dertlesmek istediginde ben burdayim tamam :teselli:
olayların bu boyuta gelmesine üzüldüm
inşallah hakkında hayırlısı olur
çocukta ne ruhsuz bişeymiş ya
insan bi arar sorar
öyle bitti diyince hemen kabul ettiğine göre oda istiyormuş demekki ayrıllığı
anası alsın oğlunun turşusunu kursun şimdi
Canım çok üzüldüm, ama zararın neresinden döülse kardır.
Aileler neden herşeye burnunu sokarki, bırak gençler arasında anlaşsın halletsin.
Söz resimlerine baktım da, ailesi çok ilgiliymiş. Elleri kolları dolu dolu gelmişler. Anlam vermek zor şu davranışınlarına gerçekten.
Kopf hoch a.s.
canim cok sagol....
AILELER BIRLESICEK CUMARTESI GÜNÜ SANIRIM
YÜZ YÜZE KONUSULUP HERSEY IADE EDILIP ATIYORUZ NISANI
kayinvalidemin yüz ifadesini coookkk merak ediyorummm
hele erkanin...
en cok üzüldügümde BABANNESI ve BABASI mafoldumben onlar bunu hak etmedi..,
Hic yüz vermez ve suratsiz oturur yada laf sokmaya bakar ne bileyim bak bi fotografci yüzünden neler oldu gibisinden yada iste buna benzer bisey söyler :) bosver sen onlari canim keyfine bak :))
Babasinin ve Babaannesinin ellerini öp Canim ara sira hatirlarini sorarsin yazik onlara Erkanin Annesinden cok cekmisler
ay ne rahat insan ya, nisan atiliyor adamdan ses seda yok alsanaalsanasmile
kiz nerde söyle bana pataklayasim geldi adami kafamçokkarıştı
Iyide insan düğün görüpte korkarmı ya. Sonuçta evlenecek olan onun oğlu, komşunun oğlu için para harcamayacak. Benim bildiğim anne baba çocuklarının mürvetini görünce mutlu olur. En güzelini, en muhteşemini yapabiliyorsan ne mutlu o anne babaya. Inceldiği yerden kopmuş, herşeyin hayırlısı.
ay ne rahat insan ya, nisan atiliyor adamdan ses seda yok alsanaalsanasmile
kiz nerde söyle bana pataklayasim geldi adami kafamçokkarıştı
vallahi ya.. Ne gamsızmış pes.. :umursamaz:
ay bu erkan hala aramamış mı??lmaz:
ne yapmaya çalışıyor ki allah allah
nereye kadar susacak elbet yeri geldiğinde oda sessizliğini bozmalı
aylincim inş güzel şeyler olur hakkında
Ne sacmalik, seni simdiden üzüp kendine düsman ediyor kaynanan...
Hamama giren terler. birak onlar düsünsün onlar üzülsün, sen yipratma kendini
sen yine bildigini oku ama inatci gözükme sonucta kayinbaban ve baban arkandalar.. bu iyi enazindan.
canim benim kiyamam ya.. takip ediyorum hep senin topiklerini.. buda gecicek üzülme..
canım nasılsın bir gelişme var mı?
Aynısı benim arkadaşımın başına geldi bir tuvalet yüzünden nişan atıldı,nişanlısı senin nişanlın gibi aileme karşı geldin pahalı elbise aldırdın dedi araları açıldı ve ayrıldılar,demek ki kısmet olmayınca bazı şeyler bahanesi oluyor bilmiyorumkismile
Aynısı benim arkadaşımın başına geldi bir tuvalet yüzünden nişan atıldı,nişanlısı senin nişanlın gibi aileme karşı geldin pahalı elbise aldırdın dedi araları açıldı ve ayrıldılar,demek ki kısmet olmayınca bazı şeyler bahanesi oluyor bilmiyorumkismile
daha kötüsü benim arkadaşım nikah günü saç yaptırmak için gittiği kuaförde attı yüzüğü.. kız gelinlikle evine geldi geri.. Eminim çok ağır, ama zararın neresinden dönülse kar'dır..
daha kötüsü benim arkadaşım nikah günü saç yaptırmak için gittiği kuaförde attı yüzüğü.. kız gelinlikle evine geldi geri.. Eminim çok ağır, ama zararın neresinden dönülse kar'dır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?