Çin in uygur bölgesinden Uygur Türk’ ü olabilir diye düşündüm ailesi müslüman kısmını okuduğumda. Orada ciddi bir müslüman popülasyonu var. Hakkında biraz daha Bilgi öğrenmenizi tavsiye ederim.Merhaba hanımlar fikrilerinizi almak istedim. ben üniverste son sınıftayım.Edebiyat öğretmenliği okuyorum.Bizim fakülteden bir arkadaş var. İbadetine önem veren inançlı biridir bende hakeza öyleyim tesettürlüyüm.Bu arkadaşın Çinli bir arkadaşı var. Bu Ada'm da müslüman..Annesi ve babasızda müslüman.Annesi buradaymış babası Çin'de . Biz birkaç kez yüz yüze geldik bu arkadaş vesilesiyle.bu Çinli arkadaş beni görmüş eğer anlaşırsak ailelerimize bildirilerim gibisinden ciddi bir yola girmek için düşünmüş .ben şaşırıp kaldım ne diyeceğimi bilemedim. Bu Ada'm Çince İngilizce Arapça ve Türkçe biliyor.Uluslararası ilişkiler bitirmiş Türkiye'de şimdide ilahiyat okuyor.Aynı üniverstedeyiz bu arada o 27 ben 23 yaşındayım..efendi birine benziyor.Annem lere söylemedim sizce yabancı bir Ada'mla evlenmek Nasıl olur kültürler uyuşur mu uyumda zorluk olur mu?
Vallahi orasını bilemiyorum ama görüşeceğim bu hafta inşAllah öğreniriz bakalım.Müslüman ve Çinli dediğiniz kişi, çok büyük bir ihtimalle Çin’de yaşayan Doğu Türkistanlı bir Uygur Türküdür.:) Bildiğin Türktür yani:)
Aynı şeyi düşünmüşüzÇin in uygur bölgesinden Uygur Türk’ ü olabilir diye düşündüm ailesi müslüman kısmını okuduğumda. Orada ciddi bir müslüman popülasyonu var. Hakkında biraz daha Bilgi öğrenmenizi tavsiye ederim.
ALlah Çan’ını almasın KızBazı uzuvları küçük diyorlar :)
İşte bende bunu kafaya takıyorum.Kültür farkı renk kattığı gibi sorunda olabilir.Mesela evleneceğim insanın Müslüman olması birinci ve en önemli şarttır benim için.
Bu bakımdan iyimiş.
Amma velakin kültür farkı denen şey ülkem sınırları içinde bile bu kadar soruna neden oluyorken teeee Çinden adam bulmak epey zorlayabilir.
Benim kafama takılan sırf bu Çinli çocuk sizi beğendi,ciddi yola girmek istedi diye sizin de hemen evlilik düşünmeniz.
Hani ortada bir anda kalbinize düşen bir aşk olsa filan neyse. Ama mantık çerçevesinde başlayacak gibisiniz.ve zaten sorun da mantıklı olup olmaması...
Ay hadi hayırlısı.
Çinli değil de Uygur Türkü ise,
e bir de Müslüman madem bir şans verilebilir.
Lakin evlilik için sakın acele etmeyin,farklılıklar hayata renk katsa da çoğu zaman sorun demektir.
Oyy ne dil döktüm.
Hadi hayırlı başarılar
Senin için tatlı bir anı olarak da kalabilir.İşte bende bunu kafaya takıyorum.Kültür farkı renk kattığı gibi sorunda olabilir.
Uygur Türkü olabilir inanın o kadar tanımıyorum.Bir tanışma yoluna girdik.Daha doğrusu gireceğiz.Bu hafta buluşmayı şöyle bir konuşmayı düşünüyorum.Neler konusup ne diyeceğim inanın hiç bir fikrim yok.
Tövbee
Şimdi tövbe dersin, birkaç sene sonra konu açarsın orgazm olamıyorum diye
İzleyeceğim güzel bişeye benziyor.Assalamu alaikum beijing filmini izledinizmi.bu filmi izleyene kadar cinlilerden pek hoslanmazdim.filmdeki ask hikayesi cok guzel.tavsiye ederim
İçim fesat bende düşündüm. :):)Bazı uzuvları küçük diyorlar :)
Uygur türkü sonuçta türkdür. Ama çinli deyince aklıma uygur türklerine sırf türk oldukları için yaptıkları geliyor, katlanamıyorum kusura bakmayın. Ben çine gidersem katil olurum kesinÇin in uygur bölgesinden Uygur Türk’ ü olabilir diye düşündüm ailesi müslüman kısmını okuduğumda. Orada ciddi bir müslüman popülasyonu var. Hakkında biraz daha Bilgi öğrenmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?