- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi kaplumbaga terbiyecisi
-
Ee konuyu açtığınıza göre unutmamışsınız demek ki :)keşke yapabilsem ama benden ayrıldıktan sonra yapmış bu paylaşımı
ben çok sonra gördüm yani yeni gördüm sayılır. şimdi gidip mesaj atmak filan resmen seni unutamadım demek olur...
Bence para yüzünden ayrıldığınızı düşünüyor. Bunun sinyallerini de önceden vermiş zaten. Okurken en az 3 tane iletişim hatanızı fark ettim. Onun da biraz kompleksleri varmış. Sizin iletişimsizliğiniz de tuzu biberi olmuş. İyi iletişim kursaydınız bu kadar kompleks yapmazdı diye tahmin ediyorum. Saçma sapan hareketleri üzerine uyarıp açıklama yapabilirdiniz. Belki başka sebepten yine ayrılırdınız ama sizi yanlış anlamamış olurdu.
Vardığı çıkarım da yanlış zaten. Parasever bir insan olsaydın, lüks yere gidelim yiyelim içelim hesabı ödesin der geçerdin. Oraya gitmeyelim gerek yok parana yazık demek düşünceli olmak paragözlük tam tersi. Adam ciddi şekilde salak az buz değil :)
Ee konuyu açtığınıza göre unutmamışsınız demek ki :)
Deseydin ya sende"Paraya önem versem zengin koca kovalarım iş aramam" diye.Gel bize bazı bazı sarımsaklar neden mavi.İyi olmuş boşver saçma sapan bir tipmiş.
Siz ona ihtiyacım var diyemedikçe o komplekslenmiş seni paralı falan sanmış heralde. Niye çalışıyorsun ihtiyacınız mı var nedir yani. Ne güzel çalışmayı seven biri diye düşünmesi lazım. Ama yok onlar istiyor para yiyen çalışmak nedir zorluk nedir bilmeyen kız.
İyi olmuş kendi kompleksleriyle baş başa bırakın beyefendiyi.
Sen çok düşünceli davranmışsın aslında başka bir erkek daha farklı bakabilirdi olaya, restauranta götüren kendisi parasını harcasın istemiyor oluşunu tam tersi algılaması gerekirdi bana göre.Yani umrunda olmayabilirdi çünkü çok büyük ihtimalle o ödeyecekti.Ya da iş arıyor olman olumlu birşey çünkü ayakların yere basıyor aklın iki karış havada değil.Sen ona kendini nasıl tanıttığını artık umursama çünkü karşında daha salopetini çıkaramamış bir erkek çocuğu var.Daha iyi insanları bulabilmek için kötülerini tanımaya ihtiyacımız var.Bundan sonra da gereksiz kibar olma kendin ol,net ol canın sıkılmasın.hahaha beni güldürdünüz
doğru aslında, her zaman babama destek olmak için iş aradım, o zaman da arıyordum.
hiçbir zaman zengin bir sevgili/ koca bulup yamanayım diye düşünmedim. ama onun gözünde nasıl becermişsem öyle bir imaj çizebilmişim. ben de diyorum ayrıldığımız iyi olmuş diye ama böyle tanınmaktı zoruma giden.
Sen çok düşünceli davranmışsın aslında başka bir erkek daha farklı bakabilirdi olaya, restauranta götüren kendisi parasını harcasın istemiyor oluşunu tam tersi algılaması gerekirdi bana göre.Yani umrunda olmayabilirdi çünkü çok büyük ihtimalle o ödeyecekti.Ya da iş arıyor olman olumlu birşey çünkü ayakların yere basıyor aklın iki karış havada değil.Sen ona kendini nasıl tanıttığını artık umursama çünkü karşında daha salopetini çıkaramamış bir erkek çocuğu var.Daha iyi insanları bulabilmek için kötülerini tanımaya ihtiyacımız var.Bundan sonra da gereksiz kibar olma kendin ol,net ol canın sıkılmasın.
haklisiniz ama pek samimi değildik ihtiyacınız mı var dediğinde o an "yoo" demişim. sonra geri adım atamadım. daha samimi olsak zaten açık açık belirtirdim. gözünde cimri ve paragöz durumuna düşmek beni üzdü..
Samimi değilsiniz diye yalan söylemek mi gerekiyordu yani? Detay vermeden evet ailem biraz sıkışık, ben de kendi ihtiyaçlarımı kendim karşılamak istiyorum diyebilirdiniz...
Gidilecek mekan konusunda da ya hiç birşey demeyip gitmeliydiniz, oraya davet ettiğine göre onun için pahalı değil demek ki... Ya da açıkça diyebilirdiniz sana yük olmak istemem ama lükse kaçacak durumum da yok, başka yere gidelim diye...
davet ettiği yere eğer hesabı ortak ödeyeceğimizi bilsem giderdim, bunu karşılamaya gücüm vardı. onun ödemeye kalkması düşüncesi beni rahatsız etti, sadece buydu sebep. bunu o da anlamadı.
Daha yeni tanıdığınız birine paraya ihtiyacınızın olduğu söylememeniz gayet normal.Restoran konusunda da haklısınız.Ben olsam sizin davranışlarınızı normal karşılardım ve hoşuma da giderdi açıkçası.Ben bunda karşı tarafı biraz fesat buldum.haklisiniz ama pek samimi değildik ihtiyacınız mı var dediğinde o an "yoo" demişim. sonra geri adım atamadım. daha samimi olsak zaten açık açık belirtirdim. gözünde cimri ve paragöz durumuna düşmek beni üzdü..
Bu arada evet,maalesef paragöz olduğunuzu düşünmüş.Aman boşverin.Kafaya takmaya değmez.Daha yeni tanıdığınız birine paraya ihtiyacınızın olduğu söylememeniz gayet normal.Restoran konusunda da haklısınız.Ben olsam sizin davranışlarınızı normal karşılardım ve hoşuma da giderdi açıkçası.Ben bunda karşı tarafı biraz fesat buldum açıkçası.
İş konusunda değil ama restoran konusuda haklı buldum adamı. O konuda bana göre de biraz cimri bir tablo çizmişsiniz.
Bunu anlatmamışsınız ki adam anlasın. Muhtemelen davet ettiği için hesabı ödemeyi düşünüyordu ve sizin bu şekilde geri çevirmeniz hoş olmamş.
İnsanlar her zaman söylemediğiniz şeyi anlayamazlar. Sizin hesabı ortak ödemeyi düşündüğünüzü bile bilmiyor olabilir adam.
İkincisi, insanlar sizi bir yerlere davet edecekleri ve davet ettikleri yerde hesabı öderler. Bunda ters bir şey yok, her zaman hesap ortak ödenmez. Siz de birilerini çağıracak ve hesabı ödeyeceksiniz. Bu kadar hassas olmayın. Bunlar normal.
Adam da kendi davet ettiği bir yerin "masraf olmasın" diye reddilmesinden ötürü cimri olduğunuzu düşünmüştür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?