Cinnet getirmek uzereyim

Birincisi hiç bir psikolog "yılansın sen" diye itham edemez, psikolog dediği kendisi gibi üç kağıtçı oyuncu olmasın sakın...

Hırsızlık dolandırıcılık varsa bu madde de kullanıyordur yaptığı saçmalıkların sebebi bu olabilir...

Eşinin yerinde ben olsam atarım dışarı ne hali varsa görsün, böylesi adamı uyurken öldürür ya...

Hersey babam yuzunden evliyken onlar babam eve gelmez kumar oynar icki icer annemi hergun doverdi elektrik su yok yemek yok zar zor yasardik cok zor gunler yasadik ama kardesim bilmedigi icin anlamiyo gozu yukseklerde 18 yasina girsin anlicak
Altında böyle birşey olduğunu tahmin etmiştim.sorunlu aile...ve şimdi günah keçisi olmuş bir çocuk.sozum size değil yanlış anlamayın.siz elinizden geleni yapıyorsunuz.kucuklukte yaşadığı travmalar su yüzüne çıkmış şimdi.cok detaylı yazmak isterdim ama moralim çok bozuldu.lutfen onu sevin çok sevin ve muhakkak profesyonel yardım alması için her yolu deneyin

O psikoloğu şikayet edeceğinizi biliyorsunuz di mi? Konuyla ilgisi yok ama hiçbir psikolog sen yılansın gibi bir cümle kuramaz...
Kardeşinizle ilgili olarak da tavsiyem: iyi bir psikolojik destek almasını sağlamanız gerekiyor. Yaptıkları normal değil evet. Ama şöyle düşünün destek olmazsanız çok daha kötü olabilir. Ergenlik döneminde şu an. Ve yaş itibariyle çocuk. Annesiyle birlikte hareket edin. Ve lütfen ama lütfen şiddet uygulamayın. Seni döverim gibi söylediğiniz her cümle aslında şiddet sınıfına giriyor. Buradan yardım almanız zor. Vakit kaybetmeden tedavi olmasını sağlayın

Eline.bir bavul verip yurt kapisina birakin bakin kiymetinizi nasil anlar..
Baska turlu akillanacagini sanmam:KK53:

Çok üzüldüm kardeşine.
16 yaşinda madde kullanan hirsizlik yapan bir çocuk için " onu nasil kurtaririz bu hayattan, uzuluyorum" diye konu açmaliydin. " bıktım ondan nasil kurtulurum " diye degil.
Hiçbir çocuk doğustan " hırsiz veya madde bagımlisi" değildir. Ilgisiz ve sevgisiz buyudugu ortamlar çocuklari o hayata iter. Birazda " biz nerde hata yaptik" diye sorun kendinize. Gayeniz o çocugu kurtarmak olsun kendinizi degil

Aslında abla değil anne baba sormalı bu soruyu. Ebeveynlerinin umrunda değil herhalde kız.

Kişinin içinde bir şey olmaz. Kişilik özelliklerimizi eğer bir akıl hastalığımız yoksa sonradan kazanırız. Biz biz yapan ailemiz , hayatımızdır.

Farkindayim sizin icin de kolay degil ama siz de onun yaninda olmazsaniz bu zor donemi hic atlatamaz bu hayatin icinde kaybolur gider. Psikologa goturebilseniz onu ya da tedavisini saglasaniz

Ya bu evden at diyenler gerçek misiniz siz? Tövbe ya rabbim ya resulullah... kopeginiz bile sizi issirsa evden atmaz eğitmeye çalışırsınız ya. Neyse konuya döneyim
Bak su bir gerçek senin kardeşin bumadde kullanımından dolayı kişilik kaybına uğramış. Bir an evvel yatis yaptırın tedavisini görsün. Evet zor bir süreç ama. Bunun da vebali var. Nankör olarak görmeyin hasta bu insan

Sen bu cocuga sirtini doncen annen baban gibi anlasildi ne desem bi bahane var.cocugun boyle olma sebebide sizsiniz zamaninda sahip cikmadiniz simdide cikmiyosunuz neyse sinirlerim bozuldu.kardesinin ölum haberini duydugunda sende ailende kafanizi duvara vuracaksinizda is isten gecmis olacak.tekrar soyluyorum pisman olmak istemiyosaniz ona sahip cikin.hadi by by
Öldüğünde de çok takacaklarını sanmıyorum

