- Konu Sahibi dokuzdokuz
-
Kocam eve et almıyor çocuğumla patates yiyoruz diyeni bile duyduk. Eşim maaşımla aldığım rimele bile karışıyo diyeni deAllah aski için hangi dine inanıyorsanız su konuyu açıp başkası yazmış gibi okuyun ne yorum yaparsınız
Hayatınız hayalleriniz kendinize olan saygınız bu kadar mı değersiz bunca sene bu kadar cimri bir adamla beraber olup evlenmeyi düşünmek ne denilebilir ki nu uzun ve zorlu maratonda basarilar
Çok degil 1 sene sonra acacaginiz konu başlıkları
Kocam eve hic birsey almiyor
Kocam aldığım herşeye karışıyor
Sizin ki göz gore göre ateşe gitmek umarim dogru yolu bulursunuz
Aralarda belki cvbi vardir ama sz ona hediye alyor msnz?Konusursam yerin dibine sokarim. kirmadan konuşmayı beceremeyecegimi düşündüğüm için bi türlü anlatamadım derdimi
Anladım ben genç yaşlarda bu tarz olaylara hiç takılmazdım ama insan bazı şeyleri tecrübe edindikçe görüyor ki gerçekten önemli noktalar.Tabi kimse kimseye deli gibi para harcamak zorunda değil ama sevgilinizin yaptığı da normal değil.Aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma anlatamamiyorum çünkü ortak tüm arkadaşlar bunun gerçekten anormal olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum aslında belki abartıyorum dediğim akıl almaya ihtiyaç duyduğum bir olay üstüne yazdim
Tek kötü huyu bende bilmiyorum ne doğru ne yanlışBilemedim herkes değişmez demiş ama eşim bildiğiniz cimriydi nişanlıyken. Iyyyyyyyy cidden ayrılmayı düşünmüştüm o dönem. Erkekte en çok saygınlığı azaltan 2 şey aşırı cimrilik ve aşırı savurganlık. Neyse benimki düzeldi gayet iyi bir hayatım var. Işık görüyorsan devam et. Herşeyi de o düşünsün diye bekleme. Yeni değilsiniz. Gördüğün eksikliklerini söyle. Erkekler anlamıyor.
Benim etim ne budum ne kışa borçlu çıkıyorum ücretli maaşıyla. 3 kez marka kıyafet almisligim var o kadar eşit aldiklarimiz .Aralarda belki cvbi vardir ama sz ona hediye alyor msnz?
Cnm arkana bakmadan koşşş3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
Ortak tanidiklarnz var muhakkak.Tek kötü huyu bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış
Benim etim ne budum ne kışa borçlu çıkıyorum ücretli maaşıyla. 3 kez marka kıyafet almisligim var o kadar eşit aldiklarimiz .
Ben bi şekilde söyleyeceğim artik birazda o düsünsün 3.kişileri karıştırmak doğru olmazOrtak tanidiklarnz var muhakkak.
Siz sinirlerinize hakim olamycksanz mesela onlar sorsa dogum gununde ne aldn nisanlina vs..bi durtulse boyle..bi ise yarar mi ki?
Tlc de aşırı pintiler diye bi program var o geldi aklımaSenin anlattigin cimrilik degil, esas cimriligi Ben bir arkadasim da gördüm. Annesi 2 tane hic evlenmemis, yasli ve hasta teyzelerine evde bakti. Ve en büyük oglu da onlarla beraber kaliyordu. Bir banyo yapmaya kalksinlar, küveyt doldurulur, önce büyük oglu girer banyo yapar, sonra annesi, sonra teyze numara 1, sonra teyze numara 2. Ayni suya tabii. Su soguyunca veya iliklasinca biraz sicak su koyulurdu ama hep ayni Susa yikanilirdi.
Tuvalete gittikten sonra, tuvaletin suyunu cekince, ellerini tuvaletin icinde yikardi büyük oglu.
Anneleri ve teyzeleri berbere gitmeden önce saclarini yikardilar ve islak sacla berbere giderdiler ucuza olsun diye.
Yemek yemege ayda 1 defa cin restoranta giderdiler orda haftanin bir gününde all you can eat olurdum, o aksam tika basa yerdiler ve sakli gizli tupper kutularinda eve yemek kacirirdilar ve icmeye hic bir sey almazdilar, susayinca restaurant in tuvaletine gidip su icerdiler.
