• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri mi yoksa tutumlu mu?

Bir adam sizin niye kıyafetinizin parasını karşılıyor bunu da anlamıyorum. Ne saçma.

Selam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
düğün sevmiyordur????

Selam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
Düğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?
Ben ikinci kez evleniyorum ve düğün yapıyorum ama size göre nikah yapmalıydım.. çok ilginç düşünceleriniz var

boşa masraf görüyor olabilir.
düğünde davul zurna olayını ben hiç sevmem mesela.
belki oda büyük kutlamalardan hoslanmiyordur.
ama siz hoşlanıyor ve seviyorsunuz.
beklentiler farklı.konuşup orta yolu bulun.
hakkınızda hayırlısı olsun..

İ
boşa masraf görüyor olabilir.
düğünde davul zurna olayını ben hiç sevmem mesela.
belki oda büyük kutlamalardan hoslanmiyordur.
ama siz hoşlanıyor ve seviyorsunuz.
beklentiler farklı.konuşup orta yolu bulun.
hakkınızda hayırlısı olsun..
İnşallah hayırlısı olur bu konuda zıttız biraz keşke bir kaç yazıcı da böyle dese

Düğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?
Ben ikinci kez evleniyorum ve düğün yapıyorum ama size göre nikah yapmalıydım.. çok ilginç düşünceleriniz var
belirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem de

belirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem de
Dünya , Türkiye , tüm dullar 2.evlilik vs farketmez isteyen düğününü yapar istemeyen sevmeyen nikah yapar. Bu böyledir dar görüşünüzden çıkarsanız ve küçümsemezseniz eğer belki sizin de istekleriniz olur. Kınama başına gelir demişler :KK66:

Sadece nikahı "dul kadınlar için" görme vizyonsuzluğunu kenara koyuyorum, maddi durumunu dahi bilmediğin adamla evlenmeye mi kalkıyorsun gerçekten?

Back
X