Cimri sevgili

Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)
Sevgilimin bana yemek veya kahve ısmarlaması bana para yedirmek olmaz.
Olaya yedirmek diye bakan gıtsın, hesap odeyen ve evlenmek ıcın cıldıran kızlarla sevgili olsun ozaman.

Evet belki.bileklik ucunun parasını ben vereceğim dediğinde sevinmem de üzücü

Bak burda itiraf etmıssın.bıleklıge sevındıgını eklemesen inanırdım ama, malesef.

Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)

Bence siz paranoya olmuşsunuz. Adama baştan beri para ödemesine izin vermemissiniz ki. Doğum gününü sevgiliye söylememek nedir mesela.

Belki de adam sizin takıntılı olduğunuzu düşünüyor ve odemiyor

Ama siz bu düşüncelerle daha çok boyle birilerini çekersiniz bundan ayrilsaniz da

İşletmesi olan bir arkadaşım iflas etti şuan işi yok ev hanımı ve biz bir yıldır dışarda buluştuğumuzda ben ona hesap ödetmiyorum konusahibi, ben 657liyim sen ev hanımısın diye geyik yapıyorum ısrar ettiğinde ve bu benim sadece yakın arkadaşım.

Değil ki sevgilim olacak bi de işsiz olduğunu bilip hatta ben ısmarlayacağım deyip katakulliye getirip hesabı ona kilitlıycem. Senin bu cimri sevgilin kendini köylü kurnazı zannediyor bi de. Hadsiz herif

O ödemiyor evet ödeyen adama da tavrım bu olurdu.teselli bulmaya kalksam konunun başka boyutları da var onlarla teselli olurdum şikayet etmezdim

E ödeyen adama da tavrın buysa şikayet ettiğin nedir?

Erkeğin benim paramı yemedi diye düşünmesini istiyorsun ayni mantıkla olan sana göre de senin paran yenmiş olmuyor mu

Konu çok karışık ya kisir döngü adeta

Senin anlattigin cimrilik degil, esas cimriligi Ben bir arkadasim da gördüm. Annesi 2 tane hic evlenmemis, yasli ve hasta teyzelerine evde bakti. Ve en büyük oglu da onlarla beraber kaliyordu. Bir banyo yapmaya kalksinlar, küveyt doldurulur, önce büyük oglu girer banyo yapar, sonra annesi, sonra teyze numara 1, sonra teyze numara 2. Ayni suya tabii. Su soguyunca veya iliklasinca biraz sicak su koyulurdu ama hep ayni Susa yikanilirdi.
Tuvalete gittikten sonra, tuvaletin suyunu cekince, ellerini tuvaletin icinde yikardi büyük oglu.
Anneleri ve teyzeleri berbere gitmeden önce saclarini yikardilar ve islak sacla berbere giderdiler ucuza olsun diye.
Yemek yemege ayda 1 defa cin restoranta giderdiler orda haftanin bir gününde all you can eat olurdum, o aksam tika basa yerdiler ve sakli gizli tupper kutularinda eve yemek kacirirdilar ve icmeye hic bir sey almazdilar, susayinca restaurant in tuvaletine gidip su icerdiler.
Senede bir defa sicak memleketlere izine giderdi ogullari, ve hotel odasi tutmazdilar. Deniz kenarinda sicak kumun üstünde uyuyormuslar ve kahvaltilik lux Hotellerin cöp kutularindan atilmis kahvaltiliklari cikarip yemisler.
Daha romanlar yazabilirim ama uzun sürecek.
Hepsi bunlar in vefaat etti, önce teyzeleri, sonra annesi ve sonra büyük oglu kadinsin. Benim okuldan beri tanidigim arkadasim en kücükleriydi. Arada sirada bulusup Cafe ye gidiyoruz ve eski zamanlardan konusuyoruz. 4 oglan da evlenmediler, korkularindan, evlendikleri kadin paramizi harciyacak diye. Milyonlarca Euro bankada ve kiraya verilmis cok evleri var. Simdi kara kara düsünüyor 3 kardesler, biz ölünce bu paralari kime birakalim diye.
Esas cimrilik bu aileden ögrenilir.
Senin sevgilin daha bu seviyeye gelememis.

Konu bi arkadaşım yazdığı gibi köylü kurnazlığı tavrı aslinda:)

İyi de canimcim diyorsun ki ben hesap odetmem.Doğum gunumu söylemedim pastaya zahmet etmesin

Odetirsem yanlış düşünür. Kiza para yedirmeme refleksi diyorsun. Ama sen çok buyutuyorsun sanki çocuk milyoner de sen araba istiyorsun. Issız sevgilisine hesap odeten çalışan erkek . biri o refleksle sahip olacaksa senin olman lazim.Bari alman usulü yapsaydiniz
Bana senin düşünce tarzin ve davranışların da en azerkek arkadaşın kadar garip geldi

Yok yahu hep ben ödemedim ama ödedim .2 o ödediyse 1 ben ödedim altta kalmadım ben işsizim herşeyi o ödesin demedim sık buluşuyoruz arabayla alıyor bırakıyor anormal değil o konu zaten benim için.konuda anlattığım kurnazliklar problem

Ben sirf ucretli ogrtmnlk yapyor diye bikac aydr tanidgm y.lisans arkdsmin kitaplarini alyordum,hesaplari oduyordum kiyamiyordum..bu 3.5 yillik sevglsne bunu yapamyor..ne garip..cimrilik değişmez ama ayrilirkn ne dycksnz? Bu konuyu acmyck msnz? Bence konusulablr duzgun bi seklde belki baska bi olay var altinda

Konusursam yerin dibine sokarim. kirmadan konuşmayı beceremeyecegimi düşündüğüm için bi türlü anlatamadım derdimi

Bu kadar olumsuz düşünceniz varken neden oldurmaya çalışıyorsun ki?Adamın karekterini değiştirebileceğini düşünüyorsan evlenince düzelir diyorlar hele çocuk olunca tam düzelir
Aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma anlatamamiyorum çünkü ortak tüm arkadaşlar bunun gerçekten anormal olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum aslında belki abartıyorum dediğim akıl almaya ihtiyaç duyduğum bir olay üstüne yazdim

Bilemedim herkes değişmez demiş ama eşim bildiğiniz cimriydi nişanlıyken. Iyyyyyyyy cidden ayrılmayı düşünmüştüm o dönem. Erkekte en çok saygınlığı azaltan 2 şey aşırı cimrilik ve aşırı savurganlık. Neyse benimki düzeldi gayet iyi bir hayatım var. Işık görüyorsan devam et. Herşeyi de o düşünsün diye bekleme. Yeni değilsiniz. Gördüğün eksikliklerini söyle. Erkekler anlamıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…