Komik tabirlere takilmaktan yorum yapamadim.
Neden olmasin? Bal gibi de olur. Cok kulturluluk/renklilik harika bir seydir. :)
Guzel haberlerinizi bekliyoruz. :)
Tamamdır.Çok sağolun.Size haber edeceğim.Mutlakaİlk mesaj yazdığın sayfa var ya orası işte.
Altta düzenle kısmı varya ona tıklayacaksın konunun altına yazacaksın sonrada değişiklikleri kaydete bas gtsin..
Yok ya niye gözleri felan çekik tatlı oluyorlar yaÇekilin çinlilerin arasında yarı Çinli olmuş biri geldi:))) en zorluk çekeceğin şeyi söyleyeyim yemekler. Ben bu kadar ağır kokan başka yemek çeşidi bilmiyorum. Farklı farklı türleri var ama aklına bile gelmeyecek şeyleri karıştırıp yiyorlar. Otantik gerçek Çin restaurantına gidersen anlarsın zaten.
Asyalı erkekler bana çekici gelmediği için ben redderdim direkt :)
Tamamdır.Çok sağolun.Size haber edeceğim.Mutlaka
Tabiki çok haklısınız o beyde eğer anlaşırsak niyetim ciddi demiş onu belirttim ben.Benim önüme bu zamana kadar çıkan kişiler oldu fakat reddettim.Çalışan ve kendi ayakları üzerinde duran bir kız olmak istiyorum çünkü şimdi 4.sınıftayım.Sadece bu durumu değerlendirmek istiyorum çünkü okumuş biri.Adamdan etkilenmeden, tanimadan etmeden, ne buyuk adimlar bunlar. Hemen ailelere haber verme falan gibi muhabbetlere girilmis. Ben biraz aceleci ve sevimsiz buldum bu durumu. Tr de kalma izni icin bir evlilik yapmak istiyor olabilir.
Cinlileri tanimam. Bu konuda irkci da degilim. Kendim de bir amerikaliyla evliyim. Ama yine de acele etmemek lazim. Adamdan hoslandiysaniz gorusun. Evlilige sicak bakiyor diye hemen onunuze ilk cikan adama he demeyin
Oowww..İnanmıyorum bu gerçek mi? Çinde gerçekten böyle mi ahahaa şaka gibiİyice tanımadan evlilik yoluna girmeyin..eğer karar verirseniz de, iki gönül bir olmuş deriz ne diyelim :)
Çinde yaşayan birinden izlenimler :)
1- Havaalanında girdiğiniz kuyrukta yerinizi sıkı tutmaya bakın, dalgınlığınıza gelirse hemen birisi önünüze kaynayıverir. Aynı durum market kasası kuyrukları için de geçerli.
2- Taksi şoförleri "şak" diye sigara yakar ve tüttürmeye başlarsa şaşırmayın, kesinlikle "İçebilir miyim?" diye sormazlar. 3- Karınız yanınızdayken size "Karınız çok güzel." derlerse yumruk atmaya falan kalkmayın, onlar için bu bir onore etme yöntemi.
4- Sokakta yürürken birisi önünüze okkalıca bir tükürük sallarsa şaşırmayın, yapanın kadın olduğunu görürseniz daha da şaşırmayın.
5- Marketlerde, alışveriş merkezlerinin koridorlarında yerde bir ıslaklık görürseniz sakın basmayın, az önce bir anne ya da baba çocuğunun çişini yaptırmış olabilir. Diğerini gördüğünüzde zaten basmadan yanından geçmeyi öğreneceksiniz. 6- Etrafta poposu pantolonundan çıplak olarak görünen bebekler ve çocuklar görürseniz şok olmayın, merak etmeyin, onlar üşümüyorlar, bebek bezi çok pahalı onlar için, ne yapsınlar yani?
7- Bir markete girdiğinizde hemen yanınızda patlayan Çince "Hoşgeldiniz!" sesinden korkmayın, alışın, çıkışta da "Güle güle gidin, yine bekleriz." derlerken zıplamayın.
8- Evlerin balkonlarından sarkan bolca et, balık, ördek ve tavuk vücutlarından çekinmeyin, kafanıza düşmezler sadece kurutmak için asıyorlar.
9- Bir dükkanın önündeki ağaçta, çeşitli askılarda elbiseler görürseniz orası giyim mağazası değildir, sadece dükkan çalışanları yıkadıkları kıyafetlerini kurutuyorlardır.
10- Marketlerde göreceğiniz canlı kaplumbağa ve kurbağalar malesef evcil hayvan değildir.
11-Canınız balık yemek isterse restoranları tercih edin yoksa marketten bizzat kendiniz kepçeyle yakalayıp evinizde kendiniz temizlemelisiniz.
12- Restoranlarda hesabı isterken "bill" demeyin aksi takdirde fatura yerine "bira" gelebilir.
13- Biri size el hareketi yaparsa sakın kızmayın, Çinliler'de kötü anlama gelen herhangi bir el hareketi yoktur.
