• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi? Çözemiyorum

Her flört ettiğinizi eve, çocuğunuzun yanına sokmayın. Daha ne olacağınız bile belli değilken sizinle kalması falan oğlunuzun psikolojisi için iyi olmayabilir.

Tabiki sevgiliniz olabilir, gezin tozun hatta onun evinde buluşun ama çocuğunuza annem ne yapıyor sorusunu sordurmayın.
benim de konuda en uzuldugum kisim bu oldu. cocuklara uzuluyorim cunku herseyin farkinda oluyorlar. akli cok karisacak. 7 ay cok kisa bir sure. keske sevgilisinin evinde bulussa. iyice taniyip emin olduktan sonra kendi evinde bulussa.

Merhabalae arkadaşlar. Gece yazamadım maaalesef

En son waffle aldıracaktım. Aslında yemek sepetinden de söyleyebileceğiöiz bir yerdi. Ama o uçaktan indi. Arabasını aldı ve wafflecıya gitti. :)

Evet kesinlikle cimri. Ama ekstradan da bir öküzlüğü var. O net. Kadına nasıl davranılması gerektiğini bilmiyor.

Şunu anladım, benim ona söylmem gerekiyor. Dilim pasta alma, bütün pasta al. İşte çocuğa bu kadar harçlık mı verlir vs. O zaman düzeltiyor. Ama yine de çok emin konuşmıycam.

Bu akşam yemeğe gidelim dedi. Oğlumu da alıp gidebiliriz. Belli olmaz. Ya da işte tatile çıkacaktık. Orayı hediye gibi düşünmüş. Hayır dedim, doğum günüm bıgün.

Evet profesör olması etkiledi. O net. Bi de hakkında internette epey güzel yorumlar var. Kötü yorum okumadım bile. Çok seviliyor. Şöyle birşey var. Hayatı okumakla dersle geçtiği için sosyal yönün zayıf. Abim de doktora yapıyor. Yengem hep öküzlüğünden dert yanar. Bi hediye bi bişey almamasından. Ama yönlendirince yapıyor.

Şimdi şu karara vardım. Bi kaç teste tabi tuttucam. Gerçekten bana değer veriyor mu cebini öi düşünüyor görücez

Yoksa herkes yoluna. Ya ben el kadar bebeyle boşanmışım. 1.5 yıldır tek başıma büyütüyorum. Bi ayrılık mı koyacak bana.? :) o yüzden ilişkimde ısrarcı değilim.

Buarada ex i soranlar olmuş. 1.5 yıldır amerkada. Burda kasaba kibirnden selam vermeyen beyfendi orada taksicilik yapıyor. Oğlanın nafakasını düzenli yatırıyor. Babaanne dede kibirlernden gelip alıp da sevemediler. Öyle ya benim kapıma mı gelecekler bi çocuk için.!!! Beniö götürüp buyrun sevin torununuz dememi bekliyolar. Ex amerkaya gitti gideli göremediler bu yüzden.

Haftada bir ex oğluyla telefonda görüvtülü görüşüyor. Yaptığı babalık bu kadar.

Her neyse... dur ben şuna mesaj atayım. Üçümüz çıkalım akşam yemeğe diye :) inşallah hediye almıştır. Yoksa şu ayakkabı da çok güzelmiş diye foto mu yollasam. Valla hiç tarzım değil ama işte testler denemeler :)

Bazınız çok ağır konuşmuş bazınız baya objektif bazınız gerçekten ufkumu da açtı :)

Kızlar doğum gününfırsatları varmış mağazalarda. Starbuckta kahve hediyeymiş. İŞte yves rocherde eğey güzel indirim varmış. Sizin başka bildiğiniz kampanyaşar var mı?

profesörlüğüne ve yorumlara da aldirmayin. alara karademir vardi hatırlarmısınız bilmem. otel odasinda intihar etti dendi. hocasi buyuk şüphe altinda. cok sevilen hocaymis. ekside falan bile hocamiz iyidir yapmamistir falan diye yorumlar yazildi. ama cinayet zanlisi..

