Cimri Kayınpeder

Kayınpederin borcunu kapattığı evi annesinin üstüne yapsınlar ya da ne kadar borç kapatıldıysa kadına o parayla bir şey yapsınlar nasıl

Kayınpederin borcunu kapattığı evi annesinin üstüne yapsınlar ya da ne kadar borç kapatıldıysa kadına o parayla bir şey yapsınlar nasıl
Alınacak toprak 300 bin tl falanmış. Evi satıp yapsınlar diyorum ben de. Arkadaşım da sattırmazlar ki diyor. Burada mal mülk kavgası yok anlaşıldığı gibi. Her iki taraf birbirini düşünüyor.​

Alınacak toprak 300 bin tl falanmış. Evi satıp yapsınlar diyorum ben de. Arkadaşım da sattırmazlar ki diyor. Burada mal mülk kavgası yok anlaşıldığı gibi. Her iki taraf birbirini düşünüyor.​
satsinlar haber vermeden.tapu esine ait deil mi ? satip alsin en son haber versinler mis gibi cozum

Haber vermeden satılsın nir şey denirsede başımızı sokacak evimiz var ikimizde çalışıyoruz der adam

Değil kayinbabamin kendi ailemin maddi durumu beni ilgilendirmez. Ben bir evladım diye veya gelinim diye insanalr mallari parası üzerinde tasarruf hakkına sahip değilim. Arkadaşınız evin kredisini ailesi kapatırken huzursuz olmaliymis, o zaman ne kimse onlara ne de başkalarının yaşamı kendine huzursuzluk vermezmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…