- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 18.995
- 448
- 35
1- kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayamadan başka birinin maddiyatı hakkında yorum yapabilmek çok enteresanSelam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur.
Sordum babam karşı çıkarsa naparsın diye orta yolu buluruz diyo çok istiyorum ciddenCimrilikten yapio bence.Utanmasa kac der.
Farklı şehirlerdeyiz ve beni görmeye gelirken hediye alırdı haberim olmadan bi eşarp ya da tunik gibi gezmeye gidince bende öderim illa ki ama bir şey yenince o verir bunu kastettim.Kiyafetinizi ve yemeginizi kendiniz karsilayacak duruma gelmeden ve karsinizdaki insanla iletisim kurup bunu kendisine sormayi basarmadan kimseyle evlenmeyin.
Sordum babam karşı çıkarsa naparsın diye orta yolu buluruz diyo çok istiyorum cidden
Bencede elazığlıyım ki ikna olucaklarını sanmıyorum biraz süslü bir nikah dese razıyım ama normal sade yapılsın çıkalım istiyoDüğünsuz evlenme cok pisman olursun.Esin olacak insan bile olsa istediklerinden vazgecme.Annengilde zaten karşı cikarlar.
Sebeb i neymis peki gerekcesi nedirBencede elazığlıyım ki ikna olucaklarını sanmıyorum biraz süslü bir nikah dese razıyım ama normal sade yapılsın çıkalım istiyo
Söylemiyo da benim hayalim kır düğünüydü ama fiyat çok yüksekti ben normal düğüne de razı oldum ama nişanı evde yap kınayı da diyoSebeb i neymis peki gerekcesi nedir
Yorumları ondan sonra yaz. Sürpriz yapıyo hediye olarak alıyo anladın, ve tüm dullar demiyorum çevremde tanıdıklarımdan bahsediyorum bir şeyi düzgünce okumadan yoruma hop diye yazma.Yahu sizene evlenip boşanmış insanlar isterlerse 500 kez düğün yapar sizene? Şu zihniyetle nikah bile yapmayın zaten.
Kıyafetini mıfayetini bile aldırıyormuşsun bu ne rahatlık bide cimri mi diyosun tövbe est.
Tüm sayfaları okumak zorunda mıyım? Konunu düzelt öyleyse.Yorumları ondan sonra yaz. Sürpriz yapıyo hediye olarak alıyo anladın, ve tüm dullar demiyorum çevremde tanıdıklarımdan bahsediyorum bir şeyi düzgünce okumadan yoruma hop diye yazma.
Bu devirde bu kadar cahil olmana cidden üzüldüm. Dul kadın boşanıp ayrılmış ve eşi vefat etmişlere denir.Tüm sayfaları okumak zorunda mıyım? Konunu düzelt öyleyse.
Ayrıca dul eşi vefat edenlere denir. Çevrendekilere ithafen söyledin diye normal mi oldu yani?
Kiblendin.Bu devirde bu kadar cahil olmana cidden üzüldüm. Dul kadın boşanıp ayrılmış ve eşi vefat etmişlere denir.
Ok.Kiblendin.
Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
dul insanlara düğün layık görmediğiniz bakış açınıza hayret ettim...yazık..Selam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?