Çinli Biri ile Evlenmek

Çekilin çinlilerin arasında yarı Çinli olmuş biri geldi:))) en zorluk çekeceğin şeyi söyleyeyim yemekler. Ben bu kadar ağır kokan başka yemek çeşidi bilmiyorum. Farklı farklı türleri var ama aklına bile gelmeyecek şeyleri karıştırıp yiyorlar. Otantik gerçek Çin restaurantına gidersen anlarsın zaten.
Asyalı erkekler bana çekici gelmediği için ben redderdim direkt :)

Adamdan etkilenmeden, tanimadan etmeden, ne buyuk adimlar bunlar. Hemen ailelere haber verme falan gibi muhabbetlere girilmis. Ben biraz aceleci ve sevimsiz buldum bu durumu. Tr de kalma izni icin bir evlilik yapmak istiyor olabilir.

Cinlileri tanimam. Bu konuda irkci da degilim. Kendim de bir amerikaliyla evliyim. Ama yine de acele etmemek lazim. Adamdan hoslandiysaniz gorusun. Evlilige sicak bakiyor diye hemen onunuze ilk cikan adama he demeyin

Yok ya niye gözleri felan çekik tatlı oluyorlar ya Yemek konusunda anlaşamayabiliriz belkş çünkü gayseriliyim ya o sıkıntı

Tabiki çok haklısınız o beyde eğer anlaşırsak niyetim ciddi demiş onu belirttim ben.Benim önüme bu zamana kadar çıkan kişiler oldu fakat reddettim.Çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir kız olmak istiyorum çünkü şimdi 4.sınıftayım.Sadece bu durumu değerlendirmek istiyorum çünkü okumuş biri.

Burada bir Hintli ile ile evlenen bir bayan vardı, Türkiye de Harika bir insandi fakat hindistana gidince adam öcü çıkmıştı.

Bence olur olmasına ama sonra nerede yaşayacağınıza bağlı, şahsen Çin’de yaşamak istemem

İyice tanımadan evlilik yoluna girmeyin..eğer karar verirseniz de, iki gönül bir olmuş deriz ne diyelim :)

Çinde yaşayan birinden izlenimler :)

1- Havaalanında girdiğiniz kuyrukta yerinizi sıkı tutmaya bakın, dalgınlığınıza gelirse hemen birisi önünüze kaynayıverir. Aynı durum market kasası kuyrukları için de geçerli.
2- Taksi şoförleri "şak" diye sigara yakar ve tüttürmeye başlarsa şaşırmayın, kesinlikle "İçebilir miyim?" diye sormazlar. 3- Karınız yanınızdayken size "Karınız çok güzel." derlerse yumruk atmaya falan kalkmayın, onlar için bu bir onore etme yöntemi.
4- Sokakta yürürken birisi önünüze okkalıca bir tükürük sallarsa şaşırmayın, yapanın kadın olduğunu görürseniz daha da şaşırmayın.
5- Marketlerde, alışveriş merkezlerinin koridorlarında yerde bir ıslaklık görürseniz sakın basmayın, az önce bir anne ya da baba çocuğunun çişini yaptırmış olabilir. Diğerini gördüğünüzde zaten basmadan yanından geçmeyi öğreneceksiniz. 6- Etrafta poposu pantolonundan çıplak olarak görünen bebekler ve çocuklar görürseniz şok olmayın, merak etmeyin, onlar üşümüyorlar, bebek bezi çok pahalı onlar için, ne yapsınlar yani?
7- Bir markete girdiğinizde hemen yanınızda patlayan Çince "Hoşgeldiniz!" sesinden korkmayın, alışın, çıkışta da "Güle güle gidin, yine bekleriz." derlerken zıplamayın.
8- Evlerin balkonlarından sarkan bolca et, balık, ördek ve tavuk vücutlarından çekinmeyin, kafanıza düşmezler sadece kurutmak için asıyorlar.
9- Bir dükkanın önündeki ağaçta, çeşitli askılarda elbiseler görürseniz orası giyim mağazası değildir, sadece dükkan çalışanları yıkadıkları kıyafetlerini kurutuyorlardır.
10- Marketlerde göreceğiniz canlı kaplumbağa ve kurbağalar malesef evcil hayvan değildir.
11-Canınız balık yemek isterse restoranları tercih edin yoksa marketten bizzat kendiniz kepçeyle yakalayıp evinizde kendiniz temizlemelisiniz.
12- Restoranlarda hesabı isterken "bill" demeyin aksi takdirde fatura yerine "bira" gelebilir.
13- Biri size el hareketi yaparsa sakın kızmayın, Çinliler'de kötü anlama gelen herhangi bir el hareketi yoktur.
14- İş arkadaşlarınızla yemeğe gittiyseniz tabağınızdaki her şeyi silip süpürmeyin, aksi takdirde doymadığınızı zannedip sıkıntıya girebilirler. Gerçi otomatikman bir sürü şeyi yiyemeyeceksiniz o ayrı. Her şeye rağmen burası yaşanılası bir yer, insanları da genel olarak iyi niyetli.

Oowww..İnanmıyorum bu gerçek mi? Çinde gerçekten böyle mi ahahaa şaka gibi

Eneeeeem ne yaşaması kac kaç .Değişik adetleri de varmıs aile içi .

Bu zamanla tanıyarak öğrenebileceğiniz bir durum şimdiden yorum yapmak için erken belki hayatınızın aşkı olacak çok iyi anlaşacaksınız bilemezsiniz ama tam tersi de olabilir şans vermekte fayda var

Renkli hareketli değişik bir ülke gibi duruyor. Yerlere tükürme falan bizden mi geçti acaba.

Nie kız Türkiye'de adam mı kalmadı şaka bı tarafa ama senin kararın tabi de ben istemezdim öyle bişey kültür farkı daha bir sürü seyiniZ farklı yani iyi dusun.

Neden bir Cinli sizi beyendi diye evlenmek zorundasiniz ki?
Bize söyle desen mesela. Biz bulustuk, konustuk ne biliyim birkay aydir beraberiz seviyorum onu. Is ciddiye biniyor gibi ben onu istiyorum. Bu durumda nasil davranmam gerekir. Aileme acilayim mi falan.
Bu asamada biz he mi diyelim. Daha adami sen tanimiyorsun. Riske girmeye deger mi onu bile bilmiyoruz.
Müslümanmis orasi ok. Ama ülkemdeki müslümanlara dön bir bak. Yani is müslünmansa okey yeaaa demekle bitmiyor.

Onu bilmemde ileride bebe olunca Türk adetlerini öğrencek diye terliği şey ettim:))
turk adetlerini hic ben de bilmiyorum)))
gercekten mi? dizilerde ve youtebede gorduyumde midem kalkiyo. Demek ki, gorunuse aldanmamak lazimmis)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…