Cimri kv kp ve istemedikleri düğün

Iyi iste, nikah yap olsun bitsin. Onlara minnet etmemis olursun. Yani madem dügün istemiyorsun, niye istemedigin birsey icin, sevmedigin insanlarin ödemesini istiyorsun?

bende öyle yapacağım sonrasında ise çok istiyorsanız düğünü yapın farketmez diyeceğim.
ister yapsınlar ister yapmasınlar.

Esimle evlendigimizde kimse bi kurus para vermedi hemde verebilme durumlari varken.esim herseyi odeyegi icin takiyi da bi arkadasimizdan odunc aldik benim ailem uzulmesin diye.esim herseyin en iyisini en guzelini aldi.dugunumde cok guzeldi sadece taki yoktu.cok sukur borclar bitti simdi evimizde var arabamizda.en onemlisi kimsenin bizden bisey istemye hakki yok.sizde bosverin sanki onlar yokmus gibi davranin

masallah ne güzel
daim olsun yuvanızın güzelliği inşallah

Sizi kırmak istemem ama siz ne kadar istemiyorum deseniz de düğüne dair isteğiniz olduğu izlenemi oluştu.düğün istiyorsanız ve yapmazsanız ilerde pişman olursunuz.

Bende böyle bir aileye gelin oldum 7 yil olacak hala cektiriyorlar ve ben artik tükendim bıktım cok zor nisanlin simdi yaninda olabilir ama evlenince birden aileci oluverir sen mesela bisi yapmadiklari icin sen kin tutacaksın istesende gelinlik yapamayacaksn bu sefer sen kotu olacaksn çünkü aile hersey yapar senin tek bi yaptın buyur

Akıllı davranıp süreci iyi yöneteceğimi düşünüyorum cunku ne ile karşı karşıya olduğumu biliyorum. Asla kötü olmayacağım eşim ile onlar yüzünden. Çünkü istedikleri bu. Ve tuhaf bir şekilde bu durum bizi birbirimize daha çok kenetliyor. Size de politik davranmayı öneririm. Polemiğe girmek veya şikayet etmek etkinizi azaltır. Şikayetlerinizi bile dolaylı ve nazik yapın ki eşiniz kendi fikri sansın. Birisi onun fikirlerini açıkca etkilemeye çalıştığınızı hissederse size kulağını kapatır. Ezdirmeyin kendinizi ama bunu yaparken nazik ve affedici görünün. Emin olun siz kazanırsınız ve daha az yorulursunuz..

Evlenince anlicaksin beni cnm sen ne kadar iyi olursan ol etkiliyormu etkilemiyormu goreceksin bende senin gibi cok onlar yuzunden huzurumu kacirmam dedim ama zorla ellerinden gelen herseyideniyorlar ve sende esinde malesef etkileniyor ha insalah sen bmm yasadiklarimi yasamassn

En güzeli kötü insanlardan uzağa gitmek. Bizim şuan mümkün gorunmuyor ama insallah nasip olur. Siz nasıl yakın mı oturuyorsunuz?

Bu tip plancı insanlarla ne yapacağım ben ömür boyu Allahım. Bazen kaçıp gitmek istyiuorum ama nişanlıma kıyamıyorum.
Sen çok cekersin bn sana diyim berbat insanlarmis nişanlına dikkat et evlenince onunda huyu değişirse ayvayi yersin iyi düşün aileni dinle onlar ne diyo sa öyle yap yoksa pişman olursun Allah yardimcin olsun parasızlık çok zor paran varsa huzurunda var

Belki kızacaksınız ama kimse kimseye birşey yapmak zorunda değil.Kocaman adam evini kuramayacak durumdaysa evlenmesin ozaman.Çalışın, biriktirin öyle evlenin.Şimdiki gençleri anlamak mümkün değil aileler düğün dernek kurmak zorunda değil.Nikah kıyın sade bir restoranda yemek verin yeter.Kendi sorumluluğunuzu oğlanın ailesinin miş gibi görmeyin.Ayağınızı yorganınıza göre uzatın.

aynı şeyleri bende yaşadım .. ilk defa tanısmamda herşey iyiiydi ailesi bize geldi tanısmaya ondan sonra bi haller oldu zor bela istemeye geldiler sadece anası babası hasbalarım. sonra haliyle biz gittik ama sanki biz eşimi istemeye gelmişiz gibi davranıldı kadın erkekler ayrıydı içerde olanları cıktıgımda öğrendim ah bi bilseydim ben azımı acardımda kadınlarda hiç acmadı konuyu sanki gün yapmaya gelmişiz gibi oturduk cıktıktan sonra babamla nasıl dalga geçilmiş onları ögrendim söz için erkenmiş falanmış filanmıs ben yıkıldım eşim bin beter. sinirimden ayrılmıştım ama peşimden geldi barıstık o aksaaam beni BABAM teselli etti düşünün ağlama kızım dıyo adam olsun dıyo ayrılma etme dedi ben utancımdan yerin dibine girmişken babam bide öyle seyler diyince nasıl üzüldüm

Ya lütfen okumadan yazmayın rica edincem. Bin kez yazdım düğün istemiyoruz isteyen kp kendisi diye. Ve istememe sebebimiz sırf para da değil biz anlayış olarak gerekli görmüyoruz. Tarzımız değil.

tabi bitmediiii kimse agzını acmadı dahaa aradan 4 5 6 7 ay gecti gelen giden arayan soran yok biz ayrılalım dıye beklenili bizde inat ettik neden ben üç beş gerizekalı yüzünden hayatımda acı cekicem banane tam bu sürecte 8 ay beklettiler bizde inatlaa bekledik babam yine insanlık yaptı gidin nikahınızı kıyın sizi bunlar ayırıcak yoksa dedi ve gayeet güzel nikahımızı kıydık hiçte pişman değilim buu öğrendikten sonra normal bi şekilde tepki verdiler hemen düğün yapalım diye costurdular bizi kalmıs 1 ay damatlık gelinlik secicemize halı perde bakıyolar gelinlik sectim zor bela kalmıs 2 hafta begenmiyolar pahalıymıs falan yaa burda anlatmadığım birsürü sey daha eşime para vermedilerr gittim bana uyduruktan aldıkları bileziği bozdurdum verdim eline şunlara yalvarma yeterki dedim. düğün yokmus efendim neymiş hacılı hocalı yokya ilk dans falan yok kadın erkek ayrıymıs bunlardan anamların HABERİ BİLE YOK kendi kendilerine ben artık patladım tabi sus sus nereye kadar azıma geleni söyledim koparttım eşimde ona yapılanları hazmedemedi aynı epkiyi verdi ve biz düğün olmadanda gayet güzel evlendik önemli olan huzuruuun eşine gveniyosan üç beş kendini bilmezin zoruyla hiç bişeye boyun egme beni sevmesinler cokta umrumdu D görüşmüyoruzda inan hiiç pişman değilim bugun olsa aynı seyleri yine yaparım.

Çok gecmiş olsun canım. Gercekten insan hayatı boyunca unutmuyor bunları. İnsallah cok mutlu olursun. Sonra ne oldu son durumunuz ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…