cimri mi ?

Bahsettiğiniz kişi gibiyim bende tabi bı dürüme çok anlam yuklemem yada kırık telefon kullanmam ama bende fazla tutumluyum sebebi de çok yokluk görmemden kaynaklı eşimin açısından bakınca evet bir çok konuda onu kısıtlıyorum belki ama diger taraftan da böyle olmasaydım ne evlenebilirdim ne ev alabilirdim ne araba sıfır destekle hatta tam tersi hem anneme hem kv ye de bakarken bunları yapabildim. Benim gibi biri ile yaşam hem zor hem kolay anı yasayamazsiniz fakat gelecektede maddi zorluk çekmezsiniz tercih sizin

Tabiki cimriyim demeyecek, dese dese en fazla tutumluyum der. Hepimiz eksik yönümüz söylendiğinde düşünüp en ideal cevabı vermez miyiz? Ama yapılan eleştiri karşısında bir düşünürüz ölçüp, tartarız. Soru sormanızdaki amaçta bu zaten. İdeallerini, hayallerini öğrenin. Belki de sadece vizyonsuzdur ve kendini geliştirmesi gereken bir ortamda da bulunmsmıştır. Asıl önemli olan fıtratını, mayasını anlayabilmek. İyi bir insan olduğuna kanaat getirirseniz düzeltilebilir bir şeydir bence. Eğer buna müsaitse biz kadınlar çekip çeviririz adamları, çaltırmadan, incitmeden öğretiriz. Düşünen, akıllı bir kadın böyle yapar eğer karşındaki insanın fıtratı buna müsaitse. Tabi safi cimri olma ihtimali de var. Cimrilik çok kötü bir huy. Üstelik cimri bir insan her şeyde cimridir. Parasında cimri olduğu gibi, ilgisinde, sevgisinde de cimridir. İki güzel söz edemez mesela diline de cimridir. Çekilir gibi değildir yani. İyice gözlemlemenizi tavsiye ederim. Yemeğe arkadaşça çıkın bir isim koymayın ilişkinize şuanda.

Tabiki cimriyim demeyecek, dese dese en fazla tutumluyum der. Hepimiz eksik yönümüz söylendiğinde düşünüp en ideal cevabı vermez miyiz? Ama yapılan eleştiri karşısında bir düşünürüz ölçüp, tartarız. Soru sormanızdaki amaçta bu zaten. İdeallerini, hayallerini öğrenin. Belki de sadece vizyonsuzdur ve kendini geliştirmesi gereken bir ortamda da bulunmsmıştır. Asıl önemli olan fıtratını, mayasını anlayabilmek. İyi bir insan olduğuna kanaat getirirseniz düzeltilebilir bir şeydir bence. Eğer buna müsaitse biz kadınlar çekip çeviririz adamları, çaltırmadan, incitmeden öğretiriz. Düşünen, akıllı bir kadın böyle yapar eğer karşındaki insanın fıtratı buna müsaitse. Tabi safi cimri olma ihtimali de var. Cimrilik çok kötü bir huy. Üstelik cimri bir insan her şeyde cimridir. Parasında cimri olduğu gibi, ilgisinde, sevgisinde de cimridir. İki güzel söz edemez mesela diline de cimridir. Çekilir gibi değildir yani. İyice gözlemlemenizi tavsiye ederim. Yemeğe arkadaşça çıkın bir isim koymayın ilişkinize şuanda.

Oraları okumadım ama sen öyle diyosan öyledir Orçuncum

Bununla evlenirseniz ileride bir şey almak istediğinizde "ne gerek var" deme ihtimalle yüksek. Sizi her gün bir yerlere çağırması da bir yandan cimri değilde sanki hayatı yaşamayı bilmiyor yada öğrenememiş izlenimi veriyor. En iyisi aklınıza takılan ne varsa sormanız.

Benim bı arkadaş öyle cimri değil ama aşırı tutumlu.neti sürekli kapatır bı kuruş kendine harcamaz.evlendi düzelir dedim daha beter oldu.esiyle ikisi memur masrafları yok ama bı tatile balayına gitmediler.ona kalsa dışarı bile çıkmazlar.bu adam aşırı tutumlu

O zaman cimri pinti ve tutumlu arasındaki kırmızı çizgi nerde başlayıp nerde bitiyor kafalar karışık

Az önce cimri olduğumu öğrendim(wifi meselesi)

O zaman cimri pinti ve tutumlu arasındaki kırmızı çizgi nerde başlayıp nerde bitiyor kafalar karışık
Tanıdığım bir aile var. Market market dolaşır en ucuzu nerdeyse ordan alırlar, asla restorana, cafeye gitmezler termoslarını alır sahilde otururlar, gereksiz hiç bir şeye para harcamazlar ama senede iki kere yurtdışına çıkar gezer tozar mis gibi yaşarlar. Buna tutumlu olmak derim. Diğer türlü ne kendine ne çevresine hiç bir katkısı olmayan, parayı niye biriktirdiğine dair bir fikri olmayan sadece paranın varlığından mutlu olan kimseler ise cimridir.

Cimri ve pinti aynı şey miydi peki

Aynı benim eski kocayı anlatıyorsun o olmasın şuan ona çok benziyor

Eşanlamlı gibi sanki
Ay bişey daha sorabilir miyim Ben şimdi parayı tutup tutup sonra hepsini birden, bir anda harcıyorum. O tutma dönemimde cimri veya pinti mi oluyorum, dengeli miyim (biriktirmeden harcayamazsın sonuçta) yoksa aşırı mı savruğum Bide mesela bazı şeyleri gereksiz görüp hiç harcamam bazılarını da abartarak fazla fazla yapar alırım. Kendi hakkımda da kafam karışık sanırım dsdsd. Hormonlarla da alakalı olabilir gerçi

Ahshahsha cimri değilsiniz çok net. Sadece zengin değilsiniz Sınırlı parası olan her kadının tipik davranışı hormonlarla ilgili değil yani Ülkenin genel durumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…