- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi dokuzdokuz
-
Sevgilimin bana yemek veya kahve ısmarlaması bana para yedirmek olmaz.Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)
Ben kendime itiraf edemedim daha size nasıl itiraf etmişim.evet belki dedim belkii:)Dogum gununu soylememe sebebi, pasta ve hediye almayacağını bılmesıymıs
Kendisi itiraf etti
Hemen gostereyım nasıl itiraf ettıgını, ıkı dk beklericem alıntı yapmam lazım.Ben kendime itiraf edemedim daha size nasıl itiraf etmişim.evet belki dedim belkii:)
Pasta zahmeti dıyıp dogum gunumu soylemedım yazmıssınız, pasta zahmeti değildir o.
Hediye ve pasta gelmeyeceğini bilip hayal kırıklığını percınlememek ıcın susmak daha cok.
Uzucu degıl mı, 30 liralık pasta almayacağını bilmeniz?
Evet belki.bileklik ucunun parasını ben vereceğim dediğinde sevinmem de üzücü
Erkeklerde kızlara para yedirmeme refleksi var ya sürekli akıllarının bi köşesinde bu kız beni kullanıyor mu fikri . Ya da ben paranoya oldum artık:)
Aşağıda da yazdım yarın bi gün ayrılırsam ben sana şunu yaptım bunu almadım demesin diye size cevaben yazmadım yanlış anlamayin
[/QUOTE
İlişkide kişiliğin sağlamsa o durum çok bonkör erkeklerde bile dikkat ettin mi olmuyor. Benim eşim bana sevgiliyken atıyorum yüz TL hediye aldı diyelim arada fark ettirmeden, hissettirmeden bende onun beğendiklerini takip eder aynı tutarda hediye alırdım. Mesela çok yüksek hesap ödedi bir ay içinde aynı tutarda hediye yada sürpriz yapar başka mekana götürürdüm. Bu işler öle olur. Birşeyleri kısarak olmaz aradaki farkı iyi anlayın diye yazdım. Ayrılsaydık asla Laf, söz edemezdi.
O ödemiyor evet ödeyen adama da tavrım bu olurdu.teselli bulmaya kalksam konunun başka boyutları da var onlarla teselli olurdum şikayet etmezdim
E ödeyen adama da tavrın buysa şikayet ettiğin nedir?
Erkeğin benim paramı yemedi diye düşünmesini istiyorsun ayni mantıkla olan sana göre de senin paran yenmiş olmuyor mu
Konu çok karışık yakisir döngü adeta
Konu bi arkadaşım yazdığı gibi köylü kurnazlığı tavrı aslinda:)
Yok yahu hep ben ödemedim ama ödedim .2 o ödediyse 1 ben ödedim altta kalmadım ben işsizim herşeyi o ödesin demedim sık buluşuyoruz arabayla alıyor bırakıyor anormal değil o konu zaten benim için.konuda anlattığım kurnazliklar problemİyi de canimcim diyorsun ki ben hesap odetmem.Doğum gunumu söylemedim pastaya zahmet etmesin
Odetirsem yanlış düşünür. Kiza para yedirmeme refleksi diyorsun. Ama sen çok buyutuyorsun sanki çocuk milyoner de sen araba istiyorsun. Issız sevgilisine hesap odeten çalışan erkek . biri o refleksle sahip olacaksa senin olman lazim.Bari alman usulü yapsaydiniz
Bana senin düşünce tarzin ve davranışların da en azerkek arkadaşın kadar garip geldi
Ben sirf ucretli ogrtmnlk yapyor diye bikac aydr tanidgm y.lisans arkdsmin kitaplarini alyordum,hesaplari oduyordum kiyamiyordum..bu 3.5 yillik sevglsne bunu yapamyor..ne garip..cimrilik değişmez ama ayrilirkn ne dycksnz? Bu konuyu acmyck msnz? Bence konusulablr duzgun bi seklde belki baska bi olay var altinda
Konusursam yerin dibine sokarim. kirmadan konuşmayı beceremeyecegimi düşündüğüm için bi türlü anlatamadım derdimiBen sirf ucretli ogrtmnlk yapyor diye bikac aydr tanidgm y.lisans arkdsmin kitaplarini alyordum,hesaplari oduyordum kiyamiyordum..bu 3.5 yillik sevglsne bunu yapamyor..ne garip..cimrilik değişmez ama ayrilirkn ne dycksnz? Bu konuyu acmyck msnz? Bence konusulablr duzgun bi seklde belki baska bi olay var altinda
Aileme anlatamıyorum arkadaşlarıma anlatamamiyorum çünkü ortak tüm arkadaşlar bunun gerçekten anormal olup olmadığını öğrenmeye çalışıyorum aslında belki abartıyorum dediğim akıl almaya ihtiyaç duyduğum bir olay üstüne yazdimBu kadar olumsuz düşünceniz varken neden oldurmaya çalışıyorsun ki?Adamın karekterini değiştirebileceğini düşünüyorsan evlenince düzelir diyorlar hele çocuk olunca tam düzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?