cimri + paragöz olduğumu mu düşünüyor? yorumlarınıza ihtiyacım var :)

Orası mühim değil. Erkek para olmayınca kendini ne olursa olsun ezik görür ya o açıdan dedim. Para harcattırmayınca "hayırdır parasız mı demek istiyorsun bana" derdi eşim:))

ben de salak olduğunu düşünüyorum bu yüzden +1
ama hiç olmadığı biri gibi bilinmek ve öyle lanse edilmek insanın zoruna gidiyor, ortak arkadaşlara benle ilgili saçma sapan şeyler söylemiş midir diye de çok düşündüm mesela. gerçekten para peşinde gezen biri olsam bu ithamlar bu kadar zoruma gitmezdi :/ ama haklisiniz artık bunları düşünüp dertlenmek saçma.

Kafasında böyle birşey uyandırmışsınız, yani kendi öyle algılamış diyelim...

evet ben de öyle algılamasını sağlayacak fırsatlar verdim farkındayım. mesela o yemek meselesinde incelik düşünmüş olsam da dangoz gibi reddetmek ve orası çok lüks bir yer filan demek olmadı. tamam yine gitme ama başka gerekçelerle reddet bari dimi resmen adama "sen fakirsin öyle yerlerde ne işin var " demiş gibi oldum ya da "ben çok cimriyim hesabı bana kitlersin filan hiç risk almayayım canım ben " demiş gibi... bunlardan birini düşündü kesin. o yüzden bende de hata mevcut öyle algılamasına olanak sağladım.

kendini pek anlatamamışsın karşı tarafa gibi geldi bana.. ama bence insan paraya ihtiyacı olmasa bile çalışmalı..
onun gibi düşünmüyorum bende..

evet yukarda da dediğim gibi kendimi ifade edemedim. yazarak çok iyi ifade ederim de konuşurken pek ifade edemiyorum. bu kişi beni başka konularda da çook yanlış anladı bu ilk ve tek değil yani. ama suç tamamen bende de değil onun da yanlış anlamaya müsaitmiş bünyesi :/ ben de çalışmak ve parayı çok sevmek arasındaki bağlantıyı kuramadım açıkçası

İkiniz de bi' garipsiniz.
Siz iş arıyorsunuz, karşı taraf iş aramanızı paragöz olarak değerlendiriyor, ne mana?!
Karşı taraf yemeğe davet ediyor, siz "Çok lüks gerek yok diyorsunuz" ne mana?! Davet ettiyse gidin yani, bu kadar irdelemeye ne gerek var.

Orası mühim değil. Erkek para olmayınca kendini ne olursa olsun ezik görür ya o açıdan dedim. Para harcattırmayınca "hayırdır parasız mı demek istiyorsun bana" derdi eşim:))

aynısını az önce yazdım alıntıda. orası çok pahalı bir yere benziyor gitmeyelim filan deyince "senin paran yetmez öyle yerlere" anlamı çıkarmış olabilir. gerçekten erkekler sorun yapıyormuş ben de böylece öğrenmiş oldum. resmen sen parasızsın demişim o zaman o da o yüzden sen beni beğenmezsin filan demiş. ama iş konusundaki düşünceleri çok saçmaydi

haklisiniz.
ben keşke öyle reddetmeseydim ve öyle konuşmasaydım diyorum ama diğer yorumlarda da dendiği gibi iş konusunda da o saçmaladı. parayı çok seven insan hem okuyup hem çalışmak yerine kolay yoldan para kazanmanın yollarını arar bence, iş dışında her yola başvurur diye düşünüyorum. ben de saçmaladım onu kabul ediyorum zaten..

Evet, iş konusunda kesinlikle saçmalamış, siz de mekan konusunda.
Mekan konusundaki tutumunuz bir nevi şöyle olmuş: Burası senin harcın değil, sen buranın altından kalkamazsın der gibi olmuş. Belli ki o kendini size kanıtlamak istemiş, siz de öyle tepki verince gururu kırılmış sanırım. Keşke hiç irdelemeyip gitseydiniz ama olan olmuş artık, takmayın.

o anlama gelebileceğini hiç düşünmeden söyledim. büyük ihtimalle o da buna bozuldu ve sonradan bana karşı soğuk davranmaya başladı zaten ve en sonunda da sen beni beğenmezsin, benim gibilerle işin olmaz filan demeye başladı. gerçekten üzgünüm. ama dediginiz gibi olan oldu artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…