Cimri sevgili

200 bine araba aliyor bu ay ama 100 tl çıkaramadı sevgilisine.vah bana hakikaten

Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)
Gerçekten seven erkekler hiç böyle şeylere takılmıyorlar. Bu fikir sevmeyen, öylesine vakit geçiren erkek fikri olur ancak. Yoksa insan sevgilisiyle yediği yemeğin parasını ödemekten ona hediye almaktan neden rahatsız olsun?

Evlilik için baski yapan o aslında ben atanmadan evlenemem belki o takildigimi düşünüyordur bilemiyorum

Üniversite son sınıfta staj ıcın gıttıgımz Bı okulda bi öğretmen araya baya da birilerini koydu zoraki kabul ettım gittik bi yerde oturduk hersey ıyı hos, tam kalkacakken yarım kalan su şişesini eline aldı, para verdik bosa gıtmesin arabamın camına dökeyim dedi.. Bitti o an aracı olan kısıye de anlattım boyle boyle dıye.. Bidaha gormedım onu okula gıttıgımde bıle...

Konuşmayı düşünüyorum sipariş bilek ucu geldi nasıl beğendinmı diye gireceğim :) sonrasını konuşmanın sonu belirleyecek artık
İlla kendi kendimi ezdırcem dıyosun yanı.
Peki.

Hakkında hayırlısı olsun, bazı insanları uyarırsın... yapma bak sonunda uzuleceksın ben yaptım uzuldum sen uzulme dersin.
Hayır uzulmek istiyorum derlerve yaparlar.
Tabiki de sonunda uzulurler, bu kural degısmedı hıc.
Kpss olmazsa ıssız ve evde kalmıs olacagini ima ettıgını de arada kendine hatırlat.
İyi geceler

Dikkate alıyorum tabiki merak etmeyin doğru olanı yapacağım insallah teşekkür ederim görüşlerinizi yazdığınız için

Evlilik için baski yapan o aslında ben atanmadan evlenemem belki o takildigimi düşünüyordur bilemiyorum
Daha kötü bence. Evlenmeyi düşünüyor sizinle ama bir doğum günü hediyesi almaktan aciz, çalışmadığıniz zamanlarda bile size para ödetiyor.
İnsan utanır, icinden gelmese de yapar bazı şeyleri ama parası çok tatlı geliyorsa demek.

Sizinkide baya fenaymış. Arabama dokerim falan. yok be hayat geçmiyor onlarla. Bizdeki tatil dönemi asla alamazdı tüm yaz. Sadece okulda yuzyuze gorusurduk. 3 ay sen sağ ben selamet kafasındaydi. En son isyan etmiştim. Kardeşim ağaçtan dustu hastanedeyiz dedi. Be adam 3 aymı yattı hastanede. Ucuz kurtulmusum.

Walla yaa yoksa buralarda konu acardık..

Ayrılmak daha doğru bir seçim olmaz mj

sevgilin ekşici boy veya donanim haber ölücüsü maalesef...arada bakin ordaki basliklara ve yorumlara ne demek istedigimi anlarsıniz

misal "7 ayda 586 tl harcanan kızin terketmesi" adam resmen ısmarladığı çayin bile hesabini tutmuş, zaten 7 ayda hergun sadece bi çay ısmarlasa daha çok tutar, buna bile hırslanmış...alttaki yorumlar daha feci, salak diyen mi ararsın, şey budalası diyen mi ararsın....donanım ölücüleri desen adı üstünde, daha beter...gözüaçık hemcinslerimiz yola yola bu hale getirdiler gençleri, maalesef haksız da sayılmazlar ama olan senin gibi düzgün kızlara oluyor

kıyamam ya öyle demeyin , belli ki halden anlayan alçakgönüllü bir kızımız, senin gibi gelinim olsa hemen taktiririm sozü, nişanı, bileziğin de benden

bu arada kardeşim bekar, düşünür müsün güzellik

Benim ilk ilişkim evlenmeyebilirim borçlanmayayım adama diye böyle davrandım. Bilmediğim için soruyorum yanlış mı gerçekten?
Çok afedersiniz ama oha ya, bu zamanda bu kadar düzgün kız kalmış mı? helal kız sana, ahlak, mantik ,öngörü , vefa , görgü on numara ama 3.5 yil uzun olmuş sahiden sen bırak bu gereksizi, ben seni gelin alıcam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…