Erkek üye yasak değilmiErkek adın kadına değiliz ki, bu sitede erkekler de var. Mesela Lusifır.
Heeee onu diyon şimdi anladımm seniiAnal değil aşko domalıp vajinaya anladıb sen
Giriyorlar işte kaçak göçek. Ayrıca zaten üye olmadan dışarıdan da okunuyor ama önemli değil, nasılsa tanımıyoruz seni.Erkek üye yasak değilmi
Nimet g.te sokulmazAhahaha manyak kadın ya sjdjdjfjf anal seks hiç bana göre değil. Hijyenik değil, hastalık bulaştırır. Hak yolu varken neden b.k yolu seçilir ki
Heh tamda ooHeeee onu diyon şimdi anladımm senii
Osuruk diyince kafa oraya gitti dimi senin dsdshsaHeeee onu diyon şimdi anladımm senii
Evet ya kafamı karıştırdın aklıma direkt anal geldi, bir de domalmak falan diyince amannn neyse bugünlük ben kaçıyorum daha da gusül abdesti ile uğraşamam bacımOsuruk diyince kafa oraya gitti dimi senin dsdshsa
Valla kalll yaEvet ya kafamı karıştırdın aklıma direkt anal geldi, bir de domalmak falan diyince amannn neyse bugünlük ben kaçıyorum daha da gusül abdesti ile uğraşamam bacım
Vay vay böyle olması çok kötü olmuş neyseki gizliyimGiriyorlar işte kaçak göçek. Ayrıca zaten üye olmadan dışarıdan da okunuyor ama önemli değil, nasılsa tanımıyoruz seni.
Yok günah ztn kızNimet g.te sokulmaz
Merhaba biraz özel olacak ama.burda bizbize olduğumuz ııcn rahat konuşabiliyorum. İlişki esnasında hangi pozisyonlarda rahat ediyorsunuz merak ediyorum. Ben domalarak biraz zorlanıyorum kendimi nasıl rahat bırakırım yada benmi hata ediyorum.
Her önüne gelenle yapma sende aşkım neden olduğunu yapmadan bilemezsinAhahaha manyak kadın ya sjdjdjfjf anal seks hiç bana göre değil. Hijyenik değil, hastalık bulaştırır. Hak yolu varken neden b.k yolu seçilir ki
En güzel pozisyon odurAnal değil aşko domalıp vajinaya anladıb sen
Sitenin sahibi erkekErkek üye yasak değilmi
Beni öyle taşıyacak adam daha anasının karnından doğmadıAddige niye şaşırıyon kız? gayet rahat (!)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?