42 yaşına kadar evlenmemiş,uzun ilişki sürdürememis ve bu yasta ne tuhaf ki ev arkadaşıyla yaşayan bir adam.ama ondan da tuhaf olan konu sahibi.önce sizi ciddiye aldım bir fikir verecektim ama lüzumu kalmadı.ortada laubalilik var sadece.bunca insan burada yorum yapıyor. Sorununuzu aydınlatmak için. Sizde bir tutarsiz yorumlar...Su faturasini bir insan ne amaçla vurgular..?biz çok sevisiyoruz diye hava atmak için mi.sonra bir mimar neden param yok diye orada kendini küçük düşürür? Ayrica Nisan pastası bile 300 TL tutmazken adamın pastası nasil 300 tle alınır.?sonuç :sevgilinin bir hesabını bile ödemeyen Prof.her ne hikmetse sertifikalı bir pırlanta alır ve konu kapanır...hı hı evet.

Son düzenleme:
Herkesin yazdığını tek tek okudum
Amerikada para kazanamayacak ve birkimini yiyecek 10 ay boyunca.
Bundan dolayı cimri olabilir mi?
Buarada oğlumu gerçekten seviyor. Ama işte ne diyim.
Bi kaç kere şu benzilikteki arabalardan almıştı. Hakkını yemeyeyeyim.
Insani en iyi kendi beyni kandırır bunu biliyorsun değil mi?

3,5 yaşındaki oğlunun da bulunduğu evde özel misafir ağırlayıp, bir de ciddi su giderim oluyor diyorsunuz. Ya nasıl güveniyorsunuz bu insanlara hemen de eve barka sokuyorsunuz. Adamın ne olduğu belli kullanıyor sizi. Hiç bir harcama yapmadan... Çocuğa yazık ...

3,5 yaşındaki oğlunun da bulunduğu evde özel misafir ağırlayıp, bir de ciddi su giderim oluyor diyorsunuz. Ya nasıl güveniyorsunuz bu insanlara hemen de eve barka sokuyorsunuz. Adamın ne olduğu belli kullanıyor sizi. Hiç bir harcama yapmadan... Çocuğa yazık ...
Sonra ortalikta suca meyilli bir suru problem yasayan yasatan cocuklar geziniyor maalesef.

Üzülmenizi istemem lakin sevgiliniz maddiyatçı biri gibi. Onun yapması gereken şeyleri siz yapmışsınız. Maddi açıdan beni sahiplenmeyen bir adamın, duygusal olarak da beni sahiplenmediğini düşünürüm. Arkadaşıyla kendine yemek alıyor, siz yemeğinizi kendiniz alıyorsunuz. Hesap ödeme de sırayı gözlüyor. Pasta istiyorsunuz hesabını yapıp 2 dilim alıp geliyor.Bir tüm pasta alacak parası da mı yok ki ki dilim pasta almış? Şimdiden bunun hesabını yapan ilerde daha küçük hesaplar yapmaz mı? Sizi bilmem lakin ben bu konularda hassasım. Sevgilinizde görgü eksikliği var gibi. Ama size şunu söyleyeyim eğer bu durumlar sizi rahatsız etmeseydi siz bunlara dikkat bile etmezdiniz. Demek ki sizin için de önemli. Bir insanın bu huyunu hele ki bu yaştan sonra değiştiremezsiniz. Onu böyle hatta daha fazlasıyla kabul edebilecek misiniz? Bunun cevabını kendinize verin, öyle devam edin derim ben.
İnşallah üzmemişimdir sizi.Sadece gerçekçi bir ayna olmaya çalıştım. Sevgiler..

Cimri ve bundan dolayıda itici. tıtri ne olursa olsun beni ilgilendirmez. Büyük ihtimal işiniz, maaşınız olmasa selam bile vermeyecek bir tip.

Back
X