- Konu Sahibi Sonnenschein123
-
Aa o zaman da uğursuz gelin aileye girdiği gün kaç cenaze çıktı evden derlerNişanlılığın zaten anlamı ailelerin birbirini tanıması , anlasabiliniyor mu diye bakma , evlilik hazirliklari yapilmasi gibi gibi...
Sen simdi nişanı bozsan konuşan insan der ki" aa felancanin kizi nişan atmış neden acaba."
Ama sen bu durumda onca insanin tecrübe ettigi sana akil da verdigi durumda gidip evlenirsen ki 1 sene sonra bosanmak icin cabalarsin en gec, bosanma asamasi zaten illet bir şey cok zor , bu sefer insanlar der ki " aa felancanin kizi kocasindan boşanmış neden acaba nolmus ki "
Farkindaysan insanlar her iki durumda da konusuyorlar. Yani milletin agzi torba degil buzemezsin.
Ama olan sana olur. Gencligine gelecegine olur. Akil ve ruh sagligina olan olur. Mutluluguna huzuruna olur. Cocugun olur ona yazik olur.
Karar senin. Gelecek senin yaşam senin. Biz sadece uyaririz boyle boyle olcak deriz.
He bir mucize olur da kayinvalide kayinbaba dugun gecesi vefat eder belki oyle mutlu olursun.
Cok tesekkur ederim desteginiz icin.Vallahi icim kiyiliyor boyle konulari okudukca. Kahroluyorum. Gencecigiz. Yemyesil bir fidan gibi.
Daha bu agac buyuyemeden daliyla guruldeyemeden gidiyor kendine denk olmayan birine. Kuruyor eriyor. Oysa biraz beklese meyve verse kendini tanisa hangi kisiye denk oldugunu anlayabilse ne guzel olacak hersey.
Ben bu konulara israrla yaptigim seyi soyluyorum ki (kinadan kacmak :) emsal teskil etsin. Konu sahibi bakin asksa ask yasadim bende hepsini. Inanin 1 kere dahi pisman olmadim. Uzulmedim. Cunku sizin kadar canimi sikmislardi.
Suan sizi sindirmisler. Tipki bana yapildigi gibi. Siz degerli birisiniz. Atin bu ölu topragini ustunuzden. Kendinize gelin. Mahvediyorsunuz hayatinizi. Pazartesiyi beklemek nedir Allah askina? Kendinize bu adami mi layik goruyorsunuz? Kendinizi sevin. Kurtarin bu insanlardan kendinizi.
Aynen bekleyip göreceğiz bakalim...Yarını dört gözle bekliyorum. Bakalım kaynana konuyla ilgili kararini verebilecek mi ? Kayinvalidenin buyurdugu emirleri damat adayi nasil bizim kiza anlatcak acaba !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?