Cinsel ilişkide pozisyon

• Konu Sahibi Konu Sahibi Onfo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Biz bize derken

uzun eşek oynar gibi dümdüz bükülürsen keyif almazsın tabi. Yogadaki kedi inek yapar gibi beline kavis verip poponu havaya kaldırman lazım. Arkadaki vatandaşın da belini kasıklarını dans eder gibi slolom yaparak hareket etmesi lazım. Dümdüz ittir çek dümdüz sopa gibi çömel olmaz tabi

Bununki hem önden hem arkadan gazı varken kocası sevişmek istiyor doggyde adam ıki eliyle poposunu bi ayırıyor fisssss Sonra bi daha, üçüncüde de önden fortlatiyor
Okudum benim dediğim bu değilmiş zaten de ne osurukmuş arkadaş dünyanın en kötü şeyi gibi saklaya saklaya bi hal olmuş wc de bile duyacak korkusu insanlar delirmiş

Bununki hem önden hem arkadan gazı varken kocası sevişmek istiyor doggyde adam ıki eliyle poposunu bi ayırıyor fisssss Sonra bi daha, üçüncüde de önden fortlatiyor
Ayyy okurken bir tuhaf oldum. Ben de daha önce evliyken vajinada hava biriktiği için gaz çıkarır gibi ses çıkmıştı bir kere. Çok utanmıştım o an. Ama eski eşim duymazdan geldi, devam etti. Seks esnasında gözleri bir şey görmüyor, kulakları duymuyor bunların

Allahtan kokusuz oluyor Bi keresinde kalp krizi geçiriyorum veya apandistim falan patladı sandım. Koştur koştur hastaneye gittik. Doktor bi tuvalete git de gel dedi, ne diyo bu manyak dedim içimden. Meğer gazım varmış hep dsdshs.

Koku olsa ne olacakki ayıp bir şey değil insanlık hâli. İnsan eşinden sevdiğinden utanmamalı aslında ama zart zurt sürekli olursa rahatsız edici olur. Benim sadece bir kere başıma gelmişti o zamanlar hiç gaz sorunum yoktu. Ama son 1-2 senedir midem sıkıntılı. Bu konuyu okumasaydım keşke umarım gelecekteki sevgilimle birlikte olurken gaz çıkarmam, ödüm kopuyor böyle bir şey olur diye. Ayyy bir de burda konu açıyormuşum "sevgilimle birlikte olurken ..... Diye"

O işi yaparken ostursam beni gülme alır Bi daha da töbe odaklanamam yada ağzımla ses çıkarırım, sehpayı falan çekerim bak o ses aslında burdan çıktı gibisinden. Sorma bunları yazarken bile geğiresim geliyor Shrek misali Şimdi eksiyi basacaklar 'ay ne iğrenç kıııız' diye

Ayyy sende de hep geğirme sorunu oluyor mu ? Ben elma yerken, sakız çiğnerken, Türk kahvesi içtikten sonra geğiriyorum bunu fark ettim. Gastrit tanısı da çıktı endoskopide. Ondan dolayı geğiriyorum galiba. Offf Kolonya Cumhuriyeti filmindeki gibi adamın suratına geğirmek istemem

Evet evet bizim evde senfoni yapılırdı, geğirerek isim falan söyler yarışmalar düzenlerdik. Ondan kalan alışkanlık mı yoksa midem yüzünden mi tam bilmiyorum ama su içerken bile hava yutuyorum ben de. Tabii toplu alanlarda zor durumda kalmamak için totomu ve ağzımı terbiye etmeyi de unutmuyorum ne kadar olursa işte Benim bunlarla ilgili çok komik anılarım da var ama bütün sülalem bildiği için yazamıyorum

Bence de yazma boşver, konuyu dağıttık iyice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…