- 21 Temmuz 2009
- 36.900
- 6.946
- 248
- Konu Sahibi aglarsaanamaglar
-
sevmediğim bir insanmi nerde kullandım öyle bir kelime arkadaşım ? ayrıca kayınpeder ve kayınvalideyi sevmese saygı göstermek zorunda diyen siz k.k üyeleri değilmisiniz, bazen anlayamıyorum, yani çağırdık hizmette kusur etmedik güler yüz tatlı dil gösterdik böyle davrandıgı halde, ben gittikden sonraki içimdeki düşünceleri yazdım burda siz sanki onlar varken böyle düşünüp hareket etmişim gibi konuşuyorsunuz anlayamıyorum açıkcası.
fevri ve kötü davranmak mı???? ara mızda husumet geçmedi geçse bende anlıcam dedim zaten yazımdaayrıca misafirlikde de adap usul vardır dimi, buda son olur daha zaten çağırmam ne iftar ne başka bişey
bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir
Amaaaaaaaaaaaaan konuyu okuduguma yoruldum vallah
Ama anladım ya sen acayıp kıl olmussun bu kayınpedere her hareketı batıo...
Oyle davranmamıssın ama ıcındekı sesı yazmıssın..
Anam hepımız ıcımızdekı sesı yazsak dert deryası oluruz ınan....
Bıde arkadas demıs ya su ıftar muhabbetı hakkaten cogu ınsan gonulsuz yapıo ama mecbur ıste napıcak buyukler saygı orf adet yoksa kımse 16 saat orucun ardına tencere tencere yemek yapmak ıstemıo gencı yaslısı..bence bu cogu kısı ıcın boyle
Belli yaşın üstündeki bazı erkekler, kendi baban olsun kayınpederin olsun hiç fark etmez, ev gezmelerinde huzursuz olurlar, bilerek isteyerek özellikle yaptıkları birşey değildir, kimi babaların mizacı budur, siz misafir ettim, misafirliğin bir adabı var diyorsunuz iyi hoş ama onunda huyu bu, size adapsızlık yapmak için yapmıyor ki, 56 yaşındaki bir adamın yapısını değiştiremezsiniz, değiştiremeyeceğinize göre siz hoşgörülü olacaksınız, kayınvalideniz size huyu böyle demiş zaten, adamın huyu bu.
Şimdi kayınpederinizin huyu buyken, kayınvalidenizin davetine kayınpeder saygısızlık yaptı diyerek gitmemeniz de saygısızlığın dik alası, siz küçüksünüz, kayınvalidenizin iyi niyetini elinizin tersiyle itmeyin, insanları oldukları gibi kabul ederseniz daha mutlu bir yaşam sürersiniz...
Sonuna kadar haklısın canım..aman artık eskı ıftarlarmı kaldı...zaten yemegı yapan gelın oluyo aksama kadar vıccıgı cıkıo ac karnına tum buyukler gelıo yıoo sonra ıcınden kufrederek bulasıkları yıkıoYa ben ınanmıorum ayyyy geldınızz ne mutlu oldumm nekadar sevındım beraber yıcezz ayy cok guzelll edalarında bulunan durumları.....mecburıyettt sekerım mecburıyett
Sonuna kadar haklısın canım..aman artık eskı ıftarlarmı kaldı...zaten yemegı yapan gelın oluyo aksama kadar vıccıgı cıkıo ac karnına tum buyukler gelıo yıoo sonra ıcınden kufrederek bulasıkları yıkıoYa ben ınanmıorum ayyyy geldınızz ne mutlu oldumm nekadar sevındım beraber yıcezz ayy cok guzelll edalarında bulunan durumları.....mecburıyettt sekerım mecburıyett
sana laf demedım cnm.bız rose arkadaşla muhabbet edıoruz..yoksa sen ıcınden gelerek hazırlamışsındır...
bukadar ınsan zorakı hazırlar bırtek sen ısteyerek....bır natlus taktığı:)
Vallahi yemin ederimki isteyerek çağırdım yani illa ramazanda iftara çağımak adettir yada çağırmam lazım diyerek çağırdımsa ölüm çıksın, onla için özel menüler hazırladım kayınpeder ne sever en çok güveç ve yanında bulgur pilavı ve patates püresi sever en çok diye onları yaptım, ve bir sürü başka şeylerde yani, insan özene bözene sofra kur sonrasında yaptıgı saygısızlık beni dellendirdi, ne ayıp bişey diyende yok bunca insanın içinde pes doğrusu şaşkınım açıkçası, kayınpeder olması 56 yaşında yaşlı olması bunları yapması anlamına gelmez gelmemelide bence,
kesin içinden gelerek isteyerek yapmışsındır ilk sayfada adamcağıza yazdıklarınla bunlar çok çelişkili
huysuzun teki bilmem ne
kp rini sevdiğine inandık cnm sorun yok bütün suç adamda zaten
azcık büyüklere saygılı olmayı öğrenin bence bu kadar sinirleneceğinize
aaaaaaaaaaaaaaaaa yeter beee sesimi çıkarmıyorum diye üstüme gelmeyin beee bu ne beee, iftara çağırdım, ne saygısızlık ettim ne bişey, bana SAYGISIZLIK EDİLDİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİ Böyle davranarak diyorum ve konuyu açtım bilmem farkındamısınızzzz. benim saygısızlığım nedir konumda söylermisin,nerde saygısızlık etmişim, ne yapmışımda onlar bana yaptığı için konu açtım, siz ne diyorsunuz herhalde başkasının konusuna cevap olarak bana yazdın, huysuzun teki demek saygısızlıkmı sanki küfür ettim, yüzünemi söyledim huysuzun teki dedim ne var bunda siz sanki hiç içinizden bişey demezsiniz nedir bu be konuyu kapatırlarsada kapatsınlar beee aaaaaaaaaaaa sesimi çıkarmıyorum diyebu kadar da haksızlık olmaz. amacınız zaten dalga geçmek haklı kim haksız kim onun yorumlamak değilki belli niyetiniz sizin
Kıyamam, 20,30 a kadar değiştirsem mi, sahura kadar kullanırım
bu pazar günü beni iftara çağıdı annesi pazarda siz gelin diye ama ben gitmicem bana böyle saygısızlık yaptıkdan sonra, çalışıyorum pazar günü bütün gün uğraştım, yorgun yorgun işe gittim, insan emeğe saygı gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?