Cimri kv kp ve istemedikleri düğün

kendimiz calıstık evet altınımız yoktu haklısın evet borcumuzda vardı ama biz kendi eşşyamızıda önceden almıstık bunlara gvenmediğimiz için 1 sene sıktık dişimizi ama biti cok şükürr herkes hala cevresine anlatır bizim tuhaf evlenme seklimizi sorunsallı oldugu için yeni evlenenlere allah gönlüne göre versin kardesim..

Ya lütfen okumadan yazmayın rica edincem. Bin kez yazdım düğün istemiyoruz isteyen kp kendisi diye. Ve istememe sebebimiz sırf para da değil biz anlayış olarak gerekli görmüyoruz. Tarzımız değil.
Ben sadece ilk yazdığınızı okuyup yazdım.

Ay tam bir sacmaymış onun ailesi de. Ne rezillik. Bizimkinden geri kalmaz. Bazı aileleri anlamak mümkün değil. Bravo size kendi kararınızı alıp uygulamışsınız. Mutluluğunuz daim olsun.

Ay tam bir sacmaymış onun ailesi de. Ne rezillik. Bizimkinden geri kalmaz. Bazı aileleri anlamak mümkün değil. Bravo size kendi kararınızı alıp uygulamışsınız. Mutluluğunuz daim olsun.
sana yemin ederim bozulmayan piskolojimi dersin neler neler abartıyorum sanırsın ama az bile yazdım fazla uzatmim diye düğün olmicak dedim herkese anneme yalvarmalara basladılar sonra zor bela tamam dedik bu sefer dalga gecmeye devam ediyo bize gelip ne desek tamam evet yapcaz dıyolar eve gidiyoolar arıyoruz hep biz arıyoruz tabiii telefondada yok yapamayız dıyolar ne içiyosanız bizede gönderin dedik artık üstelik bunu kac defa yaptılar amacları eşimle kavga ettirmekti birbirimizle eşim nasıl yalvarıyodu yazık nolur idare et düğün bitsin görüşmicez dıye ama dah fazla dayanamadım napim iyikie böyle oldu ama ne kadar uzak okadar iyi .. sağoll bacımm ALLAH razı olsun inşallah kalbinden ne geciyosa hayırlısı ile versin rabbim sizede

ne gerek var insanlara sow olsun diye yalandsn yere taki takmaga?!

Şöyle ki bu tarz ailelerin evlendikten sonra da beklentisi olur maddi anlamda eşiniz rest çekebilmeli. Bizzat böyle bi olay yaşadı çok yakınım evlendikten sonra çok güçlü durdu şimdi isteyemiyorlar,orta halli görüşmeler devam ediyor,hep bi mesafe var ama

Bir insan neden kendi çocuğunun mutluluğuna köstek olmaya çalışır anlamıyorum. Böyleleri anne baba olmasın gerçekten.

Once nikah sonra bebek sonra hamilelik ve en son dugun :) oladabiliyo yani hic de pisman degilim :) meleklerimin canlari sagolsun..

Gelini istemeyen erkek ailesinin klasik taktiği.Eşimin aileside beni istemedi.Eşimin annesiyle tanıştık ertesi evime gelip yüzüme söyledi beni istemediğini.Birkaç gün sonra kendi evine döndü ( farklı şehirlerdeyiz. oğluna gelmişti tanışmak için ) sonra biz düşünmeye başladık ne yapıcaz diye.Eşim bir akşam annesini aradı siz kabul etsenizde etmesenizde ben evleniyorum dedi.Gittik nikah işlemlerini başlattık ve evlendik.Nerdeyse 3 yıl olucak ama hiiçççç bişey takmadı hiçbir ev eşyası almadı.İkimizde çalışıyorduk eşyamızıda aldık arabamızıda aldık evde aldık çocukta yaptık :) daha sayayım mı :) aşkınız varsa kimseden bişey bekleme.madem işin gücün var bu hayatta sadece kendine güven.başkasından iyilik bekleme.

İnanamıyorum resmen kendimi gördüm evi satıp yeni ev almaları bişey yapmayıp nişandan sonra huzursuzlukla bozmaya calısmaları bile aynı. Biz naptık evlendik 4 ay sonra :) pek bişey yapmadılar hatta borcumuz var diyip düğün paralarını da aldılar takı da takmadılar. Aldığı düğün paramızla da araba yeniledi kp. Ama şimdi noldu? Eşimden dolayı cocuk olmuyor. Tedavi görüyor. Oğulları iyileşsin diye her ay 1000 tl veriyolar smdi. Ozaman cok beddua etmistim. 2 taraflı derler ya ben de smdi sıkıntı cekiyorum onlara da aldıkları parayı helal etmedim fitil fitil geliyo burunlarından.

konu sahibi neden pasif olmuş bilmiyorum ama yazıcam yine de.. biz de evlenirken ailelerden bişi pek göremedik. benim ailem yine ufak tefek destek çıktı da onun ailesinde ancak kredi çekerek yapabilirdi, sadece bileziklerini taktılar. Ama ben kırılmadım gücenmedim çünkü dediğim gibi durumları belli zaten.
Ne yaptıysak beraber yaptık. Eşyaları da beraber aldık. düğünde takılanlarla falan borcumuzu kapattık. herşey de istediğim gibi oldu. kimseye de minnet borcumuz olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…