Cimri mi? Çözemiyorum

Ay bende şu su faturasına takılanlara ayar oldum.Yani kadın diyorki sex hayatımız uyumlu bol bol sevişiyoruz bu konuda bir sıkıntımız yok demeye çalışıyor illaki konuşturacaksınız insanı.
Neyse konu sahibesi adam ABD ye gidecek diye beş kuruşunun hesabını yapıyordur.TRY-USD farkı yüzünden ama sana değer verdiğini hissettirmiyor gibi.Bence bir gitsin bakalım donduğundeki tavrına gore hareket edebilirsin.

öncelikle boşanma aşamasında olan;
Eşinden sevgilisinden ayılan;
Acı çeken kim varsa benim eski konularımı araytırıp okuyabilir.

Oğlum 2 aylıkken annemin evine geldim. 1 yaşındaydı resmi olarak boşandım.

Bir sürü olaylar...

Özet: eskiye göre çok ama çok mutluyum :)))

Selam arkadaşlar.
Beni bilen burda bilir. Bir derdim var forumunun müdavimiydim.
Ayrılmam boşanmam aileden ayrı oğlumla hayat kurmam...
Bana ne kadar destek oldunuz ya.!!! Çok ama çok teşekkürler.
Gerçekten her gün şükredecek milyon tane sebebim var. Mutluyum. Rahmetliyle hiç böyle olmamıştım.

Fazla uzatmıycam.
Sorusu olan varsa elbette sorabilir. Ayrıca mesajla ceaplayabilirim.

Konu başlığından anayacağınız üzere; bir sevgilim var. 7 aydır görüşüyoruz. Hiç evlenmemiş. En uzun ilişkisi 6 ay sürmüş. Benimle rekor kırdı yani. 42 yaşında Çok saygın biri. Kibarlığı saygısı parmakla gösterilir. Çevresince çok seviliyor. Hürmet edilen bir işi var. Benden biraz daha fazla kazanıyor.

Sorum şu:
Hesabı sırayla ödüyoruz genelde.
Oğlum olduğu için ben çok çıkamıyorum. Bazen bana geliyor. Ciddi bir su giderim oluyor :)
Gelirken nadir olarak çekirdek su ve gazoz alır. 7 ayda sadece bir kere çiçek aldı. Ufak tefek küçük hediyeleri oldu. Ben de oldu, ama benimkiler cidden masraflıydı. Büyük bir doğum günü partisi verdim. Sırf pastası 300 tl tuttu. Helal hoş olsun. Hiç umrumda değil, mutlu olsun.
Yarın yani bir kaç saat sonra 23 haziran. Benim doğum günüm. Hiç ama hiç umudum yok bama ne parti yapmasından ne hediye almasından.
İşleri çok yopun. Biraz ağzını yokladım ama hiç bir haIrlığı maalesef yok.
Bu da beni üzüyor.
Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.
Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.
Kuzenim şehirdışından geldi. Yemeğe çıktık. Yemeğim ücretinin yarısından fazlasını ben ödedim.
Bi yerde ben ısmarlıyım dediğimde hayır demiyor. Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.

Kızlar çok iyi bi insan ama bu halleri beni düşündürüyor. Eminim benim doğım günüm eğey sönük geçecek.

Daha önce üstü kapalı olarak bunlardan bahsettim. Kimse kimseyi eşit sevemez. Bu ölçülemez ki dedi. Beklentisiz olmak lazım. Ne yapıyorsan kendin için yapman lazım. Demişti.

Siz ne diyorsunuz.

Ağustos ta Amerikaya gidecek. 10 ay ayrı kalıcaz. Beklemek istiyorum. Çünkü ilişkimiz gerçekten bunlar hariç gayet güzel.

Fikşrlerinizi merak ettim.
Kuzenim pinti diyor.
Umarım doğru ifade etmişimdir kendimi.
Siz ne düşünüyosunuz?

Çok sevgiler :)
Param yok dediğinizde yemek bile ısmarlamayan insandan doğum gününüz için güzel bir sürpriz, hediye falan beklemeniz çok iyimser olmuş.

