Cimri kv kp ve istemedikleri düğün

yemekli düğün falan canım ya kişi başı 120-250 arası fiyat veriyorlar.
bence o kadar gereksiz ki. 3 saat için 50 bin harcamak.
İyi de siz de ne gösteriş meraklısısınız paranız yok yemekli ayrıca kişi başı 120-250 arası fiyatlı yerlere bakıyorsunuz. Kayınpeder kayınvalide istiyor demeyin buna da.
Normal bir salon tutun çok düğün istiyorlarsa madem.

aynennnnnnnn oyle maalesef

nişanlını ve ailesini kaç yıldır tanıyorsun?
nişanlının evlenince aileci olmayacağına inancın tam mı?
1 bucuk 2 yıldır. valla aileci de olabilir gayette kendi tercihi.
isteyen devam eder evliliğine istemeyen gider.
ben yasal olarak haklarımı koruduğum sürece gerisini kendi bilir.
nerede mutlu olacaksa orada olmalı zaten bu herkes icin gecerli...

kp lüks istiyor
zümresi davet edilecek isimler onu gerektirirmiş
ayrıca ben hic paramız yok demedim. ödemeler sıkıntılı dedim.
allaha şükür yok dersek yok eder.

çünkü ne kadar karı koca olsak da, sülaleyle muhatap olmak zorunda kalıyoruz.
karşı taraf geçinmek istemeyince, mecburen ailelere rest çekiliyor, kimse kimsenin evine gitmiyor. önemli gün ve olaylarda el gibi davranılıyor vs.
Allah yardımcınız olsun.

kp lüks istiyor
zümresi davet edilecek isimler onu gerektirirmiş
ayrıca ben hic paramız yok demedim. ödemeler sıkıntılı dedim.
allaha şükür yok dersek yok eder.
Düğün için kredi çekeceğinizi demişsiniz işte bende ona göre yorum yaptım .
Bu aileyle mutlu olacağınızı pek düşünmüyorum umarım nişanlınız evlendikten sonra değişmez.

İyi de paranız yok madem niye evleniyorsunuz? Tabi ki de düğün yapmak zorunda değiller. Kaldı ki düğünü anladığım kadarıyla kendiniz için istiyorsunuz. Tabi ki bu sizin hayaliniz olabilir ne var ki her koyun kendi bacağından asılır. Maddi gücünüz yetmeyecekse ve illa düğün istiyorsanız neye kime güvenerek evlenicez diye tutturdunuz?

Parası olan verir o kadar parayı ama millete gösteriş olacak diye kredi çekip gidip 50 binlik düğünde yapılmaz yani. Saçmalık ötesi benim için.

bence parası olanda yapmamalı yazık değil mi o kadar paraya ya
düğün o kadar gereksiz birşey ki

şimdi akıl mantık işi mi ben kredi çekip veya evimi satayım peşinat için verdiğim paraya kendime düğün yapayım sonra da gelecek beş on çeyrek hayat boyu başıma kalkılsın.

valla nişanlımla benim gelirim aylık toplam 10 bin tl
paramız yok demedik ödemeler sıkıntılı çok dedik cünkü ikimizde ev aldık
millete hava atıcaz diye 50 bin çöpe atamam ben

düğün de istemiyorum bin kez yazdım konumda
isteyen kp kendisi beş lira vermeyen kendisi
kendi yapsın o zaman bende gider bir çeyrek takarım

Parası olan verir o kadar parayı ama millete gösteriş olacak diye kredi çekip gidip 50 binlik düğünde yapılmaz yani. Saçmalık ötesi benim için.
Tabi parası olan daha fazlasını da verir. Ben konuya göre yorum yaptım o kadar açılmaya gerek yok bence.
Ama bu kişiler gösteriş meraklısı insanlarmis, durumları olmamasına rağmen evlerini satıp lüks ev almışlar...

Yorumları okumadım konunuzda sadece nikah olsa benim içim rahat etmeyecek dediğiniz için öyle yazdım. Düğün istemiyorsanız niye bu kadar içerlediniz hala anlamadım

İyi de adam fabrikatör olur ya da geliri çok yüksek olur aylık 10 bin kazanan biri olur gider en kral düğünü yapar . Düğün işi kişiden kişiye değişir.
Siz bu durumda düğün yapmayın zaten millete gösteriş için. Ama düğün yapacak gibisiniz bence nişanlınızın ailesi baskın olacak.

şu kadarını söyleyeyim istese pek ala yapar aylık geliri telafuz ettiğinizden fazla.
istese yapar net!

bende tam olarak sizin gibi düşünüyorum gösteriş için asla o kadar para vermem. derdi olan kendi versin.
adam yokuşa sürüp ayrılmamızı istiyor. bende hala burda aptal gibi orta yolu nasıl bulurum diye sizlerle fikir alışverişi yapıyorum.

neyse bence bosverelim bu konuyu artık istiyorsa yapsın istemiyorsa biz hic istemiyorz zaten evlenip cıkarız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…