cimri mi ?

yani bana çok sıkıcı biri gibi geldi hayatı bu kadar hesaplı yaşamak ne kadar doğru? cimrilikten ziyade bakımsız gibi görünüyor arabanın tozunu almak ne masraflı ne de arabayı çatlatacak bi olay. çok saçma yani telefon değiştirmemesi belki resimleri vardır anısı vardır aktarabilme seçeneği de var ama işte parası mı yok acaba bence başta içine sinmeyen şey sonra sinecek değil boş ver yeni kişilere bak.

Bence yol ver gitsin, erkek öğretmenler sıkıntılı oluyor. Hepsine öyle şeyler demek istemiyorum tabiki ama bazıları hem cimri hem de oyun bağımlısı vs oluyor. Aslında memur erkeklerden uzak durmak lazım sanki, siz de çalışıyorsanız çoğu maaşınız için evleniyor. Sonra evlenınce sizden kartınızı da ister

Babası vefat mı etmiş canım.

hahahaha yok sanmıyorum cunku bu hıc evlenmemıs.
sızde bu sebebten mı boandınız yoksa
Benim bir çok sebebim vardı ama söyle sıralayım :ailesine çok bağımlı, öfke problemli, cimri, oyun bağımlısı, beni sevmeyen, beni köle gibi birisiydi bu kişi de psikolojik danışman öğretmendi. Dışarda görseniz ne efendi dersiniz ama bir yılda yapmadığı kalmadı bana. Ailesi de çok ataerkildi. Bayram temizliği felan bekliyorlardı. Onlara gittiğimde kahvaltıyı ve yemeği felan benden hazırlamamı beklediler ben de yapmadım tabiki.

İki maaşı hesaplıyor adamlar mesela 60+60 120 bin lira param olacak diyor gerizekalılar

Bence bu adamdan hayır gelmez bacım

calısıyorum ama memur deılım bu yuzden oda evlenınce calısmamı ıstemıyordu memur degıl esnaf mı mantıklı :)

Bence biraz dış görünüşüne, giyimine arabasına bakan, hobileri olan ve arkadaş çevresi olan birilerine bakın. Çünkü arkadaş çevresi olmayan erkekler de manyak olabiliyor. Biraz gezen, içen hayatını yaşamayı bilen birisi olmalı.

Doğulu insanların cimri olduğunu kimse söyleyemez.Para için sosyal hayatını heba eden insanlar doğuda değil batıda aksine.Kendi ailem de yaşadığım şehir de doğunun çoğu ailesi de görmüş geçirmiş eli açık gezmeyi tozmayı yaşamayı bilen insanlar.Ben öğretmenim.Bahsettiğiniz profili batıdan gelen meslektaşlarımda gördüm aksine.

Ya sen bu adamı çekici bulmuyorsun ki gömdükçe gömüyorsun. Beklentilerini karşılamayacak ki beklentilerin de yüksek değil kesinlikle. Arkadaş çevresi olsun ot gibi yaşamasın

Cimri değil tutumlu biri parayı boş ve gereksiz yere harcamıyor telefon çalışıyor mu evet değişmeye gerek yok bence yarın öbür gün yokluk çekse zorlanmaz şükreder isyan etmez.

Ailesinden hatıra da olabilir bilemeyiz telefon alo demeye yeter mi evet yazmaya yeter mi evet ama sana nasıl davrandığına bak önemseyip her istediğini alır mı hayır der mi sana olmaz alamam almam der mi

bence daha fazla uzatma ayrıl ilerde daha da büyük sorun olacak söyliyim. şimdi dışarda görüşüyorsunuz diye yemeğe götürüyor bence. tavuk dürümü farklı gören insan evlenince büyük ihtimalle götürmeyecek. sen farklı bir şeyler belki sürprizler isteyeceksin her kadın gibi ama almayacak yapmayacak çünkü o kafada biri gibi gelmedi. eğer sen de tutumlu değilsen böyle her şeyin uygununu ucuzunu yapıcam derken sen sinir olacaksın. bu şekilde mutlu olamayabilirsin. daha kendini önemsemiyor ki yok internetti telefondu insan maaşı varken borcu da yokken neden rahat yaşamak kendini iyi hissettirmek istemez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…