Su faturası mevzusunu anlamadım doğrusu. Çok mu su içiyor ?

Konulara gelecek olursak. Sizin evinize çikolata, pasta vs. ile gelmesi daha doğru olur. Bir çiçek alamıyor mu? 42 yaşında adam ama kusura bakmayın CİMRİ.

Siz param yok deyince yemeğinizi alabilirdi. Eğer ciddi olsaydi neden olmadığını da sorardı. Size bir miktar para vermeyi teklif ederdi. Siz kabul edersiniz etmezsiniz bu ayrı konu. Davranışını fazla rahat buldum.

Doğum gününüz için de en azindan bir hediye alabilir. Unutması çok kaba bir davranış olur. Üstelik siz onun için uğraş vermişken. Beklentiye girme diye sizi çok güzel uyarmış gerçi!

Oğlunuz ile iletişimi de pozitif durmuyor. Ben olsam bütün pasta alırdım o gün. Bayramda para vermek yerine güzel bir hediye alırdım. Karşımdaki kişinin en değerli varlığı sonuçta ben de değer verirdim.

Bu adamla aranizda cinsel bir şeyler geçiyor mu? Bu soruya cevap vermeyin ama düşünün sadece. Bana sizi maddi ve manevi anlamda kullanıyor gibi geldi. Ailesi ile tanıştınız mi mesela? Sizinle aynı pencereden bakmıyor olabilir ilişkinize. Zorlu bir süreç yaşamışsınız dikkatli olun.
ben yazardım da daha açık banlanırım maalesef siz yazmışsınız biraz üstü kapalı

Şöyle de bir durum daha var
Eb arkadşaı var. Senelerdir adam bi çalılıyor bir çalışmıyormuş. Ev kirası ve diğer giderler ve temizlikçi ücretini erkek arkadaşım karşılıyor.
Gideri çok yani.
Yeğenlerine bayramdA 50 tl vermiş. Benimkiden bi kaç yaş daha büyük.

Of kızlar erkek arkadaşım yakında Profesör olacak. Çok da tanınmış bir okulda.

Valla kafam çok karışık.

Şimdi onu deneme amaçlı gelirken waffle almasını söyledim. Bakalkm be yapacak. Gelişmeleri uyumadan yazarım mutlaka.

Ya sizi seviyorum ve bir çoğunuzun gerçektwn iyi niyet ve tecrübeyle yazdığını biliyorum (kalp kalp kalp)

Ay bende şu su faturasına takılanlara ayar oldum.Yani kadın diyorki sex hayatımız uyumlu bol bol sevişiyoruz bu konuda bir sıkıntımız yok demeye çalışıyor illaki konuşturacaksınız insanı.
Neyse konu sahibesi adam ABD ye gidecek diye beş kuruşunun hesabını yapıyordur.TRY-USD farkı yüzünden ama sana değer verdiğini hissettirmiyor gibi.Bence bir gitsin bakalım donduğundeki tavrına gore hareket edebilirsin.
Ya ben de oyle anladim ama gelirken su almasi (icme suyu) ile aradaki baglantiyi kuramadim :)

Eb arkadşaı var. Senelerdir adam bi çalılıyor bir çalışmıyormuş. Ev kirası ve diğer giderler ve temizlikçi ücretini erkek arkadaşım karşılıyor.
Gideri çok yani.

Valla kafam çok karışık.

Şimdi onu deneme amaçlı gelirken waffle almasını söyledim. Bakalkm be yapacak. Gelişmeleri uyumadan yazarım mutlaka.

Ya sizi seviyorum ve bir çoğunuzun gerçektwn iyi niyet ve tecrübeyle yazdığını biliyorum (kalp kalp kalp)

Waffle yerine baklava filan sipariş etseydiniz keşke :confused:

Istediginiz ve beklediginiz cevap bu degil fakat aklin yolu bir tum arkadaşların da dediği gibi adam cimri... Fazlasıyla cimri.. Dikkat edin amerikaya gittiğinde sizden para istemesin... Olur mu olur.. Bence hala emin degilseniz ufaktan ufaktan denemeye baslayabilirsiniz adamı..
Aslinda ilişkilerde denemelere karşıyım fakat sizin ihtiyacınız var gibi...

