Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

daha bugün olan bir olaydan bahsedeyim.benim kuzenim 1 ay önce evlendi.kv de ile aynı apartman fakat farklı dairelerde oturuyorlar. kv sürekli kuzenimin kendi evine gitmesine söyleniyor.oğlu işten geliyo duşunu bile kendi evinde almasına izin vermiyor. kuzen hamile yemek kokusundan midesi bulanip cami açınca allah belanı versin demiş en son

ve o evi tamamen kapatıp birlik oturmayı istiyorlar.kabul ediyosan et etmiyorsan babanın evine git demişler. kocası da ben seni de çocuğu da istemiyorum demiş.kızı göndermişler. teyzem sahip çıkıyor ama ne oldu işte kızcağız 20 yaşında 1 çocukla ortada kaldı.

artık burdan ne sonuç çıkarırsan..

Nişanlımla bi sorunum yok demişsin ama ağzını açıp orasi bizim de evimiz bırakın da istediği gibi düzeltsin diyemiyorsa o adamdan bi cacık olmaz.Benim kayınvalide de çok karışti benim alacaklarıma eşim herşeyi kendiniz seçiyorsunuz diye bi isyan etti simdi o kadar yapmıyor ama yine de yakın olmak iyi değil.Belki konularımdan görmüşsündür kv hale karışır eve esim o kadar tepki göstermesine rağmen.Esya derdi bitti gibi ama evin düzenine hala karışır

EV LEN ME !
1. Sana ayrı ev açabilen biri ile evlen.
2. Senin düşünceni önemseyen biri ile evlen.
3. En önemlisi ana kuzusu erkek ile asla evlenme!
Ben olsam karşıma alır konuşur ayrılırdım. Insan hayatinda bir kez oluyor boyle tatli telaslar. Evlenen sensin anasi degil.

parayı kayınvalide kayınpeder veriyorsa onun dediği olur, siz veriyorsanız sizin dediğiniz... bence bu devirde gençler kendileri kazanıp kendileri almalı, kendileri karar vermeli herşeye, kimseyede minnetin olmaz, kafan kulağın rahat olur

Kaccccc ben genelde yorum cok nadir yaparım ama bu sefer dayanamadım kacccc kurtar hayatını....

EVLENME SAKIN

Ev gecindiremeyecek adam bi zahmet evlenmeye kalkmasin

Dediklerinin bir kısmını benzer bir şekilde ben de yaşadım.Anne-baba ağzıyla karar veren ve seni ezmeye çalışan bir adamla olmaz, ne olursun devam ettirme.Ya konuş tavrını koy ya da hemen bir nokta koy.İnan bana daha sonra çok üzüleceksin.Hele bir de aynı evde yaşamak söz konusu diyorsun, buradaki konulardan okuduysan bilirsin bunun yüreneyeceğini.Kendine bu işkenceyi yapma lütfen

cevap çok basit. evlenmeyeceksin. zor birşey değil hayır demek. herşeye evet demeye alışmışız biz. seviyorsun diye herşeye eyvallah neden diyorsun ki. üstelik hiçbirşey istediğin gibi değilken, hoşuna gitmiyorken. ve verilen sözler tutulmuyorken. hatta nişanlının hiçbir müdahalede bulunmamasına rağmen .

bile bile lades yapıyorsun şuan farkında değilsin. ahh ahh benim şimdiki kafam olacaktı ki asla o nikah masasında evet demezdim.
kendine yazık etme arkadaşım. bak balık baştan kokar. gördüm yaşadım ondan tahmin edebiliyorum ileride nelerle karşılacağını. mantığının sesini dinle bir süre.

Ya keske nisani atmak okadar kolay olsa. Herkes biliyor davetiyeler basildi. Ben simdi nasil kalkip da vazgectigimi söylicem. Bizde birde sey var aman aman elalem ne der dünyasi... :-(
Benim iki tanıdığım nişanı attı eşyalar alınmıştı düğün yeri tutulmuştu eşin iyi olabilir ama bu şekilde mutlu olamazsın bence vazgeçmelisin aşk yetmiyor bir evlilikte hele araya büyükler girince.

Boşanmak isteyeceğiniz kesin
Kadın, Hayatınızı resmen cehenneme çevirecek
Ağızsız oğlu da susmaya devam edecek
Başınızı vuracak duvar arayacaksınız
Hem aynı ev ne cesaret?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…