kalp krizi geçirtip öldürmek istiyorsanız daha kolay yolları varkızlar cinsellik bölümüne açamadım konuyu sistemden dolayı,o yüzden burdan soruyorum.bu kez kendim için değil yanımda olan kız arkadaşım için soruyorum.eşiyle 5 yıldır evli ve eşinin cinsel anlamda yaklaşımı yok.hani şu çayına kahvesine karıştırılan toz ya da damla gibi şeyler var ya çaktırmadan ondan atsa diyoruz. ne dersiniz?etkisi olur mu kullanan var mı ya da nerede bulunur?:)
kızlar cinsellik bölümüne açamadım konuyu sistemden dolayı,o yüzden burdan soruyorum.bu kez kendim için değil yanımda olan kız arkadaşım için soruyorum.eşiyle 5 yıldır evli ve eşinin cinsel anlamda yaklaşımı yok.hani şu çayına kahvesine karıştırılan toz ya da damla gibi şeyler var ya çaktırmadan ondan atsa diyoruz. ne dersiniz?etkisi olur mu kullanan var mı ya da nerede bulunur?:)
Ben de söylüyorum ama anlamıyor işte belki bilen vardır sor dedi o yüzden sordum yanımda diye soramam diyemedim.böyle şeylerle olmaz yani bilinçli olan benim ama algılayamadı.kötü bir niyetim de yoktu zaten buraya yazmakta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?