Cinlerim tepemde kayınpedere bak sen bir kayınpeder eksikti

Bu arada
Bende çalışıyorum
Eşimin ailesini iftara alacağım nasipse, geçen yıl da aldığım gibi
Kimse bana el pençe divan durmadı, ben zaten kendim istedim kendim çağırdım
Kimseye kaşının üstünde gözün var diye bakmadığımdan da kaçta kalktılar camiye gittiler mi hatırlamıyorum

Ayrıca sizin gibi Pazar ağırlamam da mümkün değil
Çünkü kayın pederim hafta içi izinli sadece, diğer günler çalışıyor ve geç çıkıyor ( Yemek sektörü )
Hafta içi işten çıkıp iftar düzenliyorum ben yani..

Bana geldiklerinde en azından bi madalya takmaları lazım o zaman

Görümcenle kocanın yiyenlerini ne zaman çağıracaksın iftara ? Belki onlar hürmet eder sana kayınpederin gibi yapmazlar

Şu uslübun ve kafa yapınla sana iftara gelsem ben de balkona çıkardım direk yani.
Sana iftara gelen ateist olsa yine de camiye, namaza falan gitmek ister herhalde

namaza sonra gitsen ne olur gibi bir cümle kurmuşsun ama unutmaki namaz bu dünyadaki oğlandan da gelindende karıdanda herşeyden önemli sen neyden bahsediyorsun adam senin evinde oturup seni mutlu edecek diye namazından mı olsun çok düşüncesiz ve saygısızsınız ki eski kafalarıda bilirsiniz herşeye karışırlar adam üç tane görünce üçü de ayrı elektrik yakar diye söylemiştir yani o ödemiyor diye gidip bide adamı döveydin ille onun ödemesi mi lazım seni uyarması için töbe töbeee

Sen ne güzel iftara al insanları..
Sonra oturduğu yere, namazına laf et adamın..
Ah bu insanlar.. Sonra kalk, o sevabı günaha çevir böyle.. Ah şu cömertlik..

Bu nasıl bi anlatım tarzidir ya? Sopani gostersen ne olacak, senden mi korkacaklar?

Iyi yapmış kayinpederin, demek sende hosuna gitmeyen seyler var..iki yemek yaptin diye kimse hanim gelin olmuyor..

Aboooo vs..anlatimindan belli kişiliğin. .

konunuzun başında ilk başta daha ,daha önce konum silinmiş ama soracağım hesabını demişsiniz?nasıl soracaksınız çok merak ettim o sonsuz görgü ve bilginizle aydınlatırmısınız? o görgü dediğiniz şeyde bir sıkıntın varsa kişiyle birebir muhattap olmak kaidesi de vardır ,gidersiniz admine özel mesaj yazarsınız sorarsınız neden diye..
gelelim konuya her cevabınızda çalışıyorum,çalışıyorum,çalışıyorum..arkadaş herkes çalışıyor,sizi eşiniz mi zorladı davet et diye ? diycem ama bir yerde demişsiniz ki içimden geldi ..çokta ağır yemekler yaptım ,''çalıştığınız'' halde böyle bir güzellik içinizden geldiyse neden çalışmanızı sürekli vurguladınız ki?sanki silah dayamışlar size de davet etmişsiniz gibi..kayınpederim soğuk bir insandır oğluna karşı bile demişsiniz,girer girmez kendinizce espiri yapmışsınız,oda size espiriye gelemediğini sevmediğini söylemiş,, sanırım daha fazla sinirlenmemek adına da balkona geçmiş,,en doğrusunu yapmış .. sizin odanızdan geçmiş ne olmuş geçmişse? özel eşyalarınızı mı sergiliyordunuz misafir davet ettiğiniz gün? ( bunu siz belirttiğiniz için söylüyorum oda kısmını) kayınvalidenizde yanına gitmiş belki biraz sakinleştirmek içindir siz içeriye çağırıp resmen hesap sormuşsunuz! kadında size huyu bu demiş,, ramazanda insanların kan şekeri düşer tansiyonu vardır bişi vardır gergin oluyoruz çoğumuz buna anlayış göstermekte bir görgü kuralıdır.sizde gitseydiniz yanına babacığım hoşgeldin ,az önce kırmak istemedim özlüyoruz sizi o sebebden deseydiniz adam yumuşardı belki de ,ağızınız aşınmaz ya!sonra cami konusu yılda 1 kere oğluna misafirliğe geliyorsun kaçmıyor ya cami.. ne demek?kendi camisine gitmek ister cemaati vardır.sohbet vs ayrıca o tavrınızdan dolayı bahane etmişde olabilir yine haklı ,hanımefendi camiye oruca dil uzatacağınıza bi kendinizi gözden geçirin rica ederim..

Hay ağzına sağlık yaa Konu sahibi bi düşün bakalım; bu kadar insan yanılıyo olabilirmi Kendini düzeltmek için bi fırsat sana Bu eleştirileri göz ardı etme bence Bunlar senin faydana İnan dünya senin etrafında dönmüyo

Üsluplara dikkat edilmediği sürece konular kapatılır, üyeler ceza alır.
Herzaman dediğim gibi burası bir site ve kuralları var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…