Cimri mi yoksa tutumlu mu?

1- kendi ihtiyaçlarınızı kendiniz karşılayamadan başka birinin maddiyatı hakkında yorum yapabilmek çok enteresan
2-DUL kadınlar da isterse düğün Yapar. Nikahı dul olmakla eşleştirmek çok yanlış
3- millet eğlensin diye milyarlar harcamak yerine şık bir nikah yapmak istemesi cimri yada tutumlu olduğunu değil tercihlerini gösterir nihayetinde merdiven altı bi düğün salonunda 2 bine limonata kurupasta bi düğün yapmak da zor değil bunu tercih etmiyor sadece
Ben 5 sene önce düğüne 65 bin harcadım 1000 kişiye yemekli düğün yaptım evet çol Harikaydı ama bana sorsan hala nikahı tercih ederdim. Sırf eşimin ve babamın çevresi için yapılmış bi düğündü. Bana kalsa 65 binle dünyayı gezmeyi tercih ederdim

İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur.

zihniyete bak. pırıl pırıl ya. geleceği dair umudum artıyor böyle ufku geniş gençleri görünce. kırmızı kuşağın benden olsun kız döner döner bakarsın.

Kiyafetinizi ve yemeginizi kendiniz karsilayacak duruma gelmeden ve karsinizdaki insanla iletisim kurup bunu kendisine sormayi basarmadan kimseyle evlenmeyin.

Kiyafetinizi ve yemeginizi kendiniz karsilayacak duruma gelmeden ve karsinizdaki insanla iletisim kurup bunu kendisine sormayi basarmadan kimseyle evlenmeyin.
Farklı şehirlerdeyiz ve beni görmeye gelirken hediye alırdı haberim olmadan bi eşarp ya da tunik gibi gezmeye gidince bende öderim illa ki ama bir şey yenince o verir bunu kastettim.

Düğünsuz evlenme cok pisman olursun.Esin olacak insan bile olsa istediklerinden vazgecme.Annengilde zaten karşı cikarlar.
Bencede elazığlıyım ki ikna olucaklarını sanmıyorum biraz süslü bir nikah dese razıyım ama normal sade yapılsın çıkalım istiyo

Yahu sizene evlenip boşanmış insanlar isterlerse 500 kez düğün yapar sizene? Şu zihniyetle nikah bile yapmayın zaten.
Kıyafetini mıfayetini bile aldırıyormuşsun bu ne rahatlık bide cimri mi diyosun tövbe est.

Yorumları ondan sonra yaz. Sürpriz yapıyo hediye olarak alıyo anladın, ve tüm dullar demiyorum çevremde tanıdıklarımdan bahsediyorum bir şeyi düzgünce okumadan yoruma hop diye yazma.

Yorumları ondan sonra yaz. Sürpriz yapıyo hediye olarak alıyo anladın, ve tüm dullar demiyorum çevremde tanıdıklarımdan bahsediyorum bir şeyi düzgünce okumadan yoruma hop diye yazma.
Tüm sayfaları okumak zorunda mıyım? Konunu düzelt öyleyse.
Ayrıca dul eşi vefat edenlere denir. Çevrendekilere ithafen söyledin diye normal mi oldu yani?

Reactions: KV_
Tüm sayfaları okumak zorunda mıyım? Konunu düzelt öyleyse.
Ayrıca dul eşi vefat edenlere denir. Çevrendekilere ithafen söyledin diye normal mi oldu yani?
Bu devirde bu kadar cahil olmana cidden üzüldüm. Dul kadın boşanıp ayrılmış ve eşi vefat etmişlere denir.

Bakış açınızı biraz genişletmenizi tavsiye ederim. Çok uzun bir yolunuz var gibi görünüyor..

Reactions: KV_
Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.

Hem parazit gibi adama yemekler ismarlatip kiyafetler aldirip hala da adama cimri demek... Pes dogrusu.. Sizin eliniz ayaginiz tutmuyor mu? Calismiyor musunuz? Kiyafetinizi( kirk yilda bir hediye neyse) neden o aliyor? Yemeginizi neden hep o oduyor( kirk yilda bir kahve ismarliyorsunuzdur gerci)Ve daha adam eli acik oldugunu belli etmek icin ne yapsin? Gerci nikah dullara gore diyen zihniyet icin gayet yerinde hareketler. Belki sevmiyor dugun? Acik acik soramadigin adamla neden evleniyorsunuz? Benim cevremde ust duzey gorevlerde calisan ciddi mali imkanlari olanlar bile dugun yapmiyor. Sirf adet isine bulasmamak icin. Demek ki arkalarindan sizin gibi dusunenler de varmis.

dul insanlara düğün layık görmediğiniz bakış açınıza hayret ettim...yazık..

Vhalla 21 yasinda fistik hibi kizken nikahla evlendim....1 yil sonra ise kp tutturdu dugun diye...sirf gonlu olsun diye yaptik
Yoksa hic isim olmaz düğün ne ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…