cimri + paragöz olduğumu mu düşünüyor? yorumlarınıza ihtiyacım var :)

keşke yapabilsem ama benden ayrıldıktan sonra yapmış bu paylaşımı
ben çok sonra gördüm yani yeni gördüm sayılır. şimdi gidip mesaj atmak filan resmen seni unutamadım demek olur...
Ee konuyu açtığınıza göre unutmamışsınız demek ki :)

iletişim hatalarımı söyleyebilir misiniz? çünkü gerçekten insanlarla iletişimim pek iyi değil, nasıl davranmam gerektiğini çoğu zaman bilmiyorum. eğer objektif bir göz bana hatalarimi söylerse gerçekten mutlu olurum ve düzeltmeye çalışırım.

evet eski sevgilisiyle öyle yerlere sürekli gidiyorlarmış ve şuan eski sevgilisi gözünde çok kıymetli, saygıdeğer biri. bense paragöz.

ben gerçekten hesabı ben ödeyeceğim der diye korktum, ortak ödeyeceğimizden emin olsam sorun yapmazdım. çok üzdü beni ya

Ee konuyu açtığınıza göre unutmamışsınız demek ki :)

aslında unutamadım ama o dediği lafları ve yaptığı paylaşımı unutamadım yani oldukça ağır geldi.
zaten bana pek güvenmiyordu telefonumu alıp karıştıran, mesajlara rehbere giren biriydi (izin vermediğim halde) bunu gözümün önünde yapıyordu. gözünde demek ki güvenilmez, paraya düşkün biriymişim. unutmak lazım aslında

Deseydin ya sende"Paraya önem versem zengin koca kovalarım iş aramam" diye.Gel bize bazı bazı sarımsaklar neden mavi.İyi olmuş boşver saçma sapan bir tipmiş.

hahaha beni güldürdünüz
doğru aslında, her zaman babama destek olmak için iş aradım, o zaman da arıyordum.
hiçbir zaman zengin bir sevgili/ koca bulup yamanayım diye düşünmedim. ama onun gözünde nasıl becermişsem öyle bir imaj çizebilmişim. ben de diyorum ayrıldığımız iyi olmuş diye ama böyle tanınmaktı zoruma giden.

Sen ona ihtiyacım var diyemedikçe o komplekslenmiş seni paralı falan sanmış heralde. Niye çalışıyorsun ihtiyacınız mı var nedir yani. Ne güzel çalışmayı seven biri diye düşünmesi lazım. Ama yok onlar istiyor para yiyen çalışmak nedir zorluk nedir bilmeyen kız.

İyi olmuş kendi kompleksleriyle baş başa bırakın beyefendiyi.

büyük ihtimalle beni paralı + cimri ve zengin erkeklerle beraber olmayı tercih eden biri sandı. beni beğenmezsin demesinin sebebi budur diye düşünüyorum.
haklisiniz erkeklere gerçekten de yaranılmıyor üzüldüğüm ve yıprandığımla kaldım ama onunla iletisimi kestim.

Sen çok düşünceli davranmışsın aslında başka bir erkek daha farklı bakabilirdi olaya, restauranta götüren kendisi parasını harcasın istemiyor oluşunu tam tersi algılaması gerekirdi bana göre.Yani umrunda olmayabilirdi çünkü çok büyük ihtimalle o ödeyecekti.Ya da iş arıyor olman olumlu birşey çünkü ayakların yere basıyor aklın iki karış havada değil.Sen ona kendini nasıl tanıttığını artık umursama çünkü karşında daha salopetini çıkaramamış bir erkek çocuğu var.Daha iyi insanları bulabilmek için kötülerini tanımaya ihtiyacımız var.Bundan sonra da gereksiz kibar olma kendin ol,net ol canın sıkılmasın.

teşekkür ederim yorumunuz için.

ben kuzenimle yemeğe gittiğimizde bile (kuzenim çalışıyor, öğrenci değil) ödemesinden rahatsız olurum onun ödemesi hatta ödeyecek olma düşüncesi bile beni dehşete düşürmüştü. bu yüzden böyle bir tepki vermiştim. ama dediginiz gibi karşımdaki kişi anlamadı...

ve evet burda da kibar konuşuyorum mesela. kaba olmak da istemiyorum, bilmiyorum ki.

