• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri nişanlı ya da eş

vadidekizambk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2021
52
40
3
Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?

Mrba hanımlar eşi yada nişanlısı cimri olan kadınlar bununla nasıl başa çıkıyorsunuz ?Mesela istekleriniz var ise bunu nasıl söylüyorsunuz ?(Çalışmıyor iseniz,çalışanlara değil sorum şimdi sende çalış isteme gibi söylemler olabilir şuanda bu şekilde. Çalışmıyorum)evli olanlar gerçekten merak ediyorum benim gibi olanlar fikirlerini paylaşabilirler mi ?
Çalışmıyor olsan kart isterim herhalde veya haftalık bir tutar. Bir kısmı mutfak alışverişi gibi kalanını da biriktirin sanırım.

Çalışmıyor olsan kart isterim herhalde veya haftalık bir tutar. Bir kısmı mutfak alışverişi gibi kalanını da biriktirin sanırım.
İstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorum

Valla benim eşim tutumlu ama ben ona şunu söyledim benden hiçbirşey kısmana izin vermem kendinden tasarruf yap bana karışma vb. Kendi ihtiyarlarımdan ödün vermiyorum biraz beni kıssa olay çıkarıyorum velhasıl benle başedemiyor 😅 size tavsiyem sizi bunaltmasina izin vermeyin asla kendinizi kasmayın zamanla o da alışacak, eşim şuan alıştı bana karışmaz hatta artık o da benim gibi oldu eski halleri kalmadı 😅 Ailesi cimri haliyle onlardan öyle görmüş ben inat ettikçe düzeldi, tamamen aile yapısı ile alakalı düzelmesi en az 2 yılınızı alır..

İstemeye de çekinirim tabi cimri kişide de kendiliğinden verme taraftarı olmaz ise nasıl aşıcam bilmiyorum
Asla istemekten çekinme o hatayı yeni evliyken yaptım ben , sen gurur yaptıkça onun işine gelecek, sakın gurur yapma ihtiyaçlarını falan söyle

Cimrilik bence bulaşıcı , cimri kocası veya karısı olanlar cimiliğe evriliyor. Çünkü cimri olmak , para biriktirmek insanlara cazip geliyor . Varyemez oluyorlar . Ya da ben bu dünyada canımın istediğini yiyemeyecek , içemeyecek giyemeyeceksem ne önemi var diyorlar . Boşanıyorlar .

Cimrilik bence bulaşıcı , cimri kocası veya karısı olanlar cimiliğe evriliyor. Çünkü cimri olmak , para biriktirmek insanlara cazip geliyor . Varyemez oluyorlar . Ya da ben bu dünyada canımın istediğini yiyemeyecek , içemeyecek giyemeyeceksem ne önemi var diyorlar . Boşanıyorlar .
Mecburiyetten bence, ben biraz inadimdir, bana sert bir şekilde yapma dese inadına yapiyorum

Aşamazsınız. Ped alırken bile sorun olur. Burda doğum kontrol hapının parasını bile güç bela alıyorum, adam vermiyor diyenleri okuduk. Ben olsam evlenmezdim. Evliysem de çalışırdım. Erkek eline bakmak çoğu kadın için zulüm. Aldığınız her şeye laf sokar, gereksiz bulur. Aylarca aynı şeyi giyseniz size acımaz. Yukarıda Katibin Ruhu Katibin Ruhu demiş zaten. Bende cimri insanın ne evladını ne eşini sevdiğine inanmam. Onlar parayı seviyor

Henüz evlenmedinse kaç hemde arkana bile bakma :)

Cimri biriyle hayat sürdürürken çalışmak bile çözüm değil çünkü sizin paranız sizden daha fazla söz geçirme kapasiteleri vardır.
Bu hayatta insanlar dengede olmalı, ne her yere saçacak ne de her şeyi kısacak.
Düğün öncesi böyle bir şey varsa bir an evvel bırakmak en mantıklısı.
Düğünden sonra farkettiyseniz ise belki dırdırcılık, belki sabit bir para talebi, belki bir kart talebi. Ama çözüme ulaşacağını sanmadıpım bir huy. Cimri insan kekin için koyulan 1 bardak şekere bile karışır, kullandığın deterjana, şampuana bile karışır. Gereksiz diyaloglar Allah korusun.

Back
X