özelden mesaj attım gördün mü?
tatlım seviyosan gemileri yakmadan bir daha düşün diyorum bak... bu canının yanması artacak bi zaman sonra..
yolladim smsi............
aylinnn
gerçekten olaylar buraya kadar mı geldi ya bbunlar aşılacak sorunlar sen eşinle evleniyorsun
nişanlında böleseyse bişiy diyemiycme ama pişman olacak bir şey yapma
herşeyin hayırlısı olsun
Canım çok üzüldüm yaşadıklarına..
Hayatında 1 kere olacak birşeyi maddi durumları iyi olmasına rağmen istediğin, arzu ettiğin şekilde yapmaya yanaşmıyorlarsa problem onlardadır..
Hadi olmasa bir derece..
Üzülme sakın allah hayırlısını nasip etsin hakkında..
off canım ya Allah yardımcın olsun hakkında hayırlısı neyse o olsun inşallah ilk sayfadan itibaren okudum hepsini yaşadıklarını nişanlın çok hatalı davranmış
annesinin dolduruşuna gelmiş çok umarım annesinin lafını dinlediği için pişman olmaz senin üzerine çok gelmiş senin yanında olması gerekirken tartışmadan sonra arama zahmetini bile göstermemiş hakkınızda hayırlısı olsun inşallah canım en başından olması daha iyi balık baştan kokarmış derlerya dua etki iş ilerlemeden nası insan olduklarını göstermişler sana evlendikten sonra anlasaydın daha zor olurdu ama yinede iyi düşün sonradan pişman olabileceğin bişey yapma
noldu aylin ayrildiniz mi. ben hala onu seviyosun .ve barisacginiz gibimi geliyo.bu kadar yasanmis seyden sonra ayrilmak gercekten üzücü.barismanizi canu gönülden arzu ediyorum. olaylari biraz zamana birak .zaman her seyin ilaci dir.sözlerini tartarak konus. belki yine onlarin yüzüne bakicaksin..bu zaman da herkes biraz cimri.ayagini yorganina göre uzatiyo.ileriye birikim yapmak icin ,gurbetin kahrini cekiyoruz.
oy canim benim cok üzüldümhep icimde bi umut vardi düzelecek diye...
yok abla icimde iyi bir his yok artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?