cinsel isteğin hiiiçç yok....!!

Maxi duygularımız bilmukabele
Ancak buna göre sende 4.kişi olduğundan aynı çıkarımları hak ediyor olmalısın, senin düşüncene göre yani

canın istemiyorsa birlikte olma ozaman elbet bir gün ister

Maxi duygularımız bilmukabele
Ancak buna göre sende 4.kişi olduğundan aynı çıkarımları hak ediyor olmalısın, senin düşüncene göre yani

Ben zaten yazımın sonuna ekledım bunun gereksız uzatılacak oldugunu. Fakat aynı cıkarımları hak etmıyorum cunku ben once yorumumu yaptım; kımseye bılgın yoksa konusma demedım.

Ben zaten yazımın sonuna ekledım bunun gereksız uzatılacak oldugunu. Fakat aynı cıkarımları hak etmıyorum cunku ben once yorumumu yaptım; kımseye bılgın yoksa konusma demedım.

Bende yorum yaptım
Birinin beğenmesi ya da yorumu yeterli bulmasına gerek yok
Kaldı ki konuşma demedim kimseye ben, neden birinin yorumuna laf atmak için yorum yapıyorsun dedim

Bunun üzerine nickini hatırlamıyorum ama biri ( bi yorumdan kişilik analizi yapabilen biri ) ve sende gelip devam ettiniz
Ve konu tek başına uzatılmaz görüldüğü gibi sizlerde bunun bir parçası oldunuz
Ben söylenilen bir söze yorum yaptım, o kişinin ya da senin şahsına değil.. Ben bi yorumla kişilik analizi yapabilecek haddi kendim de bulamam, ermiş filan da değilim hani..

Tamam kader tamam..Daha fazla uzatmayalım.

'ismini söyleyip rencide etmek istemiyorum burda' gibi olmuş :) 10 yaşımdan beri böyle rencide edilmemiştim...
Kader ilk yorumunu gördüm ve gerçekten seninle tartışan kişi konu sahibi değilmiş, tam haklısın özür dilerim diye yorum yazacaktım ama o an müsait deildim, çıktım. Şimdi geldim baktım, "haklıyken nasıl haksız duruma düşülür" ü gördüm o yüzden özür dilemeyeceğim. İlk yorumumda hem seni incitmemek hem de aynı zamanda konu sahibini de savunmak adına kelimeleri özenle seçtim ve düzgün bir uslup kullanmıştım. Ama yine de seni kızdırdım galiba 'aksi' veya 'asi' tavrını sürdürmüşsün.
Bakıyorum incitilen bir konu sahibi yok, o yüzden bana söyleyecek başka bir şey düşmüyor. Büyük ihtimalle konu sahibi bir daha açıp da bakmayacak konusuna :) Daha fazla rencide (!) edilmeden ben gideyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…