Cinlerim tepemde kayınpedere bak sen bir kayınpeder eksikti

aglarsaanamaglar

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
52
0
0
İstanbul
Arkadaşlar eski konum kapandı nedense anlam veremedim ama neyse , sonra sorarım bunu ben

Malüm ramazan ayındayız,çalışan bayanım pazar günüm var bende dedimki kaynana kayınpederi iftara davet edeyim, ayyyyy etmez olaydım meymenetsiz kayınpeder sinirimi bozdu, evleri 20 dakkikalık uzaklıkda araba ile, neysem ben cumartesiden yaptım yemeklerimi gece 3 de yattım valla, menümde hani öyle böyle değil ağır şeyler yaptım, yapmaz olaydım değmez bu görgüsüzlere,sevaba gireyim derken dinden imandan çıkartır bunlar adamı, günaha soktular beni durduk yere valla, neyse ezana 1 saat kala geldiler, kayınpeder benim 2 yıldır bir ilk evlendiğimde eve geldi birde şimdi iftara davet ettimde geldi, bunun dışında gelmez, aramaz sormaz, beni değil haaa yanlış anlaşılmasın kendi oğlunu, soguk nevalenin teki,neyse ben espirili biri oldugumu herkes bilir baba dedim hoşgeldin bayağı oldu nerdeyse evime gelmeyeli şakasına sen gelirmiydin iftara çağırmasak, aboooooooooooo adam demezmi bana aaaaaaaaa gelemem ben böyle şeye tahammülüm yok kalkar giderim dedi espirime şoklardayım tabi ben, ( bende içimden ....... git dedim) sanki adamı zorla iftara çağırdım, neyse enteresan olan, adam kapıdan girer girmez baktım yatak odamdamdan balkona çık sandalyede otur içersi sıcak galiba, yaaa be adam geldin insan gibi önce bir koltuga otur hoşbeş et sonra çık balkona görgüsüz, peşinden kadında balkona çıktı daha geleli 1 dakika olmadan direk sanki balkon salon oldu iyi madem otursunlar balkonda bende hiç oralı olmadım başladım yemekleri ısıtmaya felan filan hazırlıkları tamamlamaya, anneme dedim anne gelsene sen yanıma gel oturalım içerde dedim çağırdım kadını balkondan, neysem ne bu babam böyle zorlamı geldi evime, aman bilmiyormusun sen huyunu diyor, eeee yani ben kızı oğlu karısı değilim, evime geldin otur be adam hoşbeş et, hani desemki aramızda bişey var oda yok kötü bişey olmadı hiç evliliğimden beridir adamla, huyu kötü dengesiz, neyse ezan okunmaya yakın içeri geldi düşünün 1 saat balkonda oturdu içeri girdi sofraya buyur ettim sanki yemegi yiyip gidicek havasında yani ne ayıp bişey, yemegi yedi namazı kıldı, çıktı balkona sindirmeye, ben daha sofrayı toplamaya girişirken adam hadi dedi karısına, dedim abba çay içelim, allahdan yemegi yerlerken ben çayı koymuştum demlenmişti, çayı zar zor koydum pasta börek yanına tabaklar hazırlmaıştım önceden hemen koydum, yediler kalktı camiye yetişicekmiş, bir gün misafirliğe geldin camiye yarın gidersin zaten hergün gidiyon, otur oğlunun evine 1 yılda bir geliyon kovan eden yok, surat yapan yok, her hizmetini kusursuz yapan vari ne bu havalar civalar tripler be adam, neyse hiç bişey demedim, kalkarken yolcu ederken holde ışıgı yaktım adam ayakkabıları giyor demezmi bu lamba neden 3 tane 3 ü birden yanıyor tasarruflu ampül taksanıza, bilmem ne, sanki parayı kendi kazanıp kendi ödüyorda, bize akıl veriyor, holde anca akşamları dışarı çıkarken yada biri gelirse ışık yanıyor be adam hem lambanın hesabını yapıcagına, oturup çocuklarım nasılsınız iymisiniz nasıl gidiyor işiniz gücünüz haliniz vaktiniz sormuyorda 3 tane lambanın hesabını souyor, çalışan benim karı koca sananeee, senden paramı isteyen var, çok düşünceli isen, başka şeylerden bahsedersin. neyse bundan sonra kayınpeder hele adımını atsın evime, atarsanda muhatap dahi olmam görür bundan sonra, hacı hoca namaz oruçla insan olunmuyormu , valla iyi gelin olmak bence tam bir ahmalık ve aptallık, iyi olursun kıymet bilmezler, kötü olcanki kıymetin bilinsin görsünle bakalım bundan sonra sopamı göstercem onlara gelin nasıl olurmuş yok bundan sonra.