Mrb 23 yasindayim evliyim ve 16 yasinda kiz kardesim var ve okadar nankorki gormeniz lazim 2 sene once evden kacti kocaya falan degil hayatini yasamaya esrar hirsizlik dolandirilik hersey yapti karakollarda rezil etti bizi polislerde ona inandi okadar gzl yalan soyluyo ki ama son zamanlarda polisler hak verdi bize annemi dovmeye öldürmeye kalkti babama gitti orda rahat durmadi telefoblari caldi her gittigi yerde simdi kimse istemio banada iftiralar atti yemek vermiyomusum hergun dovuyomusm falan psikolog bana dio yilansin sen bende dedim ne diyosunuz anlmadim falan gecelim oralari duzelmeye karar verdim dedi belkide yalan bilmiyorum oyunculukta vvar cunki babamda insanlaeri isyan ettirdi evden kovdular kovdurmak icin ugrasti duydugum kadariyla hic kimse acmadi kapisini sonra beni aradi kocam asla eve almiyodu kendisi karadenizli oyle insanlardan nefret eder zorla kabil ettirdim eve aldm simdi nankor bana bagiriyo kufurler seni doverim almasaydin eve hepinizden igreniyom gunde 9 kere yemek yiyo hayla begenmiyo laf yapmiyorum surekli sıkıldm beni yurda verin falan anneme gitmek istiyo ama onu sevdigi icin degil o benim annem degil dio dusuncesini bilemiyorum bana kocama bakislari cok pis biseyler dusunuyo yani adama iftira atmasindan korkuyorum az once surekli biseyler istiyo alda sus dedim seni doverim nankor yok oyle boyle kapilari vuruyo elim ayagim titremeye basladi sinirden kudurdum dovmek istemiyorum biktim artik yetti canjma evde duzen kalmadi kocamin yanina yaklasamiyorun evden cikamiyorum evdekileri calar goturur markete gitti parasi yok sigara almis caldigini dusunuyorum allah sabir versin yani deger bilmiyo insanlik sifir duygulari yok neden evden kacti IPHONE,NIKE,CANON,ADIDAS markali urunler annem almadigi icin fakirsinz ben boyke yasayamam dedi ona gore ameleymisiz biz
allah tardimcin olsun psikiyatrist oneriyorum ilac baslanmali oyle birini taniyirum tam onunla yasit ilac baslandi

Mrb 23 yasindayim evliyim ve 16 yasinda kiz kardesim var ve okadar nankorki gormeniz lazim 2 sene once evden kacti kocaya falan degil hayatini yasamaya esrar hirsizlik dolandirilik hersey yapti karakollarda rezil etti bizi polislerde ona inandi okadar gzl yalan soyluyo ki ama son zamanlarda polisler hak verdi bize annemi dovmeye öldürmeye kalkti babama gitti orda rahat durmadi telefoblari caldi her gittigi yerde simdi kimse istemio banada iftiralar atti yemek vermiyomusum hergun dovuyomusm falan psikolog bana dio yilansin sen bende dedim ne diyosunuz anlmadim falan gecelim oralari duzelmeye karar verdim dedi belkide yalan bilmiyorum oyunculukta vvar cunki babamda insanlaeri isyan ettirdi evden kovdular kovdurmak icin ugrasti duydugum kadariyla hic kimse acmadi kapisini sonra beni aradi kocam asla eve almiyodu kendisi karadenizli oyle insanlardan nefret eder zorla kabil ettirdim eve aldm simdi nankor bana bagiriyo kufurler seni doverim almasaydin eve hepinizden igreniyom gunde 9 kere yemek yiyo hayla begenmiyo laf yapmiyorum surekli sıkıldm beni yurda verin falan anneme gitmek istiyo ama onu sevdigi icin degil o benim annem degil dio dusuncesini bilemiyorum bana kocama bakislari cok pis biseyler dusunuyo yani adama iftira atmasindan korkuyorum az once surekli biseyler istiyo alda sus dedim seni doverim nankor yok oyle boyle kapilari vuruyo elim ayagim titremeye basladi sinirden kudurdum dovmek istemiyorum biktim artik yetti canjma evde duzen kalmadi kocamin yanina yaklasamiyorun evden cikamiyorum evdekileri calar goturur markete gitti parasi yok sigara almis caldigini dusunuyorum allah sabir versin yani deger bilmiyo insanlik sifir duygulari yok neden evden kacti IPHONE,NIKE,CANON,ADIDAS markali urunler annem almadigi icin fakirsinz ben boyke yasayamam dedi ona gore ameleymisiz biz
Allah düşman başına vermesin
Kardeş değil bu yaratık:oha:
Annene sormak lazım bu kızı doğururken, ebe veya hemşire baş üstü düşürmüş olmasın:KK17:
Dertsiz bi derman bu kız
Valla sokaklarda kalsın diyicem sokakta insan bırakmaz bu:KK57:
Yurda verin desem yurtta herkes kaçar gider :skandal:
Bu kıza bi metre yakın olan herkese Allah yardım etsin:bicak:

Hastaneye yatmaya ikna etmeye calismaktan başka bir seçenek yok gibi.Tabi tamamen gozden çıkarmaniz da çözüm olmayacak tam tersine size ve ailenize karşi daha da kinlenecektir.Bi amaci veya cocukken hayal ettiği bir şey varsa belki bunlarla hayatini düzene sokmasi gerektigi konusunda ikna edilebilir

Bi sebebi olmali bu kizin boyle olmasi normal degil cunku..

Back
X