- 2 Ekim 2014
- 2.442
- 5.226
- 358
- 39
- Konu Sahibi yesileelmaa
-
Oraları okumadım ama sen öyle diyosan öyledir OrçuncumDaha önceden tanışıp salmışlar sanırım. Bu ikinci deneme olacak. Çünkü adamın annesi, konu sahibinin annesine kızın niye istemiyor, her şeyi yaparız minvalinde konuşmuş. Bence annesi bu kadar direniyorsa oğluna 34 yaşında artık güç bela kız bulabilmişken evlendirmek içindir diye düşünüyorum. Kaldı ki annesiyle bu kadar uzun süre birlikte yaşadıktan sonra sizce kadın huzur verir mi? Paralarına karışmaz mı? Köye birlikte gidelim diyip başlarında nöbet tutmaz mı?
O zaman cimri pinti ve tutumlu arasındaki kırmızı çizgi nerde başlayıp nerde bitiyorBenim bı arkadaş öyle cimri değil ama aşırı tutumlu.neti sürekli kapatır bı kuruş kendine harcamaz.evlendi düzelir dedim daha beter oldu.esiyle ikisi memur masrafları yok ama bı tatile balayına gitmediler.ona kalsa dışarı bile çıkmazlar.bu adam aşırı tutumlu
Az önce cimri olduğumu öğrendim(wifi meselesi)kızlar daha once gorustugum daha sonrasında ıcıme sınmeyen sebeblerden bıtırdıgım bı kısa surelı ilişki vardı bu kişi cok absurt sebeblerden bıtmedıgı ıcın bnde gorusmeyı dusunuyo gıbıyım aslında ama aklıma takılan bı konu var ve ben mı abartıyorum dıye dusunuyorum. yardımcı olusanız sevınırım.
Bu kişinın cımrı oldugunu dusunuyorum yanı aslında cok lux duskunu bı hayat sevdıgımden değil ama sadece gözü dar kişileri hayatıma almak istemıyorum bu kişidede şüphe duydugum bazı şeyler oldu ;
mesela adam evde wifi olmadgı için kendi netini kullanıyor gerek olmadıgı zamanda da sureklı kaalı tutuyor dedım kapatmana gerek yok o an uygulama falan kullanmazken cok net yemez yani ugrasmana değmez bı aç bi kapat değmez dedım cunku bazen yazdıgımda neti kapalı oldugu ıcın cok gec goruyordu
birde iyi sayılabılcek bı maası ve gozle gorulur bı gıderı olmamasına ragmen kullandgı telefon hurda sayılcak vazıyetteydı yanı ekranı kırılmıs hoporloru bozulmus sekılde. hatta benmle konusurken bazen ses kesılıyordu kapatıp yenıden arıyordu benı bu bır konusmanın ıcınde uc dort kez olcak sıklıkta hemde. benim yanıma gelmesı ıcın konum istedı dedı sonra telefon kapandı konumu acmadı falan dedı kısaca telefonun hurda oldugunun farkında ama agzından bı kez bıle degıstrmeyı dusunuyorum lafı duymadım. ki modeli bile fi tarıhınden kalma kırık bı telefondu yanı ( bunları belırtıyorum ama ınanın marka takıntım model takıntım oldugundan değil cunku bnde ımkanım olmasına ragmen son model bı telefon kullanmyorum gereksız gelıyor ama bu sekılde bozukken ve alma degıstırme ımaknı varken hala kullanması garıp geldi )
sonrasında kendısı 10 yıldır calısıyor konu ogle yemegi yedın mı dıye sorunca bana bnde ona sordum dedı bugun bızde dürüm soyledık arkadasla sonrada hoşumuza gıttı hafta da bır gun yapalım bunu dıye dusunduk dıyınce yıne sasırdım dedım normalde neyapıyorsun kı ogle yemeklerını dedım okulda calısıor kendısı dedı ya sımıt yıyorum ya evden bıseyler getırıyorum dedı ama durumde ıyı oluyormus haftada bı gun oyle yapcaz artık demesi sankı on yıldır ılk kez mı boyle bı cılgınlık yaptında buna şaşırıyosun yanı ne alaka
bunuda ekleyım ilk buluşma kış ayıydı ve geldı benı arabayla aldı kızlar o araba okadar tozluydu tarıf etmem mumkun değil sankı yıllardır silinmemiş gıbı bı toz dusunun dedım keske arabanı bı silseydin ya gıbı guldum dedı ksuura bakma kış ayı yıkayınca arabanın boyası çatlıyormus falan dıye saçmaladı içiyle dışı ne alakaysa beyaz mont gıymıstım inip binerken her yerım battı oyle bı toz yanı
birazda asosyal mı ondana emın olamıyorum hafta sonları dahi evde oluyor kendısı dıyorum hıc mı arkadasın yok nıye cıkmıyorsun e cogu evlı zaten ondan herzaman gorusmuyoruz hadı senle cıkalım gıbı seyler soyluyor yanı arkadasın yeri ayrı partnerın yerı ayrı her an benımle sosyalleşemez bnce işten eve evde işe durumu var yanı buda erkekte ılerde sureklı evde olması gıcık olurmus gıbı gelıyor
cımrı olmasından da suphe edıyorum dedıgım gbi ama bna da sureklı yemege gıdelımm dısarı cıkalım teklıflerınde buluyor yalan yok ama bulundugumuz ılcede de baska alternatıfler olmadıgı ıcın tek secenek bu zaten ve hesabı da hep ona odetmem zaten
kızlar bımıyorum ben mı abartıyorum yoksa cıdden gozu dar ınsanmıdır bu abartıyor muyum ?
