• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cimri sevgili

Siz yine nasıl geldiniz daha geçen gün aynı bilgisayardan birden çok üyelik sebebiyle banlanmadınız mı? Mune Mune Kazen Kazen hanımefendinin konusu kapatılmıştı, birden çok üyeliği vardı diye hatırlıyorum kapatılan konusundan, ilgilenebilir misiniz ?

Birden çok üyelik açmak serbest dediler bi kere sormustum

Kim dedi Kazen Kazen mi Mune Mune mi ? Aksine yasak olduğunu söylüyorlar sürekli, bize mi yasak acaba😬 ben ayda 1 kere 10 gün banlanırım o zaman bile üyelik açmadım , bi aferininizi alırım 😂

Kazen soyledi...bir konuda sordum hatırlayamadım şimdi..farklı üyeliği nasıl tespit ediyorsunuz ip den mi dedim, birden fazla üyelik açmakta sıkıntı yok ama başka kişiler gibi davranmak yasak demişti galiba...

Ne dusunuyorsun peki ayrılacak mısın
Ayrılmayacak şu an eve arabayla bırakıyor yürütmüyor diye çok seviyor oldu. Adam 200.000 tl araba almış , kıza 100 tl ki yemek parası eder etmez hediye alamamış. işsizsin evde kalırsan seni kim alacak diyebiliyor düşün öyle bir ilişki. kadınlar kendilerine böyle insanları reva görüp 3,5 yıl harcıyorlar sonra ben bunları haketmedim. yoo ettin 😬 hala ayrılmamak için türlü alengir künye ucu geldi dicekmişte adam ne dicekmişte , falandı filandı. Kız atanır adam evlenir parasını da yer ohh mis 400.000 tl araba alır artık ben de biniyorum diye sevinir konu sahini. bedava çalışan , ekmek su ver çalışsın başka bir talebi yok zaten.

Kazen soyledi...bir konuda sordum hatırlayamadım şimdi..farklı üyeliği nasıl tespit ediyorsunuz ip den mi dedim, birden fazla üyelik açmakta sıkıntı yok ama başka kişiler gibi davranmak yasak demişti galiba...
Kazen Kazen ben banlandığımda yapabilir miyim bunu ? bazen çok yazmak istediğim konular oluyor, mahsun kalıyorum 😕 bana mantıksız geldi ama izah ederler sanıyorum.

Samimiyetimle soruyorum benim 3.5 dk dayanamadığım insana sen nasıl 3.5 yıl dayandın. Acaba sende cimri mi seviyorsun?

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?
şimdi cimri sevgili başlık 2 yıl sonra cimri kocaya döner... değişmezzz

Lütfen gözünüzü açın. Böyle biriyle devam etmeyi nasıl düşünürsünüz. Hayatta en sevmediğim insan tipi cimri insandır. Gerçi beterin var. Bir arkadaşımın uzak mesafe ilişkisi vardı. 3 yıl boyunca devam etti. Adam tek bir hediye almazdı. Hediyeyi bırak gelip görmezdi bile. Ayy tek bir defa yemeğini yemiştir kız. Ayrılınca yapacam edecemler havada uçuşuyordu tabi. Ortada birsey yokdu. En son kız delirdi tekmeyi vurdu. Olan sacma sapan geçen üç yıla oldu. Yapan insan ilk aylardan yapar zaten.

hesap ödemiyor ben ödüyorum diyenleri gerçekten anlamıyorum. Ya gelsin hesap atma elini cebine, eşşek gibi ödeyecek. çirkin erkek yoktur. Cimri sevgili, ölü sevgilidir tatlım.

bu daha ön fragman asıl fragman yayına girmedi yani nişan düğün hazırlıgı ,
asıl filmde düğünden sonra başlar ,

burada ne konular okuduk adamların cimriliğinden illahlah eden kadınları

3 buçuk yıllık bir birlikteliğim var erkek arkadaşımın cimriliği yüzünden baştan beri sıkıntılarım var örneğin bi sene hediye pasta zahmetine girmesin diye doğum günümü söylememiştim 5 ay sonra falan doğum gününü kutlamamıştık bugün senin günün istediğini yapalım dedikten sonra hesapları ben ödemiştim:)bunun gibi bi sürü şey bu arada kendisi memur ben de kpss ye hazırlanıyorum ve kiş döneminde ücretli öğretmenlik yapıyorum.en son kendime bir bileklik ucu sipariş etmiştim aynı gün yemek ısmarladım bu da onun gazıyla kolye ucunun parasını ben vericem doğum gününde bişey alamadım pandemiye denk geldi falan dedi simdi de vaz geçti sanırım hiç lafını etmiyor herşeyi fark eden adam kolumdaki ucu fark etmiyor .100 tl de değilim elbette ona güvenerek almadım ben sipariş verdikten sonra ben hediye edeceğim dedi.derdim bu tavır evlenmek istiyorum dediği kıza 100 tl kiyamamasi.ne yapmalıyım yanlış anlaşılmadan nasıl ifade etmeliyim?ya da etmeli miyim?

Sener Sen gibi topuklarini kicina vura vura kosarak uzaklas o adamdan..

Evlenin önce ev borcu sonra arabayı yükselt derken ömür geçer. Benim de var böyle tanıdığım bir aile kadın çalışıyor bi yemek yiyemiyor dışarıda çocuklarıyla. Çünkü eşi 350.000tllik arabaya binmeli.

Memur için o fiyatta araba çok lüks. Ki bu da para yönetimi olmadığını gösterir. Birinin lüksü için kendi isteklerimden geçemem hiç. İçine benzin koyup istediğim gibi gezemeyeceksem 500.000lik araba olsun isterse.

İstediğin kadar yanlış anlaşılmadan ifade etmeye çalış anlayamayacaktır. Bundan 5-6 yıl kadar önce bir sevgilim vardı ve bende senin gibi söyleyemiyordum ama bıkmıştım cimriliğinden. O zamanlar hesabım vardı Kadınlar Kulübünde (Sonra Kapattım) içimi dökmüştüm. Bütün ayrıntıları da yazmıştım maile bildirim gidiyormuş ben fark etmedim :KK70: Görmüş hakkındaki düşüncelerimi. Değilim diyemedi aksine bana sürekli laf sokmaya başladı. Ama iyi ki bitmiş (cimriliği yüzünden) şimdi nişanlıyım ev kurarken o kadar çok detay var ki cimri biriyle asla bu yol çekilmezdi. Demem o ki işiniz çok zor ayrılık düşünmüyorsanız, asla huyunu değiştirmeyecektir. Not : Bizim ayrılığımızda doğum günü yüzünden oldu :KK70: Ben ona tuttuğu takımın formasını göndermiştim :kızgın: benim doğum günüme az bir süre kala nedense problemler çıkarmaya başladı. Tabi anladım ve koşarak uzaklaştım , onu çekebilecek bir insan evladı olduğunu düşünmüyorum :KK76:

Back
X