Cinnet getirmek uzereyim

ailedeki herkes anormal bence. bi de allah için bi nokta bi virgül bişey koyun, insan okuyacak bunları.

önerim iyi bi doktor bulmanız. hiç bi doktorun hastasının ablasına yılansın sen diyeceğine inanmıyorum çünkü.

Ugrasiyorum ama nereye kadar hergun gitcem die tehdit ediyo nerdeyse
Sen bu cocuga sirtini doncen annen baban gibi anlasildi ne desem bi bahane var.cocugun boyle olma sebebide sizsiniz zamaninda sahip cikmadiniz simdide cikmiyosunuz neyse sinirlerim bozuldu.kardesinin ölum haberini duydugunda sende ailende kafanizi duvara vuracaksinizda is isten gecmis olacak.tekrar soyluyorum pisman olmak istemiyosaniz ona sahip cikin.hadi by by

Anneniz 2.evliliğini yapmış sanırım baba da ayrı telde
Siz zaten evlenmişsiniz.
Bu çocuk sapıtmasında napsın
Destek olacak kimsesi yok.
ANNEM ONA HERSEYIYLE SAHIP CIKTI KAC KERE UGRASTI KIM KABUL EDER KOCASI BILE UGRASTI ELALEMIN KIZI BANANE DEMEYIDE BILIRDI AMA ANLAMADI ONUDA MALESEF HERSEYI DENEDIK NELER YAPTIK 2 SENEDIR AMA BOSUNA SIMDI INSALLAH DUZELIR

.Kardesine bu sekilde yardim edemezsin.Profosyonel yardim alman gerek.Sokaga atmak,dovmek,inatlasmak,kavga etmek,dislamak ve onu asagilamak onu daha kotu bir duruma sokar ister istemez saldirgan davranir.
Sefkat ve ilgiyle yaklasin.yabanci degil oz kardessiniz siz..ona hissettiginiz nefret buraya yazdiginiz kelimelerle bile anlasiliyor o nasil anlamasin?
Cok uzuldum kizin durumuna..
Keske konunun uzmani birisi olsada yardim etse ona.

Sen bu cocuga sirtini doncen annen baban gibi anlasildi ne desem bi bahane var.cocugun boyle olma sebebide sizsiniz zamaninda sahip cikmadiniz simdide cikmiyosunuz neyse sinirlerim bozuldu.kardesinin ölum haberini duydugunda sende ailende kafanizi duvara vuracaksinizda is isten gecmis olacak.tekrar soyluyorum pisman olmak istemiyosaniz ona sahip cikin.hadi by by
BEN ZATEN ONA INSAN GBI DAVRANIYORUM ELIMDEN GELENI YAPIOM ÖLMESIN DIYE UGRASIYOM ZATEN

of cok üzüldüm
cok zordur böyle kardesle
onun icinde zor belli ki bagimli olmus ve birakamiyor tedavi sart, hastaneleri falan arastirdiniz mi, yatirsaniz tedavi olsa.

cok cok zor

Hic kimse durup dururken bu hale gelmez. Bu yaşa kadar neler yaşadi, çocukluğu nasıl geçti? Yani bu dışa vurumlarin altında aslında ne var? Hic dusundunuz mu

psikologu nasil kandirir anlamadim bence akiĺ hastanesine kapatilmali insanlik icin buyuk tehlike

Hic sesimi cikarrmiyorum kendi evi gibi davraniyo sanki ben onun evinde kaliyorum gbi butun hatalari ben yapmisim oyle davraniyo bama
Sessiz kalmanızın ona bi faydası yok ki ?
Konuşup anlamaya çalıştınız mı ?
Neden böyle davrandıgını sordunuz mu ?
Hep mi böyleydi mesela ne zaman başladı bu davranışları ?
Arkadas cevresini arastırdınız mı ?
Ve daha bi sürü şey yani..

Onu size 1 hafta gondereyim herkez bizi suclayanlar anlar ben onu cok seviyorum onun icin yapmadigm kalmadi konusmak cok kolay herseyi para icin yapti okumadiniz galiba annem calismiyo nasil iphone alabilir nasil 3000 tl ye fotograf makinasi aldi degerini bilmedi 1 haftada kayboldu nike ve adidas ayakkabi her ay nasil alabilr nasil her ay kiyafet alabilr bi dusunun sizin gbi fakirlerle yasamam dedi benim takildigim insanlar zengin parali dedi okadar rezil olduk biz yine onu seviyoruz arkamizi dondugumuz falan yok ben dertlesmek icin yazdim kendinize gelin yasayanlarbilir allah dusmanima vermesin yani çok aci yerlerden topladik onu hergun agladim 2 senedir annem hasta ytaklara dustu simdi iyi allaha sukur hersey aileden degil ben neden duzgun aileme sadik biri oldum neden diger kardeslerim duzgun insanin icinde olmali

Sessiz kalmanızın ona bi faydası yok ki ?
Konuşup anlamaya çalıştınız mı ?
Neden böyle davrandıgını sordunuz mu ?
Hep mi böyleydi mesela ne zaman başladı bu davranışları ?
Arkadas cevresini arastırdınız mı ?
Ve daha bi sürü şey yani..
Hep arkadas yuzunden liseye bi basladi 1 ayda degisti

Back
X