yenıden gorusmek ıstıyor kabul edersem eger bu supheden nasıl emın olabılırım fıkrı olan var mı
Tanıdığım bir aile var. Market market dolaşır en ucuzu nerdeyse ordan alırlar, asla restorana, cafeye gitmezler termoslarını alır sahilde otururlar, gereksiz hiç bir şeye para harcamazlar ama senede iki kere yurtdışına çıkar gezer tozar mis gibi yaşarlar. Buna tutumlu olmak derim. Diğer türlü ne kendine ne çevresine hiç bir katkısı olmayan, parayı niye biriktirdiğine dair bir fikri olmayan sadece paranın varlığından mutlu olan kimseler ise cimridir.O zaman cimri pinti ve tutumlu arasındaki kırmızı çizgi nerde başlayıp nerde bitiyorkafalar karışık
Cimri ve pinti aynı şey miydi pekiTanıdığım bir aile var. Market market dolaşır en ucuzu nerdeyse ordan alırlar, asla restorana, cafeye gitmezler termoslarını alır sahilde otururlar, gereksiz hiç bir şeye para harcamazlar ama senede iki kere yurtdışına çıkar gezer tozar mis gibi yaşarlar. Buna tutumlu olmak derim. Diğer türlü ne kendine ne çevresine hiç bir katkısı olmayan, parayı niye biriktirdiğine dair bir fikri olmayan sadece paranın varlığından mutlu olan kimseler ise cimridir.
Eşanlamlı gibi sankiCimri ve pinti aynı şey miydi peki
Aynı benim eski kocayı anlatıyorsun o olmasın şuan ona çok benziyorÜniyi de dısarda okumus psikolojik danışman üstelik kendisi bunun okulunu okuyup asosyal olmak da bilemedim yani
Ya kucuk yerde evet cok bi cevren olmuyor dogru benımde cok kımsem yok zaten ama benım derdim insanın bi arayıp dertleştiği dedıkodu yaptıgı bi knkasıda mı olmaz yok denk gelmedım bunda hic
Bence arkadaş çevresi olmayan, cimri olan ve araba temizliğine önem vermeyen bir erkek olmaz gibi. Demekki çok titiz değil ya da önemsemiyor ve gerçekten cimri benceAynı benim eski kocayı anlatıyorsun o olmasın şuan ona çok benziyor
Ay bişey daha sorabilir miyimEşanlamlı gibi sanki
Ahshahsha cimri değilsiniz çok net. Sadece zengin değilsinizAy bişey daha sorabilir miyimBen şimdi parayı tutup tutup sonra hepsini birden, bir anda harcıyorum. O tutma dönemimde cimri veya pinti mi oluyorum, dengeli miyim (biriktirmeden harcayamazsın sonuçta) yoksa aşırı mı savruğum Bide mesela bazı şeyleri gereksiz görüp hiç harcamam bazılarını da abartarak fazla fazla yapar alırım. Kendi hakkımda da kafam karışık sanırım dsdsd. Hormonlarla da alakalı olabilir gerçi
Ay ama öyle demeyiiinn üzülürümAhshahsha cimri değilsiniz çok net. Sadece zengin değilsinizSınırlı parası olan her kadının tipik davranışı hormonlarla ilgili değil yani Ülkenin genel durumu
evet ogretmn kendısı yanı hıc bı gıderın yok masarafın yok bırbasına parayı ne dıye bırıktıyosun yanıÖğretmen mi, benim tanıdığım erkek öğretmenler cimri oluyor biraz. Eski eşimde çok cimriydi özellikle bana karşıevet
hahahaha yok sanmıyorum cunku bu hıc evlenmemıs.Aynı benim eski kocayı anlatıyorsun o olmasın şuan ona çok benziyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?