Bunu aileme nasıl anlatabilirim. Annem mesela bi git kendine güzel buliz al diyo bi günde ne gereği var kızım falan filan halbukü bu konuda bana bırakmaları güvenmeleri gerek cünkü harcama yaparken haddimi ve yerimi biliyorum yani savurmuyorum paraları. Yaşadığımız maddi sıkıntıdan ve etrafımda yaşlıları cocukları ve anneleri dilenirken göre göre bunları haketmiyorum diyip cok şey almaktan vazgectim elimde olsada onlara alabilsem..Cimri değilsin bence
Tutumlu ,hesabını bilen bir kızsın
Ama istediğin bir şeyi de al mesela bir ay ayakkabı diğer ay pantolon vs
Genç kızsın tabi ki zevk için de bir şeyler alacaksın
Ahah gülesim geldi. Ne demek yok var işteCimri değilsin. Paran yok ki.
Böyle şeyler bana tersabartma yapmaya gerek yok. hediye alayım mı deme. kardeşin gibi al aldım de
Sen nasılsın kiKeşke bende sizin gibi olabilsem.
o zaman hep ne gerek var hiçbişey alma lafını duyarsın. sen bilirsinBöyle şeyler bana ters
Bunu aileme nasıl anlatabilirim. Annem mesela bi git kendine güzel buliz al diyo bi günde ne gereği var kızım falan filan halbukü bu konuda bana bırakmaları güvenmeleri gerek cünkü harcama yaparken haddimi ve yerimi biliyorum yani savurmuyorum paraları. Yaşadığımız maddi sıkıntıdan ve etrafımda yaşlıları cocukları ve anneleri dilenirken göre göre bunları haketmiyorum diyip cok şey almaktan vazgectim elimde olsada onlara alabilsem..
Asıl benim gülesim geldi. 300tl 1 ayda harcadığın para. Yola da veriyomuşsun. Bunun neresiyle cimrilik yapıcaksın. Sanırım aynı dünyada yaşamıyoruz.Ahah gülesim geldi. Ne demek yok var işte
Benim öyle kötü alışkanlıklarm olmadığı icin 300 yetiyor dışarı cıkmadığım sürece harcama yapmaya gerek duymuyorum zaten evden işe işten kırsa giden bir hayatım var sadece harcama yapacagım zaman neden cok harcıyomuşm gibi görünüyor onu anlayamıyorumÖncelikle, arkadaşlarının konuşmalarını beğenmedim, "Ailecek cimrisiniz" ne demek? Arkadaşlarınıza kendinizi biraz saydırın. Konuya dönecek olursak da sizin yaptığınız belki cimrilik değil ancak annenizin "Doğum günü" yorumu tuhaf geldi.
Kısıtlatmayın kendinizi, aileye destek olmak güzel bir şey ama en azından yarı yarıya verin bari maaşınızı. Genç hanımsınız, harcamanız tabi ki olmalı.
Kendinize ayırdığınız 300 lira nedir ki? Günlük 1 paket sigara içenin aşağı yukarı aylık masrafı ya, anneniz bi bunu düşünsün önce.
Cok savurganim ve gereksiz yere cok para harcarimSen nasılsın ki
İş yerim evime yakın bazen yürüyorum kursa giderken yola veriyorum ondada kent kart doldurduğum icin yetinebiliyorum 300 almayada yeni başladım önceden haftalık 25-30 tl tiple geciniyodum oda 15 tl geldiğide oluyorduAsıl benim gülesim geldi. 300tl 1 ayda harcadığın para. Yola da veriyomuşsun. Bunun neresiyle cimrilik yapıcaksın. Sanırım aynı dünyada yaşamıyoruz.
Öyle olunca daha cok el üstünde tutuluyorsun dışarıdan gözlemleyince böyle görüyormCok savurganim ve gereksiz yere cok para harcarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?