Senede bir defa sicak memleketlere izine giderdi ogullari, ve hotel odasi tutmazdilar. Deniz kenarinda sicak kumun üstünde uyuyormuslar ve kahvaltilik lux Hotellerin cöp kutularindan atilmis kahvaltiliklari cikarip yemisler.
Daha romanlar yazabilirim ama uzun sürecek.
Hepsi bunlar in vefaat etti, önce teyzeleri, sonra annesi ve sonra büyük oglu kadinsin. Benim okuldan beri tanidigim arkadasim en kücükleriydi. Arada sirada bulusup Cafe ye gidiyoruz ve eski zamanlardan konusuyoruz. 4 oglan da evlenmediler, korkularindan, evlendikleri kadin paramizi harciyacak diye. Milyonlarca Euro bankada ve kiraya verilmis cok evleri var. Simdi kara kara düsünüyor 3 kardesler, biz ölünce bu paralari kime birakalim diye.
Esas cimrilik bu aileden ögrenilir.
Senin sevgilin daha bu seviyeye gelememis.
Soyleyeblcksenz bnce en guzeli o ama sakince ve kendnzi dogru ifade ederek yapmnz en guzeli..cunku icnzde kalirsa pismn olcksnzBen bi şekilde söyleyeceğim artik birazda o düsünsün 3.kişileri karıştırmak doğru olmaz
En doğrusu. Geciktirme söyle. Yaptığın yapacağın rutin masraflarından bahset. Tatilinden, yeri gelince temizlik yardımı alacağından, kuaföründen, cilt bakımından her aklına geleni söyle. Özel günlerde sürpriz beklentinden bahset. Basmaz kafası ufkunu açBen bi şekilde söyleyeceğim artik birazda o düsünsün 3.kişileri karıştırmak doğru olmaz
Benim vardi böyle bir sevgilim eskiden. Asla buluştuğumuzda yemek yiyelim birseyler içelim demezdi. Parkta buluşalım derdi hep. Beni 20 km yolu hep yürütüldü toplu taşımaya bile binmezdi bende o zamanlar cekingenim bisey diyemezdim. Aklıma o geldi. Kaç kurtul hayat geçmiyor vallahi.3 bucuk yildir rahatsızlığımı nasıl dile getireceğini bilemedim yanlış anlaşılmaya açık bi konu malum.
20 km :)benimki en azindan arabasiyla alip birakiyor haksızlık mı ediyorum acaba :))Benim vardi böyle bir sevgilim eskiden. Asla buluştuğumuzda yemek yiyelim birseyler içelim demezdi. Parkta buluşalım derdi hep. Beni 20 km yolu hep yürütüldü toplu taşımaya bile binmezdi bende o zamanlar cekingenim bisey diyemezdim. Aklıma o geldi. Kaç kurtul hayat geçmiyor vallahi.
Haksızlık etmiyorsun bence arabayla bırakıyor diye. Benimkinin arabası yoktu ondan. Olsa alıp birakirmiydi şüpheli. Ben hep aç gezdim onunla gıkım çıkmadı. Simdi eşime bakıyorum da yok yani hayat o değil. Simdiden düzeltmekten zor ilerde evlenince rahatlık oluyor ve dahada artıyor bu davranışları. 3.5 yıllık ilişkide hediye bile almaktan kaçıyorsan ilerde zaten hiç beklemeyin. Dahası disarda yemek bile yemekten kaçar olur. Ayni benim kayinpeder. Neredeyse sinekten yağ çıkaracak. Asla disarda yemez temel yemek malzemesi dışında bisey almaz. Kıyafet almaz. Ailesine yazık vallahi.20 km :)benimki en azindan arabasiyla alip birakiyor haksızlık mı ediyorum acaba :))
Cimri adam çok zor ilerde de hep sorun olur sizi mahçup eder.Bu konuyu sevgilinizle konuşmalısınız çok çirkinleşirse de yol verin gitsin3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
Ayrıl iğrenç .hayatta bu adamla evlenip bekaretimi yillarimi vermem bedenimi onun çocuğuyla kirletmem3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?