• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi? Çözemiyorum

mihribanbalik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
887
588
133
38
öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.

Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.

Bir sürü olaylar...

Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))

Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.

Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.

Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.

Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.

Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.

Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.

Siz ne diyorsunuz.

Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.

Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?

Çok sevgiler :)

öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.

Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.

Bir sürü olaylar...

Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))

Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.

Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.

Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.

Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.

Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.

Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.

Siz ne diyorsunuz.

Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.

Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?

Çok sevgiler :)
ciddi bir su giderim oluyor demişsiniz oraya takıldım ben

Biraz fazla verici taraf olmuşunuz.

Gelir düzeyleriniz ne alemde?

Yani siz 300 tllik pasta yaptırıyorsunuz adam dilim pasta alıp geliyor, ne bileyim...
Hoşlanmadım ben tavırlarından.
Siz çalışıyor musunuz?

Pardon şimdi gördüm orayı, sizden fazla kazanıyormuş. Bu durumda bu kadar verici olmayın derim

Fazlasıyla pinti gibi görünüyor.
İnsanlar değişmiyor malesef, özellikle cimrilik konusunda.
Sevgilinizi böyle kabul edebiliyorsanız, bu huyunu idare edebilecekseniz, başka bir sorununuz da yoksa bu şekilde devam etmek konusunda özgürsünüz.
Fakat geçen de burda konu açılmıştı konu sahibi aynı dertten muzdaripti.
Kısacası evlendikten sonra bu durum iyice katlanılmaz bir hal alabiliyor.
O yüzden iyi düşünün.

Bence cimri otesi
Duzgun bir adam hatta insan sevgilisi yanimda para yok sadece kendime yemek alabilirim dediginde direk sevgilisinin yemegini de oder
Bakin insan diyorum , ben kadin olarak sevdigime boyle davranirim
Seven insan o durumda elini cebine atmiyorsa bence sevmiyor demektir

Cimri mi düşüncesiz mi yol yordam bilmez mi bilemedim.

Hoşuma gitmeyen kısımlar: Oğlunuza verdiği bayram harçlığının miktarı. Sizi hayat arkadaşı olarak görüp iyi bir miktar vermeli idi bence.

Bir de arkadaşının yanında param yok, sadece kendime alabilirim dediğinizde size de ısmarlamasını beklerdim.

Doğumgününüzü kutlasa iyi bu adam. Öyle romantik biri değil anlaşılan. Pasta, hediye vs zor gibi

Benim pek hoşuma gitmedi. Ayrı gayrı yemek ödemek falan liseli çocuklar bile yapmıyor bunu sen kendine al ben arkadaşımla kendiminkini ödeyeyim hesabını yani. Kaldı ki adam 42 yaşında. Ki bakın ben de sevgilimle her şeyi eşit öderim sebebi de aileden geçiniyor oluşumuz çalışıyor olsak çok da hesap etmeyiz diye düşünüyorum. Ben ödemişim o ödemiş önemli değil ama pintilik hissettiğim an soğurum en nefret ettiğim şeydir. Malesefki bu adamda da hissettim sizi çok uğraştırır bu. Bir de uzun ilişkisi olmaması, yaşının 42 olmasına rağmen hem de, sizi düşündürmüyor mu belki başka kötü özellikleri de olabilir

Eger karşı taraf minik bebeği olan bi kadınsa erkek tabi ki daha fazla harcamalı,bana da fazlasıyla cimri geldi ,ben de herkese karşı cimri eşime ve kızıma karşı bonkörüm mesela,kendi ailesine nasıl bi fikriniz var mı?

Beş parmağın beside bir olmuyor malesef ama adam cimri ve düşüncesiz biraz fazla verici taraf olmuşsunuz

Ayrıca evet hiç bi şey karşılıklı değil kendin için yaparsın falan filan ama kusura bakmasın erkek dediğin hediye konusunda altta kalmamalı. Kalıyorsa siz de pahalı hediyeler almayın ALIŞIR asla yapmayın bunu aşağı yukarı aynı şeyler hediye alınıp verilsin bi ilişkide.
Evet hediyede para hesabı yapmak doğru değil ama günümüzde de para yiyen erkek modeli var bildiğin. Hoş mu? Eşitsizlikten kastım siz 300 tl lik hediye alırken kendisi Bi saçma fular alıyorsa bence bi düşünmek lazım.
Umarım para yiyen kadın denerek taşlamazlar beni bu yorumdan sonra

Back
X