Cinnet geçirenleri anlamaya başladım keşke ölse

jeehan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2017
2.452
1.792
133
Deliriyorum, böyle yemin ederim cinnet geçirenleri, delirenleri artık o kadar iyi anlıyorum ki allahın ruh hastası.

Ev için harcadığı her para ona göre zarar ziyan. Sürekli çalışıyor sürekli günde 12 saat çalışıyor nerdeyse sözde bizim için çalışıyor bize para yetişmediği için çalışıyormuş. Çocuklar pandemiden dolayı okula gitmiyor. Okul masrafı, yurt masrafı vs yok vermiyor. Evde faturaları ödüyor bi. Annem de çalışıyor. Babam aldığı paranın çoğunu birikim hesabına yatırıp kalan parayı beğenmeyince bize bağırmaya başlıyor. Geçen ay eksik maaş almasına rağmen maaşının çoğunu birikim hesabına yatırmış, faturaları bile ödemeye para bırakmamış. Sürekli bi şerlerden ksııp birikim yapıyor ama o parayla hiçbir şey almıyor. Annemin ailesine borç verdi yıllardır geri alamadı parayı. Borcunu iste diyince o parayı alsam size mi yediricem diyor. Sanki dış kapının mandalıyız, çocuklarıyız sözde. Bu akşam da evde bi yere para koymuş o parayı bulamadı bize saldırdı, bu evde bi şeyler dönüyor da anlamıyorum diye. Artık o kadar gözüme batıyor ki bu halleri keşke ölse ya keşke ölse.

ev filanmi alacak babaniz? baya hirs yapmis
Hayır. Şu an yaşadığımız ev bize yetmiyor çok küçük o kadar ısrar ettik ev alalım diye ama almıyor. Araba vs almıyor, hiçbir şey almıyor. Eve alınan her şeyi soruyor. Kendisi alışveriş yaparken lüks oluyor diye fazladan meyve bile almıyor. Neyin hırsı anlamıyorum aldığını bankaya atıyor

O değil de böyle deli gibi sürekli para biriktirme sevdasını ben anlamıyorum. gençliğimde sağlıklı zamanlarımda yiyemediğim para başka ne zama işime yarayacak ki.
Ha bir de inşallah bi dolandırıcıya kaptırmaz babanız paracıklarını

Akıl sağlığının yerinde olduğunu sanmıyorum ya. Her şeyden önemli birikim yapmak onun için. Gram umrumda değil parasını kaptırması

Allah kurtarsın. Ama az kalmis, kendi paranı kazanınca kuş olur ucarsin evden. Zaten baban gitme yavrum diyecek bir babaya benzemiyor, bir boğaz azaldı diye sevinir,engel de olmaz....

Kendi paramı kazanıyorum, her kavgada bu evden gittiğin günleri görsem diye söylenip duruyor ama hayatta izin vermezler çıkmama. Anca evlenince.

Benim babam bu.

Babalarımız muhtemelen obsesif. Tabi, uzman değilim tanı koyamam ama ben bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum, daha doğrusu kendimi buna inandırıp babamı ancak o şekilde affedebildim.
Çok zor, seni anlıyorum, anca evini yolunu ayırınca kurtuluyorsun.

Haklısnız normal bir insanın yapacağı şey değil. Çocukken çok mu fakirlik mi yaşadı acaba ? Hani parasız kalmaktan mı korkuyor

İstanbula ilk geldiğinde öyle bir dönem geçirmiş. Tamam anlamaya da çalışıyorum ama yemin ederim yıldım. Sürekli bi para lafı.

Benim babam bu.

Babalarımız muhtemelen obsesif. Tabi, uzman değilim tanı koyamam ama ben bunun bir hastalık olduğunu düşünüyorum, daha doğrusu kendimi buna inandırıp babamı ancak o şekilde affedebildim.
Çok zor, seni anlıyorum, anca evini yolunu ayırınca kurtuluyorsun.