14- İş arkadaşlarınızla yemeğe gittiyseniz tabağınızdaki her şeyi silip süpürmeyin, aksi takdirde doymadığınızı zannedip sıkıntıya girebilirler. Gerçi otomatikman bir sürü şeyi yiyemeyeceksiniz o ayrı. Her şeye rağmen burası yaşanılası bir yer, insanları da genel olarak iyi niyetli.
Eneeeeem ne yaşaması kac kaç .Değişik adetleri de varmıs aile içi .İyice tanımadan evlilik yoluna girmeyin..eğer karar verirseniz de, iki gönül bir olmuş deriz ne diyelim :)
1- Havaalanında girdiğiniz kuyrukta yerinizi sıkı tutmaya bakın, dalgınlığınıza gelirse hemen birisi önünüze kaynayıverir. Aynı durum market kasası kuyrukları için de geçerli.
2- Taksi şoförleri "şak" diye sigara yakar ve tüttürmeye başlarsa şaşırmayın, kesinlikle "İçebilir miyim?" diye sormazlar. 3- Karınız yanınızdayken size "Karınız çok güzel." derlerse yumruk atmaya falan kalkmayın, onlar için bu bir onore etme yöntemi.
4- Sokakta yürürken birisi önünüze okkalıca bir tükürük sallarsa şaşırmayın, yapanın kadın olduğunu görürseniz daha da şaşırmayın.
5- Marketlerde, alışveriş merkezlerinin koridorlarında yerde bir ıslaklık görürseniz sakın basmayın, az önce bir anne ya da baba çocuğunun çişini yaptırmış olabilir. Diğerini gördüğünüzde zaten basmadan yanından geçmeyi öğreneceksiniz. 6- Etrafta poposu pantolonundan çıplak olarak görünen bebekler ve çocuklar görürseniz şok olmayın, merak etmeyin, onlar üşümüyorlar, bebek bezi çok pahalı onlar için, ne yapsınlar yani?
7- Bir markete girdiğinizde hemen yanınızda patlayan Çince "Hoşgeldiniz!" sesinden korkmayın, alışın, çıkışta da "Güle güle gidin, yine bekleriz." derlerken zıplamayın.
8- Evlerin balkonlarından sarkan bolca et, balık, ördek ve tavuk vücutlarından çekinmeyin, kafanıza düşmezler sadece kurutmak için asıyorlar.
9- Bir dükkanın önündeki ağaçta, çeşitli askılarda elbiseler görürseniz orası giyim mağazası değildir, sadece dükkan çalışanları yıkadıkları kıyafetlerini kurutuyorlardır.
10- Marketlerde göreceğiniz canlı kaplumbağa ve kurbağalar malesef evcil hayvan değildir.
11-Canınız balık yemek isterse restoranları tercih edin yoksa marketten bizzat kendiniz kepçeyle yakalayıp evinizde kendiniz temizlemelisiniz.
12- Restoranlarda hesabı isterken "bill" demeyin aksi takdirde fatura yerine "bira" gelebilir.
13- Biri size el hareketi yaparsa sakın kızmayın, Çinliler'de kötü anlama gelen herhangi bir el hareketi yoktur.
14- İş arkadaşlarınızla yemeğe gittiyseniz tabağınızdaki her şeyi silip süpürmeyin, aksi takdirde doymadığınızı zannedip sıkıntıya girebilirler. Gerçi otomatikman bir sürü şeyi yiyemeyeceksiniz o ayrı. Her şeye rağmen burası yaşanılası bir yer, insanları da genel olarak iyi niyetli.
Bu zamanla tanıyarak öğrenebileceğiniz bir durum şimdiden yorum yapmak için erken belki hayatınızın aşkı olacak çok iyi anlaşacaksınız bilemezsiniz ama tam tersi de olabilir şans vermekte fayda varMerhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
ahahaha çok güldüm yoruma yaa süperEneeeeem ne yaşaması kac kaç .Değişik adetleri de varmıs aile içi .
Renkli hareketli değişik bir ülke gibi duruyor. Yerlere tükürme falan bizden mi geçti acaba.İyice tanımadan evlilik yoluna girmeyin..eğer karar verirseniz de, iki gönül bir olmuş deriz ne diyelim :)
Nie kız Türkiye'de adam mı kalmadıMerhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
turk adetlerini hic ben de bilmiyorum)))Onu bilmemde ileride bebe olunca Türk adetlerini öğrencek diye terliği şey ettim:))
gercekten mi? dizilerde ve youtebede gorduyumde midem kalkiyo. Demek ki, gorunuse aldanmamak lazimmis)))Çini pek bilemeyecegimde kore mutfagi coook guzel. Bazi malzemeleri bulamiyorum ama evde yaparim bazilarini cidden guzel. Cinlilerin tariflerine de baktim ordada yenecek seyler vardi. Ben acayip sevdim. Tam benlik.
Oyle gosterildigi gibi surekli bocek, domuz, pirinc yemiyorkar yani. Baska guzel yemekleri de var.
Yemek oroblem olmaz buyuzden yani.Bence bir tanisin konu sahibi, cok kati cizgileri yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?