Senin anlattigin cimrilik degil, esas cimriligi Ben bir arkadasim da gördüm. Annesi 2 tane hic evlenmemis, yasli ve hasta teyzelerine evde bakti. Ve en büyük oglu da onlarla beraber kaliyordu. Bir banyo yapmaya kalksinlar, küveyt doldurulur, önce büyük oglu girer banyo yapar, sonra annesi, sonra teyze numara 1, sonra teyze numara 2. Ayni suya tabii. Su soguyunca veya iliklasinca biraz sicak su koyulurdu ama hep ayni Susa yikanilirdi.
Tuvalete gittikten sonra, tuvaletin suyunu cekince, ellerini tuvaletin icinde yikardi büyük oglu.
Anneleri ve teyzeleri berbere gitmeden önce saclarini yikardilar ve islak sacla berbere giderdiler ucuza olsun diye.
Yemek yemege ayda 1 defa cin restoranta giderdiler orda haftanin bir gününde all you can eat olurdum, o aksam tika basa yerdiler ve sakli gizli tupper kutularinda eve yemek kacirirdilar ve icmeye hic bir sey almazdilar, susayinca restaurant in tuvaletine gidip su icerdiler.
Senede bir defa sicak memleketlere izine giderdi ogullari, ve hotel odasi tutmazdilar. Deniz kenarinda sicak kumun üstünde uyuyormuslar ve kahvaltilik lux Hotellerin cöp kutularindan atilmis kahvaltiliklari cikarip yemisler.
Daha romanlar yazabilirim ama uzun sürecek.
Hepsi bunlar in vefaat etti, önce teyzeleri, sonra annesi ve sonra büyük oglu kadinsin. Benim okuldan beri tanidigim arkadasim en kücükleriydi. Arada sirada bulusup Cafe ye gidiyoruz ve eski zamanlardan konusuyoruz. 4 oglan da evlenmediler, korkularindan, evlendikleri kadin paramizi harciyacak diye. Milyonlarca Euro bankada ve kiraya verilmis cok evleri var. Simdi kara kara düsünüyor 3 kardesler, biz ölünce bu paralari kime birakalim diye.
Esas cimrilik bu aileden ögrenilir.

Senin sevgilin daha bu seviyeye gelememis

.