Cimri mi yoksa tutumlu mu?

Bir adam sizin niye kıyafetinizin parasını karşılıyor bunu da anlamıyorum. Ne saçma.

düğün sevmiyordur????

Düğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?
Ben ikinci kez evleniyorum ve düğün yapıyorum ama size göre nikah yapmalıydım.. çok ilginç düşünceleriniz var

boşa masraf görüyor olabilir.
düğünde davul zurna olayını ben hiç sevmem mesela.
belki oda büyük kutlamalardan hoslanmiyordur.
ama siz hoşlanıyor ve seviyorsunuz.
beklentiler farklı.konuşup orta yolu bulun.
hakkınızda hayırlısı olsun..

İ
İnşallah hayırlısı olur bu konuda zıttız biraz keşke bir kaç yazıcı da böyle dese

Düğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?
Ben ikinci kez evleniyorum ve düğün yapıyorum ama size göre nikah yapmalıydım.. çok ilginç düşünceleriniz var
belirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem de

belirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem de
Dünya , Türkiye , tüm dullar 2.evlilik vs farketmez isteyen düğününü yapar istemeyen sevmeyen nikah yapar. Bu böyledir dar görüşünüzden çıkarsanız ve küçümsemezseniz eğer belki sizin de istekleriniz olur. Kınama başına gelir demişler

Sadece nikahı "dul kadınlar için" görme vizyonsuzluğunu kenara koyuyorum, maddi durumunu dahi bilmediğin adamla evlenmeye mi kalkıyorsun gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…