekilde yapmaya yanaşmıyorlarsa problem onlardadır..
Hadi olmasa bir derece..
Üzülme sakın allah hayırlısını nasip etsin hakkında..

amin tsk ederim...

off canım ya Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ilk sayfadan itibaren okudum hepsini yaşadıklarını nişanlın çok hatalı davranmış
annesinin dolduruşuna gelmiş çok umarım annesinin lafını dinlediği için pişman olmaz senin üzerine çok gelmiş senin yanında olması gerekirken tartışmadan sonra arama zahmetini bile göstermemiş hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım en başından olması daha iyi balık baştan kokarmış derlerya dua etki iş ilerlemeden nası insan olduklarını göstermişler sana evlendikten sonra anlasaydın daha zor olurdu ama yinede iyi düşün sonradan pişman olabileceğin bişey yapma

sagol canim ya
babasini aradik bitirdik olayi

hakkında hayırlısı neyse o olsun canım rabbim gönlüne göre daha iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah bahtın açık olsun herşerde bi hayır vardır unutma

noldu aylin ayrildiniz mi. ben hala onu seviyosun .ve barisacginiz gibimi geliyo.bu kadar yasanmis seyden sonra ayrilmak gercekten üzücü.barismanizi canu gönülden arzu ediyorum. olaylari biraz zamana birak .zaman her seyin ilaci dir.sözlerini tartarak konus. belki yine onlarin yüzüne bakicaksin..bu zaman da herkes biraz cimri.ayagini yorganina göre uzatiyo.ileriye birikim yapmak icin ,gurbetin kahrini cekiyoruz.

tükürdügümü yalamam
ayrildim

ve CVP bile yazmadi

deliligi de vardir korkmuyorum degil

olayların bu boyuta gelmesine üzüldüm
inşallah hakkında hayırlısı olur
çocukta ne ruhsuz bişeymiş ya
insan bi arar sorar
öyle bitti diyince hemen kabul ettiğine göre oda istiyormuş demekki ayrıllığı
anası alsın oğlunun turşusunu kursun şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…