Merhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef
En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)
Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.
Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.
Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.
Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.
Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez
Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.
Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.
Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.
Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)
Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)
Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?