- 22 Eylül 2014
- 5.141
- 7.348
- 198
Şekerim beni anlamadın, yeniden okuyabilirsin.İkinci evliliğini yapıp,düğün yapmayanlar kırmızı kuşak takamıyacağı için mi düğün yapmıyor yani? Buda yanlış bir genelleme olmuş.Ben yazımda ikinci kez evlensem düğün yapmazdım derken,ikinci kez o tantanayı kaldıramam anlamında söyledim,birçok ikinci evliliğini yapıpta nikahtan giden kişi de bu sebeple düğün istememiştir,kırmızı kuşak mı kaldı artık...
Anlamadım valla ama polemiğe giremicem hiç havamda değilim,senin dediğin olsun :)Şekerim beni anlamadın, yeniden okuyabilirsin.
Ps: Bir çok dedin, ve genelleme yaptın.
bunu bilmemyiz belki düğün sevmiyor ve isteğini belirtSelam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
Bende öyle fazlaca har vurup harman savurmak istemem de ucuz yerlere kır düğünü var onlara bile bakmak istemiyo aile durumları fazla iyi de değil fazla kötü de değil ama nasıl ikna edebilirim.İlk evliliğimde nikahla evlenmiştim, 2. De de nikah düşünüyorum.
Cimride değilim, tutumluda.
Düğünü gereksiz buluyorum. Hedefim ölmeden tüm dünyayı görmüş olmak. Paramı böyle yerlerde kullanıyorum
Bak canım ailesinin durumu harika değil berbatta değil bu duruma karşı bu kadar tutum sergilemesi yanlış geldiBen şuna takıldım. Adamın maddi durumunu bilmiyorsun ama Herşeyimi o karşılar,yemeğimi ,kıyafetimi diyorsun. Maddi durumunu bilmediğin adamin parasını rahatça harcıyorsun ve durumdan haberdar değilsin. İlginç .
Evet bende öyle düşündüm ortaklaşa diye ama çevremdekiler diyo ki öyle şey mi olur ileri de içimde kalsın istemiyorum küçükte olsa en iyisi doğuluyuz çünkü illa ki isterler bizimkilerDüğün yapılması bence de gereksiz ve masraflı bir durum. Sonra maddi manevi sıkıntısını çift olarak siz çekiyorsunuz zaten. Düğüne verilecek parayı altına yatırın ya da başka birşey alın daha iyi. Cimrilikle bir ilgisi yok yani. Bugün ki aklım olsa, bende nikahtan çıkardım.
Ama siz çok heveslenmişsiniz, normal tabi birçok kadının hayalidir. En iyisi bu düğün ve maddi durumlari açık açık kendisine bir sorun ve iyice konuşun. Belki gerçekten maddi durumları yoktur. Vakti geldiğinde nişanlaninca ailelerde konuşur zaten bunu. Olmazsa daha az masrafsiz küçük bir salon tutulur, aileler ortaklaşa öder.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?