konunuzun başında ilk başta daha ,daha önce konum silinmiş ama soracağım hesabını demişsiniz?nasıl soracaksınız çok merak ettim o sonsuz görgü ve bilginizle aydınlatırmısınız? o görgü dediğiniz şeyde bir sıkıntın varsa kişiyle birebir muhattap olmak kaidesi de vardır ,gidersiniz admine özel mesaj yazarsınız sorarsınız neden diye..
gelelim konuya her cevabınızda çalışıyorum,çalışıyorum,çalışıyorum..arkadaş herkes çalışıyor,sizi eşiniz mi zorladı davet et diye ? diycem ama bir yerde demişsiniz ki içimden geldi ..çokta ağır yemekler yaptım ,''çalıştığınız'' halde böyle bir güzellik içinizden geldiyse neden çalışmanızı sürekli vurguladınız ki?sanki silah dayamışlar size de davet etmişsiniz gibi..kayınpederim soğuk bir insandır oğluna karşı bile demişsiniz,girer girmez kendinizce espiri yapmışsınız,oda size espiriye gelemediğini sevmediğini söylemiş,, sanırım daha fazla sinirlenmemek adına da balkona geçmiş,,en doğrusunu yapmış .. sizin odanızdan geçmiş ne olmuş geçmişse? özel eşyalarınızı mı sergiliyordunuz misafir davet ettiğiniz gün? ( bunu siz belirttiğiniz için söylüyorum oda kısmını) kayınvalidenizde yanına gitmiş belki biraz sakinleştirmek içindir siz içeriye çağırıp resmen hesap sormuşsunuz! kadında size huyu bu demiş,, ramazanda insanların kan şekeri düşer tansiyonu vardır bişi vardır gergin oluyoruz çoğumuz buna anlayış göstermekte bir görgü kuralıdır.sizde gitseydiniz yanına babacığım hoşgeldin ,az önce kırmak istemedim özlüyoruz sizi o sebebden deseydiniz adam yumuşardı belki de ,ağızınız aşınmaz ya!sonra cami konusu yılda 1 kere oğluna misafirliğe geliyorsun kaçmıyor ya cami.. ne demek?kendi camisine gitmek ister cemaati vardır.sohbet vs ayrıca o tavrınızdan dolayı bahane etmişde olabilir yine haklı ,hanımefendi camiye oruca dil uzatacağınıza bi kendinizi gözden geçirin rica ederim..