Oo eğüşte pastırmalı yımırta yiyorsa olmuştur o
İlişki ilerlerse kurufasulye pilavı daya önüne yanına da soğan kır alıştır şimdiden
Ahaha ben biye bu yorumlari yakaliyorum hemenBazı uzuvları küçük diyorlar :)
Ablacım müslümanlar eee tabi gelenek kültür farklıdır.Ama kurban eti felan yiyorlar diye biliyorum.Birde ben bu bize vesile olan arkadaşın instagramından baktım.Kahvaltı etmeye gitmişler.onun önünde pastırmalı yumurta vardı gerisini sen düşün
Çinliyle evlenmek konusunda tek sikinti yemektir ))) O yemeklere nasil alisiliyor anlamiyorum)))
Hele koreli erkeklerle nasil evlenilir anlamiyorum. Surekli yagsiz, tuzsuz pirinc, domuz eti yiyolar, surekli iciyolar. Yemekleri de bana gore asiri berbat. O yemeklere alismak da baska bi yetenek ...
Ama evlilikte onemli olan bir birini anlamaktir. Ben de turk degilim ama turk erkeyiyle evlendim. Hic bir zaman yabanciyla evlenmem diyordum, demek ki neymis buyuk konusmamak lazimmis)))
Ahahahah kız Allah da sizi güldürsün.Kız inşAllah anlaşabiliriz ama eğer olmazsa üzülmem.Nasip her şey...Kayseri mantısı yer mi o önemli
Zaten düşünüyorum tanışmayı.Ama müslüman domuz eti felan tabiki yemiyordur.Çini pek bilemeyecegimde kore mutfagi coook guzel. Bazi malzemeleri bulamiyorum ama evde yaparim bazilarini cidden guzel. Cinlilerin tariflerine de baktim ordada yenecek seyler vardi. Ben acayip sevdim. Tam benlik.
Oyle gosterildigi gibi surekli bocek, domuz, pirinc yemiyorkar yani. Baska guzel yemekleri de var.
Yemek oroblem olmaz buyuzden yani.Bence bir tanisin konu sahibi, cok kati cizgileri yoksa.
Benim abim çinli bir kadınla evli ve kültür,yemek farklılıkları olmasına çok mutlular.
Eşi Türkler,'den daha Türk şimdi.
Bakımlı,akıllı,bilinçli çok mantıklı .
Aile görüşleri bir çocuğun 18 yaşından sonra tamamen özgür bırakılması dendiğinde çok tuhaf bulmuştum.
Ama şimdi harika öz güvenli,olgun akıllı çocuk yetiştiriyor.
Kalbine hitap ediyorsa çok iyi bir aile olacağınıza eminim.
"Turklerden daha Turk" nasil oluyorsa?
Amin cümlemiziAhahahah kız Allah da sizi güldürsün.Kız inşAllah anlaşabiliriz ama eğer olmazsa üzülmem.Nasip her şey...Kayseri mantısı yer mi o önemli
Örf adetlerimize çok bağlı aile saygısı vs
Bu güzel dilek ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.İyiki üye olmuşum buraya.Çok iyi ve eğlenceli insanlarsınız.Bir tanışma yoluna gireceğim.Bakalım hayırlısı olsun.Bu arada bende Kayseriliyim o da çinliAmin cümlemizi
Senin kalbin ısınırsa bu çocuğa eccük naz yap ben bu yemekleri çok seviyorum sende sever misin de ayrıca sarımsaklı yoğurdun olduğu herşey güzeldir yaa :)
Bizde 3tabak mantı yemeyene kız vermiyorlar de. Yemem falan derse pastırma yiyosun bi mantı mı yiyemiyorsun bizim buralarda hatır için çiğ tavuk bile yenir senden bu kadarını bile istemedim deay şimdiden tribe bağlatıyorum şaka bi yana umarım hayırlısı olur hakkında, iyi enerji aldım ben mutluluk diliyorum
Zaten düşünüyorum tanışmayı.Ama müslüman domuz eti felan tabiki yemiyordur.
Bu güzel dilek ve güzel düşüncelerin için çok teşekkür ederim.İyiki üye olmuşum buraya.Çok iyi ve eğlenceli insanlarsınız.Bir tanışma yoluna gireceğim.Bakalım hayırlısı olsun.Bu arada bende Kayseriliyim o da çinliAllah sonumuzu hayır etsin
Anlamadım kız onu nasıl yapacağımTanışınca mutlaka haber ver olurmu,yoksa meraktan deli oluruz burada...
İlk sayfaya yaz konu güncellendi sayfa nosuda bırak ..
Merhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
Anlamadım kız onu nasıl yapacağım
Bir seyleri anlatirken komiklesebiliyoruz bazen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?