- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.297
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bu cocuga sirtini doncen annen baban gibi anlasildi ne desem bi bahane var.cocugun boyle olma sebebide sizsiniz zamaninda sahip cikmadiniz simdide cikmiyosunuz neyse sinirlerim bozuldu.kardesinin ölum haberini duydugunda sende ailende kafanizi duvara vuracaksinizda is isten gecmis olacak.tekrar soyluyorum pisman olmak istemiyosaniz ona sahip cikin.hadi by byUgrasiyorum ama nereye kadar hergun gitcem die tehdit ediyo nerdeyse
ANNEM ONA HERSEYIYLE SAHIP CIKTI KAC KERE UGRASTI KIM KABUL EDER KOCASI BILE UGRASTI ELALEMIN KIZI BANANE DEMEYIDE BILIRDI AMA ANLAMADI ONUDA MALESEF HERSEYI DENEDIK NELER YAPTIK 2 SENEDIR AMA BOSUNA SIMDI INSALLAH DUZELIRAnneniz 2.evliliğini yapmış sanırım baba da ayrı telde
Siz zaten evlenmişsiniz.
Bu çocuk sapıtmasında napsın
Destek olacak kimsesi yok.
BEN ZATEN ONA INSAN GBI DAVRANIYORUM ELIMDEN GELENI YAPIOM ÖLMESIN DIYE UGRASIYOM ZATENSen bu cocuga sirtini doncen annen baban gibi anlasildi ne desem bi bahane var.cocugun boyle olma sebebide sizsiniz zamaninda sahip cikmadiniz simdide cikmiyosunuz neyse sinirlerim bozuldu.kardesinin ölum haberini duydugunda sende ailende kafanizi duvara vuracaksinizda is isten gecmis olacak.tekrar soyluyorum pisman olmak istemiyosaniz ona sahip cikin.hadi by by
Sessiz kalmanızın ona bi faydası yok ki ?Hic sesimi cikarrmiyorum kendi evi gibi davraniyo sanki ben onun evinde kaliyorum gbi butun hatalari ben yapmisim oyle davraniyo bama
Hep arkadas yuzunden liseye bi basladi 1 ayda degistiSessiz kalmanızın ona bi faydası yok ki ?
Konuşup anlamaya çalıştınız mı ?
Neden böyle davrandıgını sordunuz mu ?
Hep mi böyleydi mesela ne zaman başladı bu davranışları ?
Arkadas cevresini arastırdınız mı ?
Ve daha bi sürü şey yani..
Bizde anlamadik bize inanmayan polisler simdi siz haklisinz bizde biktik ama emir geldigi icin ugrasiyoruz dedilerpsikologu nasil kandirir anlamadim bence akiĺ hastanesine kapatilmali insanlik icin buyuk tehlike
İşte tam deli cagları,Hep arkadas yuzunden liseye bi basladi 1 ayda degisti
Amateme yatırmayı düşündünüz mü?
Evet aradim konustum ordakiler kendi isterse getirin dediler ama ictigini kabul etmiyo soyledi iciyom die ama sordugunda kabul etmiyoAmateme yatırmayı düşündünüz mü?
2 haftadir duzeldi Her gun degil 2 yada 3 gunde birİşte tam deli cagları,
Herkes ergenligi güzel atlatamıyor,
Hergünmü böyle bu cocuk ?
Kardeş değil terminatör gibi birşey bu...
Atak gibi bişey geçiriyo olabilir,2 haftadir duzeldi Her gun degil 2 yada 3 gunde bir
Olabilr evet cok tesekkur ederim anlayisli oldugunuz icinAtak gibi bişey geçiriyo olabilir,
Bencede yatılı bi hastanede tedavi olmalı.
Allah yardımcınız olsun.