Çinli Biri ile Evlenmek

Oo eğüşte pastırmalı yımırta yiyorsa olmuştur o
İlişki ilerlerse kurufasulye pilavı daya önüne yanına da soğan kır alıştır şimdiden
Ahahahah kız Allah da sizi güldürsün.Kız inşAllah anlaşabiliriz ama eğer olmazsa üzülmem.Nasip her şey...Kayseri mantısı yer mi o önemli

Pastırmalı yumurta sadece bir örnek,adamın biliyormusun memleketinde ne yediğini sen bilemezsin o anlatmadıkça..
Nete baktım şimdide bizlerin yiyebileceği şeyler değil bir çoğu..

Çini pek bilemeyecegimde kore mutfagi coook guzel. Bazi malzemeleri bulamiyorum ama evde yaparim bazilarini cidden guzel. Cinlilerin tariflerine de baktim ordada yenecek seyler vardi. Ben acayip sevdim. Tam benlik.
Oyle gosterildigi gibi surekli bocek, domuz, pirinc yemiyorkar yani. Baska guzel yemekleri de var.
Yemek oroblem olmaz buyuzden yani. Bence bir tanisin konu sahibi, cok kati cizgileri yoksa.

Zaten düşünüyorum tanışmayı.Ama müslüman domuz eti felan tabiki yemiyordur.

Farkli kulturler cok anlasamiyorlar ama istisnalar oluyor tabi
Burada hintli muslumanla evlenen birini okumustum mutlu degildi

"Turklerden daha Turk" nasil oluyorsa?

Ahahahah kız Allah da sizi güldürsün.Kız inşAllah anlaşabiliriz ama eğer olmazsa üzülmem.Nasip her şey...Kayseri mantısı yer mi o önemli
Amin cümlemizi
Senin kalbin ısınırsa bu çocuğa eccük naz yap ben bu yemekleri çok seviyorum sende sever misin de ayrıca sarımsaklı yoğurdun olduğu herşey güzeldir yaa :)
Bizde 3tabak mantı yemeyene kız vermiyorlar de. Yemem falan derse pastırma yiyosun bi mantı mı yiyemiyorsun bizim buralarda hatır için çiğ tavuk bile yenir senden bu kadarını bile istemedim de ay şimdiden tribe bağlatıyorum şaka bi yana umarım hayırlısı olur hakkında, iyi enerji aldım ben mutluluk diliyorum

Peki kızlar hepinize teşekkür ederim Önerilerinizi mutlaka dinleyeceğim ve tanışma yoluna gireceğim inşAllah nasibimizde varsa olur yoksa olmaz.Hayırlısı olsun.Bilgilendirme yaparım inşAllah

Bu güzel dilek ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.İyiki üye olmuşum buraya.Çok iyi ve eğlenceli insanlarsınız.Bir tanışma yoluna gireceğim.Bakalım hayırlısı olsun.Bu arada bende Kayseriliyim o da çinli Allah sonumuzu hayır etsin

Tanışınca mutlaka haber ver olurmu,yoksa meraktan deli oluruz burada...
İlk sayfaya yaz konu güncellendi sayfa nosuda bırak ..

Komik tabirlere takilmaktan yorum yapamadim.

Neden olmasin? Bal gibi de olur. Cok kulturluluk/renklilik harika bir seydir. :)

Guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…