Samimi değilsiniz diye yalan söylemek mi gerekiyordu yani? Detay vermeden evet ailem biraz sıkışık, ben de kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamak istiyorum diyebilirdiniz...

Gidilecek mekan konusunda da ya hiç birşey demeyip gitmeliydiniz, oraya davet ettiğine göre onun için pahalı değil demek ki... Ya da açıkça diyebilirdiniz sana yük olmak istemem ama lükse kaçacak durumum da yok, başka yere gidelim diye...

yalan söylemek doğru değil evet
her zaman dürüst biri oldum, öyle konularda yalan söyleriz ama. çünkü ailemin durumunu herkese yansıtmam, sıkışıklığımızı herkese duyurmayız. onunla da yeni yeni konuşuyorduk, belkide yardım bekler gibi gözükmekten korktum, evet zor durumdayız demek istemedim.

davet ettiği yere eğer hesabı ortak ödeyeceğimizi bilsem giderdim, bunu karşılamaya gücüm vardı. onun ödemeye kalkması düşüncesi beni rahatsız etti, sadece buydu sebep. bunu o da anlamadı.

Çalışmak istemeyi paragözlükle özdeşleştiren denyonun tekiymiş. Bittiği iyi olmuş. Ergen ergen facebooktan laf çarpması da cabası.

Ayrıca lüks yere götürmeyi erkek sorun etmedikten sonra siz hiç sorun etmeyin. Bu şekilde düşünceliliği hiçbiri hak etmiyor bu örnek de bu düşüncemi haklı çıkarmış oldu.

İş konusunda değil ama restoran konusuda haklı buldum adamı. O konuda bana göre de biraz cimri bir tablo çizmişsiniz.
davet ettiği yere eğer hesabı ortak ödeyeceğimizi bilsem giderdim, bunu karşılamaya gücüm vardı. onun ödemeye kalkması düşüncesi beni rahatsız etti, sadece buydu sebep. bunu o da anlamadı.

Bunu anlatmamışsınız ki adam anlasın. Muhtemelen davet ettiği için hesabı ödemeyi düşünüyordu ve sizin bu şekilde geri çevirmeniz hoş olmamş.

İnsanlar her zaman söylemediğiniz şeyi anlayamazlar. Sizin hesabı ortak ödemeyi düşündüğünüzü bile bilmiyor olabilir adam.

İkincisi, insanlar sizi bir yerlere davet edecekleri ve davet ettikleri yerde hesabı öderler. Bunda ters bir şey yok, her zaman hesap ortak ödenmez. Siz de birilerini çağıracak ve hesabı ödeyeceksiniz. Bu kadar hassas olmayın. Bunlar normal.

Adam da kendi davet ettiği bir yerin "masraf olmasın" diye reddilmesinden ötürü cimri olduğunuzu düşünmüştür.

Daha yeni tanıdığınız birine paraya ihtiyacınızın olduğu söylememeniz gayet normal.Restoran konusunda da haklısınız.Ben olsam sizin davranışlarınızı normal karşılardım ve hoşuma da giderdi açıkçası.Ben bunda karşı tarafı biraz fesat buldum.

Bu arada evet,maalesef paragöz olduğunuzu düşünmüş.Aman boşverin.Kafaya takmaya değmez.

evet, iş konusunda bana da saçmaladı gibi geldi.
restoran konusunda aptalca konuşmuş olabilirim dedim zaten... şimdi şöyleydi yeni yeni samimi olduğumuz için öyle bir yere gidip ona hesap ödetsem, sonra aramızda bir elektrik olmasa ve ayrılsak kendimi kötü hissedecektim. bu yüzden kibarca reddetmek istedim ama saçmaladım.

beni üzen de hem cimri hem paragöz olduğumun düşünülmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…