Bence üç seçenek var:
1. Ciddi anlamda cimri
2. Size değer vermiyor
3. O yaşına kadar düzgün bir ilişki yaşamadığı için ilişki nasıl yaşanır bilmiyor

Bunlardan hangisi bilemiyorum. Ama ben param olmadığını söyleyip "Size yemek ısmarlayamayacağım" desem ve pişkin pişkin "Tamam" deyip kendine yemek alıp bana ısmarlamayı teklif etmese çok soğurum ve bir daha görüşmek istemem.
Siz de neden yemek ısmarlayamayacağınızın açıklamasını yapıyorsunuz onu hiç anlamadım. Sanki adam o kadar çok paranızı yemiş de bunu göreviniz bilmişsiniz gibi.

Ahahahaah alıcam dedi bakalım. Şehirdışından geliyor. Alacağı yer ile havalimanını arası mesefa var. Bakalım :)

Bi de şöyle biley var:

Benim ex çok bonkördü ama adam değildi. Bu gerçek bir adam ama işte pinti :)

Bir sonrakinde her 2 özelliği taşıyan birini bulacaksınız bence :))

O zaman sizde ona onun size davrandigi gibi davranin belki empati kurar ya da anlayisli birisi ile uygun dille anlatın ben kendimi degersiz hissediyorum gibisinden sozler soylebilirsiniz ya bir gun cafe ye ya da yemege gittiginiz hesap geldiginde hic bise demeyin cuzdaninizi falan cikarmayin bakalim napacak

Bir kere oğlum için dilim pasta isremiştim. Arkadaşıyla bana geleceklerdi. İki dilim pasta alıp gelmiş.

Bayramda 3,5 yaşındaki oğluma 5 tl harçlık verdi.

Geçen param yok dedim, arkadaşının yanında. Sizd yemek ısmarlamak isterdim dedim ama sadece kendime alabiliyorum dedim. O gün biraz talihsiz bi gündü benim için. Tamam dedi. FastfoodAn ben kendime aldım. O da arkadaşıyla kendine aldı.

cimri hemde utanmaz bir cimri. insan hayatım dur ben alırım sana da yemek der.

Gideri çok yani.

Valla kafam çok karışık.

Adam cimri degilmis:KK57:
Bunu nasil goremediniz ki. Baskalarina karsi gayet eli acik.
Size karsi pek eli acik olmadigi ortada.
Calismayan adamin temizci parasini niye vermis ki madem calismiyor evini temizlesin ahahaha
Hangi cimri insan bunu yapar arkadasina.
Iliskinize verdigi degeri sorgulamalisiniz bence.

Sevgili mihribanbalik mihribanbalik sizin bu kişinin doğru kişi olduğuna yönelik bir inanciniz var.Anladigim kadarıyla bu adamın kariyeri sizi size ,çocuğunuza olan davranislarindan çok etkilemiş.Apacik bir kötülüğü ,fenalığı ,saygisizligi olmamakla beraber hayatınızı kolaylaştırmak,güzelleştirmeye yönelik bir olayı da yok gibi..Siz su an mutluysaniz bu ilişkide yolunda gitmeyen birşey yok ama erkek arkadaşınız geleceğe dair size bir vaatte bulunup,beni bekle konuşması yapmıyorsa da lütfen kendi kendinize gelin güvey olmayın .Bu ilişkiye ikiniz de aynı pencereden bakmıyor olabilirsiniz diye düşünüyorum.Not:Ben eşimin yigenine ne kadar harçlık verdiğini bilmiyorum

ohaaa yemin ederim anlamamıştım :KK70:

Gideri çok yani.

Valla kafam çok karışık.

bunu şimdi gördüm.
bu adamın cimri olmasından bile kötü bir durum..

Back
X