Cimri sevgili

sanki 3.5 yıllık değil de 3.5 aylık ilişki gibi. Mert, centilmen bir erkek sevgilisine zırt pırt yemek ısmarlatmaz. düzenli ve iyi bir maaşı var ama 100 liralık şey için ipe un seriyor. Sevgilinizi seviyorsanız evlenmeyi düşünüyorsanız beklentilerinizi rahatsız olduğunuz durumları yüzüne söyleyin

Kocam eve et almıyor çocuğumla patates yiyoruz diyeni bile duyduk. Eşim maaşımla aldığım rimele bile karışıyo diyeni de

Anladım ben genç yaşlarda bu tarz olaylara hiç takılmazdım ama insan bazı şeyleri tecrübe edindikçe görüyor ki gerçekten önemli noktalar.Tabi kimse kimseye deli gibi para harcamak zorunda değil ama sevgilinizin yaptığı da normal değil.

Tek kötü huyu bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış
Aralarda belki cvbi vardir ama sz ona hediye alyor msnz?
Benim etim ne budum ne kışa borçlu çıkıyorum ücretli maaşıyla. 3 kez marka kıyafet almisligim var o kadar eşit aldiklarimiz .

Cnm arkana bakmadan koşşş

Tek kötü huyu bende bilmiyorum ne doğru ne yanlış
Benim etim ne budum ne kışa borçlu çıkıyorum ücretli maaşıyla. 3 kez marka kıyafet almisligim var o kadar eşit aldiklarimiz .
Ortak tanidiklarnz var muhakkak.
Siz sinirlerinize hakim olamycksanz mesela onlar sorsa dogum gununde ne aldn nisanlina vs..bi durtulse boyle..bi ise yarar mi ki?

Tlc de aşırı pintiler diye bi program var o geldi aklıma

Ben bi şekilde söyleyeceğim artik birazda o düsünsün 3.kişileri karıştırmak doğru olmaz
En doğrusu. Geciktirme söyle. Yaptığın yapacağın rutin masraflarından bahset. Tatilinden, yeri gelince temizlik yardımı alacağından, kuaföründen, cilt bakımından her aklına geleni söyle. Özel günlerde sürpriz beklentinden bahset. Basmaz kafası ufkunu aç

3 bucuk yildir rahatsızlığımı nasıl dile getireceğini bilemedim yanlış anlaşılmaya açık bi konu malum.
Benim vardi böyle bir sevgilim eskiden. Asla buluştuğumuzda yemek yiyelim birseyler içelim demezdi. Parkta buluşalım derdi hep. Beni 20 km yolu hep yürütüldü toplu taşımaya bile binmezdi bende o zamanlar cekingenim bisey diyemezdim. Aklıma o geldi. Kaç kurtul hayat geçmiyor vallahi.

20 km :)benimki en azindan arabasiyla alip birakiyor haksızlık mı ediyorum acaba :))

20 km :)benimki en azindan arabasiyla alip birakiyor haksızlık mı ediyorum acaba :))
Haksızlık etmiyorsun bence arabayla bırakıyor diye. Benimkinin arabası yoktu ondan. Olsa alıp birakirmiydi şüpheli. Ben hep aç gezdim onunla gıkım çıkmadı. Simdi eşime bakıyorum da yok yani hayat o değil. Simdiden düzeltmekten zor ilerde evlenince rahatlık oluyor ve dahada artıyor bu davranışları. 3.5 yıllık ilişkide hediye bile almaktan kaçıyorsan ilerde zaten hiç beklemeyin. Dahası disarda yemek bile yemekten kaçar olur. Ayni benim kayinpeder. Neredeyse sinekten yağ çıkaracak. Asla disarda yemez temel yemek malzemesi dışında bisey almaz. Kıyafet almaz. Ailesine yazık vallahi.

Cimri adam çok zor ilerde de hep sorun olur sizi mahçup eder.Bu konuyu sevgilinizle konuşmalısınız çok çirkinleşirse de yol verin gitsin

Ayrıl iğrenç .hayatta bu adamla evlenip bekaretimi yillarimi vermem bedenimi onun çocuğuyla kirletmem

Memurların çoğu pinti , yandın sen kızım
Çoğu isteğin içinde kalacak , sen fedakâr davrandıkça yaptığın bu fedakarlık normal görünecek , memur olan sevgilinin parası cebin de çoğaldığı için sevinecek bence çokta kendinden ödün verme çok mütevazı olanın pek değeri.olmuyor olmadığı gibi de anlaşılmıyor yaptığı fedakarlıklar larşısındaki kişinin empati yeteneği zayıfsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…