Evimi yolumu ayırmayı çok çok istiyorum ama ayrı eve çıkmama izin vermiyorlar. Geçen yıl ayrı eve çıkmak için çok heveslenmiştim anneme lafını da ettim ama hiçbir türlü oluru yok malesef

Hayır. Şu an yaşadığımız ev bize yetmiyor çok küçük o kadar ısrar ettik ev alalım diye ama almıyor. Araba vs almıyor, hiçbir şey almıyor. Eve alınan her şeyi soruyor. Kendisi alışveriş yaparken lüks oluyor diye fazladan meyve bile almıyor. Neyin hırsı anlamıyorum aldığını bankaya atıyor
Tam kırmızı odalık

Deliriyorum, böyle yemin ederim cinnet geçirenleri, delirenleri artık o kadar iyi anlıyorum ki allahın ruh hastası.

Ev için harcadığı her para ona göre zarar ziyan. Sürekli çalışıyor sürekli günde 12 saat çalışıyor nerdeyse sözde bizim için çalışıyor bize para yetişmediği için çalışıyormuş. Çocuklar pandemiden dolayı okula gitmiyor. Okul masrafı, yurt masrafı vs yok vermiyor. Evde faturaları ödüyor bi. Annem de çalışıyor. Babam aldığı paranın çoğunu birikim hesabına yatırıp kalan parayı beğenmeyince bize bağırmaya başlıyor. Geçen ay eksik maaş almasına rağmen maaşının çoğunu birikim hesabına yatırmış, faturaları bile ödemeye para bırakmamış. Sürekli bi şerlerden ksııp birikim yapıyor ama o parayla hiçbir şey almıyor. Annemin ailesine borç verdi yıllardır geri alamadı parayı. Borcunu iste diyince o parayı alsam size mi yediricem diyor. Sanki dış kapının mandalıyız, çocuklarıyız sözde. Bu akşam da evde bi yere para koymuş o parayı bulamadı bize saldırdı, bu evde bi şeyler dönüyor da anlamıyorum diye. Artık o kadar gözüme batıyor ki bu halleri keşke ölse ya keşke ölse.
Bu duruma yapacak hiçbir şeyiniz yok babanız hastalık boyutunda cimri aslında tedavi olmalı ama kabul etmez, en güzeli meslek sahibi olup kendi hayatınızı kurmanız, başka kurtuluşunuz da yok zaten

Evimi yolumu ayırmayı çok çok istiyorum ama ayrı eve çıkmama izin vermiyorlar. Geçen yıl ayrı eve çıkmak için çok heveslenmiştim anneme lafını da ettim ama hiçbir türlü oluru yok malesef

Ben izin istemedim. Aldım bavulumu İstanbul'a gittim iş buldum, ev tuttum.
Tabi annem de peşimden geldi sonra o ayrı =))
Ay, çocukluğumuzu çürüttü babam..
Hatırlayınca o günleri..
Şimdi görsen bana ölüp bitiyor, geçmiş ola..

Pamuklu şeker istiyorum diye tutturdum küçükken, almadı tabi, ona para mı verilir.
Bu sebeple annemle boşanmanın eşiğine geldiler.
Markete gideriz rezil eder, onu alma bunu elleme..
Ona göre her şey israf.
Kazancı da iyiydi, evleri arabası vardı.
Hastalar bunlar ya... Keşke evlenmeselermiş.

