Cimri sevgili

Kpss ye çalışmaktan vazgeçtim evlenirsek evde çocuklarımın annesi olacağım deyin. Gerçek niyetini anlamış olursunuz. Bu arada 3.5 sene harbi harbi çokmuş. Baya sabırlı birisiniz maşallah
Geçen ayrılmak istediğimi söyledim atanamama ihtimalini düşünüyor musun dedi yani hem atanamamis hem evde kalmış olma evlenelim diyor meali:)

Sizin davranislariniz da sevgilinizin bu huyunu percinlemis olabilir mi? Hiçbir beklentim yok imajı çizmeye calismissiniz sanki ve sevgilinizin de işine gelmis
Sevgiliye pasta zahmetine girmesin diye doğum gününü söylememek nedir :KK64:
Güven de verebilirdi.calismadigim dönemlerde de çok hesap ödedim takdir edip güvenebilirdi yanlış yorumladıysa bu onunla ilgili

Güven de verebilirdi.calismadigim dönemlerde de çok hesap ödedim takdir edip güvenebilirdi yanlış yorumladıysa bu onunla ilgili
Calismadıgın donemde sana hesap mı odettı.
Takdir mi bekliyorsun bı de.
Ne desek bos sana.

Ben bu fedakar cefakar türk kadını modundan bıktım ya, bence her şeyi hakediyorsunuz. Size niye para harcasın ki , kendinize bile değer vermiyorsunuz. 3,5 memur adamı beslemişsiniz yokluk halinizle ben bile iş arkadaşlarıma daha çok yemek ısmarlıyorum.
Benim ilk ilişkim evlenmeyebilirim borçlanmayayım adama diye böyle davrandım. Bilmediğim için soruyorum yanlış mı gerçekten?

Resmî bir ilişkimin olmadığı birine sürekli hesap odetmeyi yanlış buluyorum zaten ama tavrım ters tepmiş belliki
Senın kı hıcbısey ödemiyor cımrı yalnız aradaki fark bu.
Adamın parasını ye kendını Kucuk dusur yazmısım gıbı cevap vermene gerek yok

Benim ilk ilişkim evlenmeyebilirim borçlanmayayım adama diye böyle davrandım. Bilmediğim için soruyorum yanlış mı gerçekten?
Adama çöreklen kanını em demiyorum elbette. Ama memur adam işsiz kıza hesap ödetir mi ya ? 100 tllik hediye alır mı hoş onu bile almamışta. Normal mi bunlar ? Sizi bulmuş emeksiz yemeksiz sevgili arıza yok ohh miss.

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?

Ay hiç çekilmez, uyanık takımından bu, bir de terbiyesiz. Ağzından çıkanı yapmayan adam cıkssss :KK12::KK12::KK12::KK12:

Senın kı hıcbısey ödemiyor cımrı yalnız aradaki fark bu.
Adamın parasını ye kendını Kucuk dusur yazmısım gıbı cevap vermene gerek yok

Adam zaten ödemiyor konu sahibi ben ödetmiyorum diye tribe giriyor zannımca, böyle züğürt tesellileri olmasa o ilişki 3,5 yıl sürer miydi 😃

O ödemiyor evet ödeyen adama da tavrım bu olurdu.teselli bulmaya kalksam konunun başka boyutları da var onlarla teselli olurdum şikayet etmezdim

Bak güzelim böyle cimri karakterler kendi paranı kazansan da onu istediğin gibi harcatmazlar sana, sürekli kontrol etmeye çalışırlar. O yüzden böyleleriyle olmaz , olursa da çokk stresli olur o stres bi süre sonra ne var ne yok tüketir zaten

Güven de verebilirdi derken neyi kastediyorsunuz? Anlayamadım doğrusu

Çalışmayan birine hesap odetilmez yalniz bu sadece sevgililik ilişkisinde değil normal hayatta arkadaşlık ilişkisinde dahi vardır

Güven de verebilirdi derken neyi kastediyorsunuz? Anlayamadım doğrusu

Çalışmayan birine hesap odetilmez yalniz bu sadece sevgililik ilişkisinde değil normal hayatta arkadaşlık ilişkisinde dahi vardır
Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)

Ben kesinlikle yollarınızı ayırmanızı tavsiye ederim
Anlattığınız şeyler normal değil ve bu adam evlenince daha fazlası olacak
cimri adam kendinden soğutuyor
İlerde sizin için fedakarlık yapmadığı için sizi sevmediğini falan düşüneceksiniz en ufak aldığınız bişey gözüne batacak hamile kaldığınızda ya da bir hastalıkda çalışmadığınız zaman sizi yük olarak görecek...
Daha bir sürü şey...

Back
X