Cimri kayinvalidemle ben!! OFF OFF

Aa o zaman da uğursuz gelin aileye girdiği gün kaç cenaze çıktı evden derler

Buna yakin seyler yasadim kayinbabamin sectigi sevmedigim koltuklari kullaniyorum 7 yildir. Herseyimi yarim yamalak aldilar haa evim ayri ama keske evlenmeseydim kandirdilar beni. Biz borc icine girdik 1 gram yardim etmediler hala kendimizi toparlayamadik.
Bacim herkes iyiligini istiyor hepimiz ailemizde cevremizde bu tur seyler yasamis insanlari göruyoruz taniyoruz inan mutlu olan kimse yok. Cocuk olunca daha beter olacak ona dogru duzgun bisey almayacaklar yatagi bi akrabadan getirecekler yada en ucuzunu alacaklar bebegine. Hersey kaynananin elinde ve ana kuzusu oglu degismeyecek benden sana nasihat arkana bakmadan kaccc. 1-2 yil sonra elinde cocukla baba evine dönmek istemiyorsan birak kocami kalmadi Allah askina!
Burada kimse yuva yikmak istemez ama burada yuva olmayacak sonu kötu bitecek birseyden bahsediyoruz yarin öburgun iyiki kurtuldum dersin ömr boyu uzulecegine birak 1 ay uzulursun sonra ohh cekersin.

Zehol kız hayranım senin cesaretine konularını biliyorum

pazartesi ye az kaldı öylede olsa böylede olsa zaten kızımız her emire boyun büker..de pazartesi günü resmen kv hünkar hatunun fermanı açıklanacak yazılacak az kaldı !

Kız hala nişanlım mı diyosun bide yapma yapma. Bende saf gibi ayni evde olmaya ses cikarmadim yani guya öyle değildi aslında diyeyim.. Ama anlaşamadığın birisiyle dip dibe hic bir sekilde yapamazsın sinirlerin yıpranır kendine yazık edersin vallahi. Ben yaptim sen yapma:) tavrini net belli et yani olacagi varsa da nişanlın sana ayak uydursun sen değil.. Senin anacigin gelsin sizinle yaşasin madem?

buradan VAZGEÇ evlenme yazıyorum!
Ama vazgeçmek kolay olmasa gerek ailen ne der vs bir sürü konuda destek olmalı ...
Hoş bir evlilik olmaz gibi...

Çok net söylüyorum sakıın evlenme sakın.Büyük konuşmak istemem ama bana sevgilim sözler verecek ayrı evde oturacağız diye sonra kayınvalide ile aynı evde oturacağız ve kv de çok sorunlu olacak,pinti olacak surat yapıp duracak.aşk maşk dinlemem buraya kadar der yüzüğü eline veririm adamın.Hele insanın kendisinin oturacağı evi dizememesi kadar acı bir şey yok herhalde.benim içime oturdu burada.

konu sahibi ses verr.

konu sahibi 1 tane insan bile evlen demedi yaa . bi bak.bi gör.

hem eger ki nisanlim.seni seviyorsa ayri ev acar her seye gogus gerer. bu devirde kimse kv ile oturmaz . kandirilma

konu Sahibinin yerine olsam onlarin ne istediği bana ne dayatmak istediği değil benim ne istediğim veyahut istemediğim önemli şimdiden herşeye karışan kv adayı hatta kuracağım yuvamın içine çöreklenmeye ve oradan hiç çıkmayarak yılan diliyle hergün beni sokmak için bin bahane bulan bir kv asla asla hayatımda aynı evde istemem onlar beklesin bakalım ben kabul edermiyim onların iğrenç isteklerini karşılamaya çoook taviz vermek konu sahibi çok pişmanlık getirir artık yorum yazmıyacağım konu sahibi sen bizleri kaale bile almıyorsun cevap vermeyeceksin neden bizden yardım bekliyorsun ? bunca kişi sana ne güzel tavsiyelerde bulundular gerçekten kendi adıma söylüyorum ben çok kırıldım !

Birde beraber oturacaksin yandin sen.hatain mahvolur benden soylemesi..bu ise bir cozum bulun...simdiden anlasamiyorsan sonrasi husran olur..

Yahu valla hep aklımda ne dedi kaynana diye. Hala zamani var saat gece 12 olana kadar aciklansin şu karar.
Bence kaynana inadina 11:59 da kararini bildircek :)
Kiz çatlatma biziiiiii

44 sayfa boyunca arkadaşlar yapmanız gerekeni net olarak söylemişlerdir.
Aynı evde, dominant bir kayınvalide ve maaşını annesinin eline sayan bir eşle asla yapamazsınız.
Bir göz oda olsun, koltuk olmasın varsın divan olsun ama ayrı eviniz olsun, ayrı ev olmadan evlenmeyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…