Kendi paramı kazanıyorum, her kavgada bu evden gittiğin günleri görsem diye söylenip duruyor ama hayatta izin vermezler çıkmama. Anca evlenince.
Kendine yetecek kadar paran var mı? Bence kafanda planını kur, evden ayrılırsan bir hafta seni misafir edecek arkadasin var mı, evine ikinci ya da üçüncü olarak cikacagin birileri var mı? Havadan bir anda Kıra+depozito+ucuz eşya parasi ödeyecek kadar birikmiş nakitin var mı? Eğer cevaplar evetse odana geç , bu evden ayrılsan neleri yanında götürmen gerekiyorsa kafanda bir plan yap. Mesela altın kolyen,varsa pasaportun,diploman,sertifikaların, küçüklükten beri sakladığını senin için kıymetli defterin, kaliteli ve sevdiğin elbiselerin... Hepsini birbirine yakın yerlere koy,her an evden çıkacakmissin gibi beyninde provalar yap, evrene de bu yönde de mesaj ver:KK66:)
Bir sonraki büyük kavgada seni kovdugunda , terbiyesiz sözler söylediğinde yarın evde olmayacağını, bu evden gitmenin tek sorumlusunun onun olduğunu ve özür dilemezse asla geri dönmeyeceğini söyle..hatta buna anneni de şahit yap, sabah da pilini pirtini al ve git.
Çok zor gorunuyor ama bunu yapan binlerce kadın var bu ülkede, annen böyle iğrenç bir kocayı seçti, bir sürü çocuk doğurdu diye bu hayatı yaşamak zorunda değilsin .
Şöyle düşün, millet üç çocuklu haliyle, cebinde parası, kolunda altın bileziği yokken, ailesi de 'bosanirsan kapımızı calma' dediği halde hayırsız kocalarını boşuyorlar. Hem de hayatlarının ileri yaşlarında...
Senin o insanlardan ne eksiğin var ki?
Tek eksiğin cesaret.

Çalışan annenin buna göz yumması çok ilginç ya
Kusura bakmayın böyle psikopat insanlar baba oluyor,baba yapılıyor gencecik çocukların psikolojisi bozuluyor...

anneniz ne diyor?

annem geçen seneye kadar maaş kartını olduğu gibi babama veriyordu. Hatta babam annemden gizli aşırı saçma bi şey için para biriktirmiş ayrı olarak bunu şans eseri öğrendik. Sonra annem maaş kartını babama verdikçe babamla tartışmaya başladım. En sonunda babam hem maaş kartını verme dediğim için hem başka sebepler için şiddet uygulamaya kalktı. Annem de umrumda değil açıkcası, annem de bize uygulanan şiddete kadar göz yumdu şimdiye kadar naparsa yapsın.

Allah kurtarsın. Ama az kalmis, kendi paranı kazanınca kuş olur ucarsin evden. Zaten baban gitme yavrum diyecek bir babaya benzemiyor, bir boğaz azaldı diye sevinir,engel de olmaz....
Yok para kazanmaya başlayınca onun parasını da alacağından göndermez öyleleri

Sizi tutan ne izin almak zorunda mısınız. Tamam kıyamet kopar ama kopar ve biter bu durumdan kurtulmak için yanlış bir evlilik yapma riskiniz bile var. Silkelenip kurtarın kendinizi.

annem geçen seneye kadar maaş kartını olduğu gibi babama veriyordu. Hatta babam annemden gizli aşırı saçma bi şey için para biriktirmiş ayrı olarak bunu şans eseri öğrendik. Sonra annem maaş kartını babama verdikçe babamla tartışmaya başladım. En sonunda babam hem maaş kartını verme dediğim için hem başka sebepler için şiddet uygulamaya kalktı. Annem de umrumda değil açıkcası, annem de bize uygulanan şiddete kadar göz yumdu şimdiye kadar naparsa yapsın.
Umrunuzds olmayabilir de
Çalışan bir kadının böyle şiddetvari bir adamdan ayrılmaması,maaş kartını vermesi falan akıl alır gibi değil

bunu şuan buraya çalışıyorum eşim şöyle ama çocuğumun mutluluğu için evli kalıyorum diyen kadınlar için yazıyorum

gelecekte cinnet geçirmemek için kendini zor tutan,psikolojik şiddet fiziksel şiddet gören çocuklarınız mı olsun?

Siz okuyor musunuz?
Reşit bir kadınsınız kimsenin iznine ihtiyacınız yok.

Back
X