- 26 Haziran 2013
- 2.591
- 4.976
- 133
- 31
Yuuh, hiç utanma da yok millette. Dul ya da boşanmış bir kadın ne hakla düğünle evlenebilir vallahi aklım almıyor.
utanmadan bide ikinci kez gelinlik giyiyolar. ay hiç görgü yok bu dullarda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yuuh, hiç utanma da yok millette. Dul ya da boşanmış bir kadın ne hakla düğünle evlenebilir vallahi aklım almıyor.
düğün sevmiyordur????Selam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
Düğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?Selam kızlar ;
1seneyi geçen bir ilişkim var ve şuan askerde sevgilim geldiğinde 5-6 aya yakın bir süre sonra babama konuyu açmayı düşünüyorum. İyi hoş fakat ben düğün isterken kendi sadece nikah istiyo ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur. Ve ben gencim ilk evliliğim olucak ama kararlı nikah olsun diyo düşünüyorum, acaba durumu müsait değil de benimle mi paylaşmaya çekiniyo, tutumlu desem bu kadarı da olmaz aklıma sadece cimrilik geliyo. Yanımda hiç öyle de değildir her ihtiyacımı karşılar kıyafetimi yemeğimi o alır ama şu konu da aklım epey karışık.
Sizin düğünü dullara layık görmediğiniz gibi, sevgiliniz de size layık görmemiş.
Hediye hediye allahım yaBir adam sizin niye kıyafetinizin parasını karşılıyor bunu da anlamıyorum. Ne saçma.
İnşallah hayırlısı olur bu konuda zıttız biraz keşke bir kaç yazıcı da böyle deseboşa masraf görüyor olabilir.
düğünde davul zurna olayını ben hiç sevmem mesela.
belki oda büyük kutlamalardan hoslanmiyordur.
ama siz hoşlanıyor ve seviyorsunuz.
beklentiler farklı.konuşup orta yolu bulun.
hakkınızda hayırlısı olsun..
belirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem deDüğünün dul olmakla , 1. Veya 2. Evlilikle alakası nedir ?
Ben ikinci kez evleniyorum ve düğün yapıyorum ama size göre nikah yapmalıydım.. çok ilginç düşünceleriniz var
Sizin düğünü dullara layık görmediğiniz gibi, sevgiliniz de size layık görmemiş.
Okuma yazma falan mı eksik diyorum ki tanıdıklarımın geneli böyle dullar ve düğün yerine nikah yaptılarSizin düğünü dullara layık görmediğiniz gibi, sevgiliniz de size layık görmemiş.
Dünya , Türkiye , tüm dullar 2.evlilik vs farketmez isteyen düğününü yapar istemeyen sevmeyen nikah yapar. Bu böyledir dar görüşünüzden çıkarsanız ve küçümsemezseniz eğer belki sizin de istekleriniz olur. Kınama başına gelir demişlerbelirttim diyorum ki tanıdık çevremde genelde öyle dünyada ki tüm dullar için demiyorum demem de
ben bunu biraz dul hanımlara göre görüyorum genelde öyle olur.