Son düzenleme:

E senin kıymetini bilen yok, napıcaz

ince düşünmüyor,nezaketsiz dersiniz tamam...

herşeye tamam da,

size ne? size mi soracak bir günde camiye gidip gitmeyeceğini?

ona göre önemli demek ki.

ayrıca sevmediğiniz bir insanın evinize gelmesini neden bu kadar istiyorsunuz anlamadım?

ona ayılıp bayılmadığınız belli.

Hem sevmiyo hem de evine toplamaya calısıyo. Garip bir sevgi anlayışı var natlusun.

Ya da evine gelen insanların arkasından yaşı büyük falan demeden küfrederek saydırıyo.

zaten sevmiyor ki onları.

anlatışından belli...

mesela bizim gelinde gittiğimizde masayı donatır yemekler hazırlardı.

hala daha öyle.

ama takıntılı ve ön yargılı.

tavırlar hep sahte.

varsın peynir ekmek hazırlasın hatta hiç bir şey hazırlamasın,

ama samimi olsun içten olsun...

ben mesela ilk yıllar hiç gitmez istemezdim.

gittiğimde asla sohbet etmek istemezdim.

beni sevmediğini belki de lanet eder gibi, sırf gösteriş olsun diye,

kocasına "bak aileni nasıl ağırladım nasıl iyi gelinim " diye hazırlardı.

neyseki şimdilerde geçti..hayat öyle bir öğretiyor ki insana...

yani anlayacağınız insanlık sadece oruçla namazla olmuyorsa,

öyle zeytinyağlıyla ve suböreğiyle de olmuyor

E senin kıymetini bilen yok, napıcaz

Son düzenleme:
Sizin huyunuz öyleyse, kayınpederiniz huyu da böyle demek ki.
Siz şakayla karışık gelmediğini yüzüne vurmaksa huyunuz, onun da soğukluğu huyu demek.
Evet hiç de şık değil hareketleri ama.
Sopa mopa.
Cıx olmamış bence böyle...

Natlus burda destanlar yazacağına insanlara karşı net olursan daha iyi olur
Madem o kadar rahatsız oldun madem düşüncelerin bu, baba buyur otur iki kelam edelim deseydin
Olan olmuş biten bitmiş gelip buraya saydırıyorsun niye
Kayınpederin buraya üye değildir ben sana söyleyeyim

Tamam hakikaten girer girmez yatak odandan balkona geçmeleri bana da tuhaf geldi
İlk kez hemfikirim senle
Ama bazı insanlar özellikle yaşlılar en ufacık bi mesafede veya merdiven çıkmada nefes nefese kalıyor, o yüzdendir

Sana özel değilmiş tavrı zaten, öz çocuklarına da soğukmuş
Bu kadar bozulmam ben olsam

Ama oğluna gelmişsin camiye de gitme, yarın git ne demek çok komiğime gitti
Belli bi vakti var , adam her vakit camiye gidiyorsa gider yani misafirliklerde vakti geçirmek mübah değil

vallahi hiç kimse salak değil..

kimse de sevilmediği eve gitmek istemez...

bence dua etsin de oğlunu doldurmasınlar

Hem sevmiyo hem de evine toplamaya calısıyo. Garip bir sevgi anlayışı var natlusun.

Ya da evine gelen insanların arkasından yaşı büyük falan demeden küfrederek saydırıyo.

evinize gelen misafir ,istediği gibi davranır istediği yerde oturur sizde ona ayak uydurursunuz öyle değil mi ki onlar misafirde sayılmaz anne baba,nasıl bir misafir anlayısınız var sizin anlamadım ben

yine mi yaaaaaa son günlerin modası heralde 2. üyelik alıp konu açmak arkadas canınız sıkılıyorsa baska işler yapsanıza ya hu

Son düzenleme:
konu sahibi natlus mu?

tüh neyse yorum yaptık artık yapacak bir şey yok

ölmüşle olmuşa çare olmaz derler

adam sana bişey dememişki açken herkes sinirli oluyor balkonda nefes almıştır. sonuçta yaşlı büyük insanlar ve herkese karşı mesafeliymiş adam bu kadar sayacağına çağırmasaydın keşke

ben senin tarzını beğenmedim.

bir insan neyse o'dur. onu öyle kabul edeceksiniz. sonra eğer o insanla yapabileceğinizi düşünüyorsanız saygıyla sevgiyle, onu kabullenerek ilişkinize devam edeceksiniz. ama yok yapamam diyorsanız o zaman rol yapmayacaksınız. mesafenizi koyup, saygısızlık etmeden "saygı duyuyorum ama bana göre değil, anlaşamıyoruz" deyip noktayı koyucaksınız.

bence önce bi kendinizi gözden geçirin. hiç hoş değil böyle yüze gülüp de arkadan konuşmak bu derece.
ramazan ayındayız. ben de düşkün değilimdir ama hürmetim vardır. sizin gibi olmayan, biraz soğuk yapılı ama her şeyden önce bir baba ve kendi yaşayış tarzı olarak camiye giden adama burda saydırdınız resmen. kınıyorum.

56 yaşındaki adamcagız çok yaşlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…