- 19 Mayıs 2025
- 404
- 2.068
- 28
- 27
doğru bari burda biraz çaba göstersinlerBeni öyle taşıyacak adam daha anasının karnından doğmadıSonra sacrum L1-L5 diskleri kaymış, omurgası çatırt diye elimde kalmış adamı napıyım ben
Biz bize derkenMerhaba biraz özel olacak ama.burda bizbize olduğumuz ııcn rahat konuşabiliyorum. İlişki esnasında hangi pozisyonlarda rahat ediyorsunuz merak ediyorum. Ben domalarak biraz zorlanıyorum kendimi nasıl rahat bırakırım yada benmi hata ediyorum.
Ahshshs ay burda sevisirken osurmalı bir konu vardı onu bulup okuyup tekrar gülcem şimdiBen domalamıyorum osurasım geliyor
Bir kere de münasip bir konuda etiketle be kadın. Bir kere de şaşırt ahdhd
Bana da bana daAhshshs ay burda sevisirken osurmalı bir konu vardı onu bulup okuyup tekrar gülcem şimdi
Dimii bence de bizi farklı şekilde şaşırtsınnnBir kere de münasip bir konuda etiketle be kadın. Bir kere de şaşırt ahdhd
O osurma değildi hani vajinaya hava giriyor ya onun çıkışı olan konuydu dimi onu diyorsunAhshshs ay burda sevisirken osurmalı bir konu vardı onu bulup okuyup tekrar gülcem şimdi
Kadin yuruyen libido. Feristah 2025 versiyon ahshdhdhdDimii bence de bizi farklı şekilde şaşırtsınnn
Bana da bana da
Bununki hem önden hem arkadanO osurma değildi hani vajinaya hava giriyor ya onun çıkışı olan konuydu dimi onu diyorsun
Okudum benim dediğim bu değilmiş zaten de ne osurukmuş arkadaş dünyanın en kötü şeyi gibi saklaya saklaya bi hal olmuş wc de bile duyacak korkusu insanlar delirmişBununki hem önden hem arkadangazı varken kocası sevişmek istiyor doggyde adam ıki eliyle poposunu bi ayırıyor fisssss Sonra bi daha, üçüncüde de önden fortlatiyor
Ayyy okurken bir tuhaf oldum. Ben de daha önce evliyken vajinada hava biriktiği için gaz çıkarır gibi ses çıkmıştı bir kere. Çok utanmıştım o an. Ama eski eşim duymazdan geldi, devam etti. Seks esnasında gözleri bir şey görmüyor, kulakları duymuyor bunlarınBununki hem önden hem arkadangazı varken kocası sevişmek istiyor doggyde adam ıki eliyle poposunu bi ayırıyor fisssss Sonra bi daha, üçüncüde de önden fortlatiyor
Allahtan kokusuz oluyorAyyy okurken bir tuhaf oldum. Ben de daha önce evliyken vajinada hava biriktiği için gaz çıkarır gibi ses çıkmıştı bir kere. Çok utanmıştım o an. Ama eski eşim duymazdan geldi, devam etti. Seks esnasında gözleri bir şey görmüyor, kulakları duymuyor bunların
Koku olsa ne olacakki ayıp bir şey değil insanlık hâli. İnsan eşinden sevdiğinden utanmamalı aslında ama zart zurt sürekli olursa rahatsız edici olur. Benim sadece bir kere başıma gelmişti o zamanlar hiç gaz sorunum yoktu. Ama son 1-2 senedir midem sıkıntılı. Bu konuyu okumasaydım keşkeAllahtan kokusuz oluyorBi keresinde kalp krizi geçiriyorum veya apandistim falan patladı sandım. Koştur koştur hastaneye gittik. Doktor bi tuvalete git de gel dedi, ne diyo bu manyak dedim içimden. Meğer gazım varmış hep dsdshs.
O işi yaparken ostursam beni gülme alırKoku olsa ne olacakki ayıp bir şey değil insanlık hâli. İnsan eşinden sevdiğinden utanmamalı aslında ama zart zurt sürekli olursa rahatsız edici olur. Benim sadece bir kere başıma gelmişti o zamanlar hiç gaz sorunum yoktu. Ama son 1-2 senedir midem sıkıntılı. Bu konuyu okumasaydım keşkeumarım gelecekteki sevgilimle birlikte olurken gaz çıkarmam, ödüm kopuyor böyle bir şey olur diye. Ayyy bir de burda konu açıyormuşum "sevgilimle birlikte olurken ..... Diye"
Ayyy sende de hep geğirme sorunu oluyor mu ? Ben elma yerken, sakız çiğnerken, Türk kahvesi içtikten sonra geğiriyorum bunu fark ettim. Gastrit tanısı da çıktı endoskopide. Ondan dolayı geğiriyorum galiba. Offf Kolonya Cumhuriyeti filmindeki gibi adamın suratına geğirmek istememO işi yaparken ostursam beni gülme alırBi daha da töbe odaklanamam yada ağzımla ses çıkarırım, sehpayı falan çekerim bak o ses aslında burdan çıktı gibisinden. Sorma bunları yazarken bile geğiresim geliyor Shrek misali Şimdi eksiyi basacaklar 'ay ne iğrenç kıııız' diye
Evet evet bizim evde senfoni yapılırdı, geğirerek isim falan söyler yarışmalar düzenlerdik. Ondan kalan alışkanlık mı yoksa midem yüzünden mi tam bilmiyorum ama su içerken bile hava yutuyorum ben de. Tabii toplu alanlarda zor durumda kalmamak için totomu ve ağzımı terbiye etmeyi de unutmuyorum ne kadar olursa işteAyyy sende de hep geğirme sorunu oluyor mu ? Ben elma yerken, sakız çiğnerken, Türk kahvesi içtikten sonra geğiriyorum bunu fark ettim. Gastrit tanısı da çıktı endoskopide. Ondan dolayı geğiriyorum galiba. Offf Kolonya Cumhuriyeti filmindeki gibi adamın suratına geğirmek istemem
Bence de yazma boşver, konuyu dağıttık iyiceEvet evet bizim evde senfoni yapılırdı, geğirerek isim falan söyler yarışmalar düzenlerdik. Ondan kalan alışkanlık mı yoksa midem yüzünden mi tam bilmiyorum ama su içerken bile hava yutuyorum ben de. Tabii toplu alanlarda zor durumda kalmamak için totomu ve ağzımı terbiye etmeyi de unutmuyorum ne kadar olursa işteBenim bunlarla ilgili çok komik anılarım da var ama bütün sülalem bildiği için yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?