- 2 Nisan 2014
- 887
- 588
- 133
- 38
- Konu Sahibi mihribanbalik
öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.
Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.
Bir sürü olaylar...
Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))
Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?
Çok sevgiler :)
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.
Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.
Bir sürü olaylar...
Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))
Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.
Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.
Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.
Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.
Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.
Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.
Siz ne diyorsunuz.
Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.
Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?
Çok sevgiler :)